La France (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ia aruncati un ochi si aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84449

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

pentru parizience:

http://www.billetreduc.com/10703/evt.htm

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Waw, ce mi-ar fi placut sa vad si eu spectacolul asta.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu sunt bine, tot pe baricade.

Si-am jurat ca n-o sa am sot care sa plece in delegatie !!! ... si tocmai l-am dus la aeroport; a plecat la Bucuresti !!! Sper sa nu nasc pana vine inapoi ( sta doar 3 zile).

Sibylle 37 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Sib, sper si eu sa nu nasti in astea 3 zile, dar daca se intampla, ai pe cine suna, sper.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Aici ploua rau de ieri incontinuu si ma dor picioarele, nu am chef de nimic.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Merci de link (ptr spectacol). Nu cred ca voi merge, ptr ca nu am cu cine sa il las pe Dav. SI nu stiu daca ar rezista la un spectacol..

Am trimis linkul la toti prietenii!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Oana, nu ma asteptam sa ti se intample tampenia asta mai ales atat de aproape de aderare. Ti-am urmarit demersurile si nu-mi vine sa cred ca s-a ajuns la asta. Tot ce pot sa-ti spun este sa nu te lasi impresionata de hartiile lor de 2 bani si sa-ti urmaresti in continuare obiectivul.
Azi mi-e greatza de Franta, de functionarii lor, de legile lor, de vreme, de toate cele. Imi vine sa ies pe strada si sa urlu ca au dus imbecilitatea la rang de arta. M-am dus sa-mi deschid un LEP la banca, m-a trimis la impozite sa iau aviz de neimpozitare. La impozite mi-au zis ca io-s neimpozabila dar nu-mi da aviz ca sunt student strain. Fara aviz nu-mi face Lep la banca. La Smeno mi-au pierdut niste hartii pt. ca "s-a schimbat sistemul informatic" si nu mi-au rambursat o gramada de bani. La banca joi a picat curentul si dupa ce am stat o ora la coada la usa a binevoit cineva dinauntru sa ne spuna ca nu merge nimic si stam degeaba.
O functionara de la scoala a pierdut niste hartii date de noi si din cauza asta nu ne-au dat toti banii pentru conferintza de la Bonn.
La scoala unde am predat "au uitat" ca trebuie sa-mi dea sa semnez nu stiu ce hartie si nici dupa 4 luni nu mi-au dat inca banii.
La asigurari cred ca am facut 100 de drumuri tot din cauza "sistemului informatic" care se incapatzana sa ne punam sa platim in plus aproape 300 de euro la mutuelle. Isi cereau de fiecare data scuze si spuneau ca vor remedia problema iar luna urmatoare primeam aceeasi factura.
Nu mai vreau....imi vine sa le dau cu hartiile in cap. Este ultimul meu an si dupa asta trebuie sa luam o decizie: aici sau acasa. Io am ramas cu un gust atat de amar ca jungla din Bucuresti mi se pare Raiul pe pamant. Si nu cred sa se schimbe mare lucru dupa aderare.
Gata, imi varsai naduful.
Felicitari mamicilor pt. bb 2.

just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Cu administratia franceza trebuie sa ai maaaaaaaaaaaaaaaaaaare rabdare!
Si........sa nu te lasi.

Mergi la inceput

Chiar ca trebuie sa ai rabdare. Eu tot am citit pe la voi si am mai auzit cum "lucreaza" administratia franceza. Bine a zis auras ca daca ne dau acte, abia incepe chinul cu ei.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput