La France (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Sibylle ce soacra ti-ai gasit si tu... Eu in locul tau as intreba-o daca e sigura ca nu i l-au schimbat pe Ronan la maternitate. Ca prea nu seamana!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Soacra-mea e la fel ca la inceput. Dar face mari eforturi totusi care sa-i compenseze sentimentele astea negative ... i le apreciez, insa as aprecia mult mai mult daca as simti ca-i e drag de mine ... Altfel ii simt energia negativa ... nu pot uita dezamagirea de pe fetele lor cand i-am anuntat ca asteptam un bebe ...

Ii sunt totusi recunoscatoare ca l-a avut pe Ronan si l-a educat foarte bine ... dar cu metode exagerate ... a cam avut o copilarie ca la armata ( cu pedepse daca nu-si facea dimineata patul ca la hotel ) ... oricum Ron e o bijuterie de om ... si eu ma mir de unde atata suflet cand parintii lui sunt atat de pragmatici ( mai putin tatal ).

Lu, super gluma ta! da nu prea e gluma, ci realitate ! :-)

Va pup !

Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Of, of ! Tocmai veni soacra-mea la mine ... a iesit dupa doua minute deja pt ca cica nu i-a placut primirea pe care i-am facut-o ... nu stiu ce dracu, tre sa ma apuc sa fac pe maimutza cum face ea cand vrea sa-si exprime entuziasmul ... falsul entuziasm, evident ! Incerc sa nu ma enervez ca n-am chef sa nasc la noapte ! Cica vine inapoi dupa ce se calmeaza ... e ca in filmele cu prosti ... repetam sena ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Sibylle, pai e nebuna? cine pe cine trebuie sa menajeze, in situatia de fata? stie si ea si stii si tu ca fiecare din voi face eforturi de dragul lui Ronan, dar la un moment dat probabil, va trebui sa discutati sincer, care-i de fapt problema ei! la mine numai asa a functionat, adica doar dupa "ce-am aruncat cartile pe masa". dar in nici un caz acum nu-i momentul sa te superi, si sa transmiti copilului toata adrenalina! stai linistita, la orizontala, ca puiul sa nu apese pe col si astfel sa se deschida mai mult! dupa ce vine sotul tau, poti sa-ti reiei si statul la verticala, si urcatul de scari, etc...mai e putin, si parca ne-ai transmis si noua din emotiile tale... si bafta

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

Oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, dar tu, cum te mai simti?

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ai grija, Sib, mai ales cu contractiile. Te rog eu!

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Sibylleeeeeeeeeeeeeee, unde esti si cum te simti?

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Bineeeeeeeeeeeee. Intram in comunitateeeeeeeeeeeee!

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Sunt bine ! Am terminat-o pe soacra-mea !

Am fost cu ea la farmacie sa-mi cumpar niste supozitoare ... stiti voi de ce ...

Eu cred ca e deprimata pt ca Ronan e in Romania si simte ca il pierde ... asa am simtit eu si cumva ma vede pe mine vinovata de asta. Dar imi transmite mie energia negativa ...

Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput