La France (59)
Raspunsuri - Pagina 15
Chuny spune:
Anka, la impozite sa te duci si sa faci scandal, fiindca trebuie sa-ti dea hartie. Eu cunosc o gramada de studenti care au primit avis d'impôts. Eu insami in anul 2003, cand eram doar studenta si nu eram maritata cu francez, m-am dus si am declarat salariul de profa de franceza din Ro si am primit avis d'impôts sur les revenus. Deci sunt obligati sa ti-l dea din moment ce te-ai dus sa declari ... dar evident ca la inceput te descurajeaza .... ' mama lui de Sarko !
In rest ai avut ghinion! :-) dar sper sa vina si zile mai bune. Cred ca de fiecare data cand te duci la un ghiseu, trebuie sa ai arsenalul la tine : daca nu-ti convine raspunsul, faci ochii mici, zambesti rece si taios si spui NON. Bon courage!
Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Dumnezeule, de joi intru in saptamana 39 !!!
Trece repede timpul, ai vazut?
AUGUST SEPTEMBRIE
Chuny spune:
Pe bune, Oana ??? la mine nu e nici un semn ca tre sa nasc curand ... am o burta mare care nu ma deranjeaza nicicum, ma dor doar maselele, dar asta e o alta poveste! :-)) Nu tu contractii, nu tu dureri de picioare sau spate! Nimic ! azi merg la gyneco sa-mi faca control de bazin si sa-mi zica iar ca nu trebuia sa mananc pt doua persoane. In rest totul e ok ! Si eu abea astept sa-l tin in brate !!
Vroiam sa mai zic si eu ca e bine sa trageti de timp si sa faceti recurs la limita timpului destinat recursului. Nu cunosc legislatia, dar oare chiar va fi legal sa fie expulzati cetateni ce fac parte din UE ??
Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi
anka-maria spune:
Am fost de 2 ori la impozite. Nu vor si pace, cica nu suntem impozabili, nu primim hartie, asa-s ordinele de la stapanire. Mai mult decat atat si aia de la banca a sunat la impozite s-o roage pe madama in cauza sa ne dea hartia. Si madama a zis ca de cateva luni nu mai au voie sub nici o forma sa dea avizul.
Si zici ca nenea Sarko e raspunzator de treaba asta? Ca sa injur si io direct la tzinta, sa nu bag toata natzia in aceeasi oala.
Azi am primit review-ul de la un articol pentru o conferinta in State. Pe 2 pagini respectivul imi "corecteaza" engleza in conditiile in care am invatat-o cu prof particular de la 6 ani. Cica ma exprim prea complicacios, ba chiar se amuza de verbul "to intercalate" si crede ca nu exista in dictionar. Inutil sa spun ca e in toate dictionarele si ca stilul ala complicacios e engleza britanica. Ce sa fac, asta e, acum modific sa fie pe intelesul americanului.
just me
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by Sibylle
Dumnezeule, de joi intru in saptamana 39 !!!
Nastere usoara Sibylle! Ai sa vezi ca va fi usor si repede . Sper sa aiba rabdare puiul mic, sa il astepte pe tati. Totul e sa nu te stresezi.
Iar cnd vei vrea sa nasti, urca scari, fa miscare multa si ai sa vezi ca vineeee .
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.
kiss spune:
Sibylle, tinem pumnii si ne gindim in continuare la tine! curaj...cind nici nu te vei astepta, te vei trezi cu minunea ta in brate...si incepe partea grea, dar frumoasa
Oana, cum au fost vinetele?
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
kiss spune:
aaaaaaaaaa, Anka-Maria, nu stiu, dar si noi, de-o vreme ne tot lovim, da' violent, de proasta organizare a administratiei (iar zimbetul obligat si timp nu ma mai impresioneaza, zau!) , si mai nou a Postei, care cica aici in zona e un fel de "triunghi al Bermudelor"...brrrrrrr, si-am comandat acu' vreo 3 saptamini de-o gramada de bani, si NIMIC......toti dau din umeri
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
poze cu noi
"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"
oana cretu spune:
Anka, imi pare rau ca tot refuza aia la impozite. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate fetele iti vor da un sfat. Bafta in continuare!
Sib, poate tu nasti la termen, eu iti doresc ca stiu ca e din ce in ce mai greu la sfarsit.
Kiss, au fost bune.
AUGUST SEPTEMBRIE