La France (59)
Raspunsuri - Pagina 11
oana cretu spune:
Multumesc fetelor!
Redi, nu am primit mesajul privat. Dar vroiam sa iti zic ca noi nu am ajuns la nici un interviu, am trimis scrisoare, ne-a convocat sa ne zica sa trimitem dosarul complet inainte sa expire legea si atat. Nu ne-a dat nr, nimic. Adresa e buna, caci ei au trimis convocarea acasa. Si in ziar scrie ca i-au convocat pe cei care nu au primit raspuns negativ, sa cred sau nu? Cel de la accueil a zis ca daca nu primim nimic sa facem o scrisoare (ne-a dat adresa si nr de tel). Am sunat acum sa vad daca e cu robot, si nu e , a raspuns cineva si a zis ca sa sun maine intre ora 14 si 16:30. Incerc maine, va tin la curent. Pupici si merci redi si celorlalte fete!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
oana cretu spune:
Am primit negativ amandoi, trebuie sa parasim teritoriul intr-o luna. Scuze, nu pot sa scriu mai mult, sunt daramata psihic.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
ralu spune:
Oana-poate spun prostii, dar....ati putea sa faceti recurs la tribunal? Am auzit la tele ca o romanca a primit raspuns negativ, a facut recurs la tribunal si a castigat! Este o idee......(poate trebuie intrebat un avocat)
oana cretu spune:
Imi cer scuze ca nu pot comunica, da, facem recurs, dar nu imediat, sa mai tragem de timp, dar nu avem nici o sansa, ne-au scris clar ca viata ne-o putem face in tara de origine, unde este familia. Eheee, anii pierduti aici nu i-au luat in cont.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
lorena_andreianu spune:
Doamne, Oana! Nu-mi revin! Intrasem sa te trag de urechi si cand colo... Trebuie sa fie o solutie! Recurs, cum spun si fetele! Nu-mi revin... Tine-ne la curent, bine?!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2