La France (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Buna, fetele!

M-am gandit sa va dau si eu un semn acum, ca de saptamana viitoare chiar o sa stau si mai prost cu timpul!
Chiar daca nu am reusit sa scriu am mai citit pe aici pe colo,m-am gandit la voi; din pacate eu nu reusesc sa fac fata si cu copilul si cu casa si sa mai stau si pe internet.

Vreau sa o felicit pe Aura pt noul ei servici.Ma bucur mult pt tine!

Oana, am si eu alaturi de tine emotii, sper din suflet sa fie raspuns pozitiv.

Otilia, ti-am vazut pozele cu Adelie si mi se pare ca a crescut asa de mult de acum un an ! E o domnisoara!
Corina, ce mai face Anna?

Si sa dau vestea cat mai repede, ca cine stie peste ce mai da Oana: SUNT INSARCINATA! Mi-am dorit atat de mult inca un copilas, iar D-zeu m-a ascultat! Sunt in 14 saptamani. Am avut emotii si de aceea am asteptat sa vad ca totul e sigur si bine. Am facut deja prima eco si bebe este superb!
Sper sa fie bine!

Anaisul meu a fost racita, acum e mai bine. I-a revenit infectia urinara si trebuie sa ia tratament timp de 6 luni cu antibiotic.
Am inceput si noi adaptarea la halte-garderie si e ok; mai plange ea cand plec dar apoi nu are probleme. Sa vedem de saptam viitoare ca o duc cate 8 ore pe zi!In rest e o scumpa. Spune pa, face cu mana, aplauda, danseaza, face muuuuu( cand o intreb cum face vaca), adora cateii(de la tele:)) si de 2 saptamani a inceput sa mearga!
A invatat sa mangaie pe bebe din burtica, e o dulce!

Cam atat!
Salut toate fetele, am vazut ca unele s-au retras, nu am inteles de ce, dar sper sa revina!

Stiti ca acum se da cartea de rezident dupa 3 ani de mariage, iar cetatenia dupa 4,nu?

Va pup!

Nadia si dragostea ei, Anaïs Alexia( 21 AUGUST 2005)
poze
http://www.dropshots.com/nadvin2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Felicitari Nadine! Sarcina usoara!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Ce vesti minunate!
Felicitari viitoarelor mamici!

Sarcina usoara!

Adélie la p'tite souris
Floricici din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Felicitari, Nadia! Nu spuneam nimic, stai linistita, respect decizia.:) Dar la Luminita chiar am gasit intamplator, si daca a scris acolo inseamna ca nu s-a ferit. O sarcina usoara iti doresc si tin pumnii sa te descurci!

Ieri in ziarul de aici a scris ca au fost regularizati 137 adulti in Alpii Maritimi, ca au fost convocati 281 si au discutat cu ei si i-au ales pe aia. Si ca restul au primit refuz acasa. Numai noi nu. Parca ma asteptam la una ca asta, dar nu vroiam.:( Maine ma duc iar la prefectura cu ziarul ca ma doare stomacul de nervi. Pup si sper sa mai am starea sa intru!

Oana si Seb
(10.01.2005)

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Oana - fiecare caz e aparte. Tu ai nascut in Franta, nu aveti cazier nici tu nici sotul tau. Nu ati facut probleme nimanui.
Cine stie ce invarteau aia care au fst expulzati!
Calmeaza-te! Va fi bine! Ai sa vezi!

Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

Buna ,la toata lumea !
Pentru Oana cretu :Cei care au fost refuzati au primit toti raspunsul dar cei regularizati inca nu toti ca demersurile sunt mai lungi .Cunosc o familie la Paris care a primit cererea sa plateasca timbrul fiscal pentru carte dar inca nu a primit raspunsul pozitiv de la prefectura.A sunat si iau spus ca sunt admisi insa trebuie sa mai astepte scrisoarea ca ei sunt debordati si inca nu ia venit randul la curier .Dupa parerea mea ,fii linistita si calma ca mai mult ca sigur te-au admis.Doar daca ai vreo problema cu adresa sau ceva ,ca sa nu fi mers plicul in alta parte .Daca ai trecut interviul si ai avut atestatia de depunere ,ar trebui sa ai un nr de telefon de la agentul prefecturii care se ocupa de dosar si poti suna direct .
Am trimis si un pm ,nu l-ai primit ?

Salut pe toata lumea si bafta ,pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Vaaai, Nadia! Super! Sarcina usoara!

Noi mai avem de asteptat pentru bb2... Cateva luni, poate?! Si noi ne dorim, insa uite ca nu e sa fie acum!

Pupici piticei (à propos si eu vreau Anaïs daca o sa fie fata! sper ca nu te superi!) si te mai asteptam cu vesti!

Oana, bafta multa! Sper sa se aplice "pas de nouvelles, bonnes nouvelles!" si in cazul vostru. Fii optimista. Stiu ca e greu de acceptat sfaturi, dar vreau sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine! Pupici la toti 3.

Redi, ti-am raspuns la PM.

Pentru celelalte fete, va pup si o zi buna!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Oana: pas de nouvelles = bonnes nouvelles! Asteptam si noi cu sufletul la gura rezultatul definitiv al dosarului vostru.
Nadine: sa ai sarcina usoara si bb sanatos. Greul vine p'orma! Sa nu uitzi sa-ti faci un stoc de vopsea de par. C-o sa ai nevoie :)) (Ca si mine de altfel)
Beculetz: si testul cand il faci? Fa un test de sange ca-i mai sigur si mai rapid... Din cate intzeleg, nu mai venitzi la ski la iarna... :(
Otilica: ce-ti mai face don'soara? Mi-o imprumutzi si mie un pic sa le invetze pe capritzele mele sa faca ordine? ca la mine-i mereu vraiste! Mai mult de 5 minute nu tzine ordinea!!!
Auras: spor la munci!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiss spune:

woau, vad ca se pune de-o gasca noua de bb2...
Nadia, Luminita, felicitari, ce curaj! de unde l-ati luat, ca vreau si eu ...Nadia, iti doresc numai bine tie si puilor...sa ai puterea sa depasesti cu bine greutatile, si sa te bucuri din toata inima de tot ce-ti ofera viata...Luminita, tinem pumnii

Oana, am fost si eu ieri la prefectura! lume muuuuuulta, organizare proasta. consecinta: totul se misca cu viteza melcului. de-aia raspunsul pozitiv ajunge atit de greu la tine ...dosarul meu e de 4 luni pe drum, nu stiu ce ruta foloseste

Lorena, bafta la scoala!

mami de pui (23 sept 2004)

poze cu noi

"Fericirea e alcatuita din lucruri marunte!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Felicitari Nadia!!!Ai curaj sa o iei de la capat cu Anais care e inca micuta!
Oana ,tinem pumnii ,sa ne dai si vestea buna !!
Eu sint racita cobza,doar e cald afara !!Nu oricine raceste vara!!!
Otilia ,la sfirsit de luna mai pot apela la tine inca o data?
Va pup pe toate(inclusiv pe cele care nu au fost citate mai sus!!)

Mergi la inceput