La France (59)
Raspunsuri - Pagina 16
Chuny spune:
Multumesc de urari, am fost la medic si colul s-a deschis deja. Eu am intrebat daca acum se mai poate inchide si a spus ca nu. Acum o sa stau cuminte pana vine Ronan ca n-am nici un chef sa ma duca soacra-mea la maternitate. Dintre ultimele ei perle citez : la o discutie in care i-am spus ca sper ca nu mai e nimeni in familie care crede ca am facut mariage blanc cu Ronan si ca uite, o sa avem si un bebe in curand mi-a spus: "Ei, asta nu-i nimic. S-ar putea foarte bine sa nici nu fie copilul lui Ronan!". Azi am spus eu ca Ronan mi-a zis ca el nu se odihneste daca nu dormim impreuna si ea imi raspunde : "te-a mintzit ! Ronan a fost intotdeauna un grand dormeur ... ". In rest e toata numai zambete!
Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
soacrei tale. Buhuhuuuuu!!!! Ce ura am pe oameni din astia. Sper sa scapi repede, desi as vrea ca Ronan sa iti fie alaturi.
AUGUST SEPTEMBRIE
lu.more spune:
Aoleu, Sibylle, unde-ai gasit-o? Ca asa ceva nu exista ! Vorbesc de soacra ta.
Tine-o tot asa pe ultima suta de metri ! Chiar c-a trecut repede...
Apropo de administratie :
Se duce cineva (un barbat) sa se angajeze la primarie.
Totul e ok, il intreaba daca are vreo problema de sanatate, vreun handicap.
- Sunt sanatos, zice el, de fapt... am un mic handicap, dar care nu ma impiedica sa muncesc. E cam jenant...
- ?!?
- In urma unui accident am ramas fara c****
- A, nu e grav... Programul de lucru e intre 8 - 16. Dumneavoastra o sa lucrati doar de la 10 la 16.
- Ba nu, va rog, v-am spus ca sunt valid si pot lucra program normal !
- Ohhhh! Nu despre asta e vorba! Doar ca noi intre 8 si 10 ne scarpinam la c**** (on se gratte les c****) langa masina de cafea.
..............................................................................................
"C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne". Kyo
Corina spune:
Lu!! e buna faza,dar se si potriveste cu realitatea!!!
Sybille,inca o mai ai pe soacra-ta??? Ma gindeam ca,cu timpul s-a impacat cu ideea si va ajuta .Se vede ca lupul schimba parul,dar naravul.....
Sper sa nu vina bebe inca,sa stea cuminte pina vine tati acasa sa mergeti impreuna la maternitate.
Pupici la toata lumea
enn spune:
Chères dames,
am o mica întrebare: ce cadouri de nunta se fac în Franta? Suntem invitati la 2 nunti si nu stim ce cadouri sa cumparam. Idei as avea eu, dar dupa ce ultimul cadou de nunta - bilete de avion la o destinatie-surpriza (Berlin) - s-a soldat cu un esec total (cuplul respectiv nici nu mai vorbeste cu noi), parca as prefera ceva conventional.
Va multumesc anticipat pt. sugestii.
E.
Sybille, decît sa te streseze soacra, mai bine du-te singura la maternitate. Eu am fost singura (e drept, la bebe2) si a fost mai bine decît cu un sot speriat, pitit dupa un volum gros de Harry Potter.
Corina spune:
Draga Enn,in Franta e obiceiul ca mirii sa deschida o lista de mariage la un magazin!Intreaba-i pe viitori miri,si daca e asa faci un cec la magazinul respectiv si ai scapat!daca nu,ii intrebi ce prefera,cadouri sau bani!
Noi am fost la o nunta anul trecut ,si mergem si anul asta ,dar nu cumpar cadouri ,eu le fac un cec !
Bisous
didita spune:
enn noi intotdeauna am dat cecuri (cu o mica exceptie ultima nunta unde le-am dat suma in pieces mici de centime de euroi). Cat depinde de cat de fitoasa e nunta (de context) si cat iti poti permite. Noi n-am dat niciodata mai mult de 50 de € de persoana adulta.