Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
monica_b spune:
Multam de urari, fetelor.
Nu mi-am inceput prea grozav ziua. Intii ca si eu dormit cam putin azinoapte, iar de dimineata am petrecut o placuta ora la notariat de simteam ca ma ia cu lesin. Acu am ajuns inapoi in patutul meu si mi-am mai revenit.
O intrebare pt. cele care deja sint mamici: ce ar trebui sa simtim cind avem contractii? (Ma tot intreaba doctora daca am contractii si nu stiu ce sa-i zic...)
Monica 13+
carmen94 spune:
fetelor,va salut.eu am avut un sf. de saptamana super naspa.m-am chinuit cu o durere de masea de-mi venea sa ma impusc. am luat un Tylenol si degeaba,apoi am luat ibuprofen si parca ,parca durerile am mai cedat,dar duminica dimineata m-am trezit si cu o durere de gingii.cand le-am studiat in oglinda sa fac infarct!!!!gingiile mele albe si umflate de ziceti ca sunt maimuta.sper sa rezolv azi problema ca numai pot de dureri.in rest.......somnu la greu,lenea cat casa,greturile s-au mai rarit.....
yrrol_13............................si eu auzisem pov cu dez.baieteilor mai repede ca la fete.eu am mai fost insarcinatasi la 8 saptamani mi-a zis nenea doctorul ca i se disting manutele(din pacate eu nu am vazut atunci)si a fost baiat.pe 15 am programare la echo si avem acum 2 luni de la UM.sa vedem ce ne spune acum.
va pupic pe toate!
Carmen
elyanne spune:
La multi ani, Monica!
Deaspre contractii... eu m-am prins mai greu ca alea ar fi contractiile ... dr. imi zicea ca se intareste burta... numa ca la mine era mereu pietroi... Ai o senzatie ca se contracta ceva, ca se strange... si burta este tare (mai tare decat in mod normal)... E o senzatie usoara de disconfort.
S-a mai nascut o stea
raluca22 spune:
Monica!
Fetelor la mine au inceput sa mai treaca greturile , dureri de spate am si eu dar aveam probleme si inainte si a inceput sa creasca burtica.
15+
Mihaelaaa spune:
MONICA,LA MULTI ANI SI DIN PARTEA MEA,TOT CE-TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA....EU ITI DARUIESC MULTE,MULTE
11+3
Mihaela
Lili_g spune:
Vani,
O sa fie bine, sa ne povestesti cum a fost. Si eu merg tot la North York, poate ne scriem pe PM.
Credeam ca am scapat de greturile astea, of.... Aseara am nu mai aveam pic de vlaga de atata
Va doresc sa aveti o saptamana buna si linistita.
Lili (12+)
Sori1980 spune:
Salut la toate ,
Sper ca ati avut un weekend fain. La mine a fost ok, in afara de aseara, cand m-a apucat o jale si un plans asa din senin, ca nu stia sotul meu cum sa ma calmeze. Of hormonii astia!
Azi mi-e un pic mai bine, desi inca ma simt abatuta, si n-am nici un motiv.
Sori
ancris spune:
Fetelor..hotarat lucru cineva ma saboteaza. Am scris in fiecare zi si cand sa dau ok s-a blocat calculatorul.Si asta dupa ce va povesteam cu lux de amanunte cum am incercat sa-mi fac Bitestul care defapt e triplu test..la 4 clinici particulare. Poate data viitoare.. In rest..si pe mine ma doare foarte rau capul,si mi-a zis cineva care a trecut prin asta la sarcina,sa storc lamaie intr-un pahar si sa pun apa fierbinte..si sa o beau cat pot eu de fierbonte.Cica este o reteta italieneasca pentru asa ceva la gravide. Voi incerca si va povestesc.
Ana Maria 14+ si Radu Cristian 27.10.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos
adelyna spune:
Monica atunci cand o sa ai contractii o sa le simti.Se intareste burta,chiar daca nu te doare.
Fetelor,vreau sa intreb voi cat de sanatos va hraniti ca de la greturi nu prea vreau sa mananc nimic.Ma doare si capul uneori si spatele si.....aoleu.
Vivela spune:
Se pare ca - macar uneori - ni se intampla cam ceea ce vrem sa ni se intample ...
Ma plangeam mai zilele trecute ca mi-au disparut greturile, ca mi-e prea bine, ca asta m-a facut sa dau fuga la farmacie sa imi "retestez" a doua liniutza... Cred ca nici nu apucasem sa termin de postat mesajul, ca m-a apucat o greatzaaa...
Se pare ca daca ni se uraste cu binele, poate sa ne fie si rau, daca asta vrem .
Cred ca si noi ne cam autosugestionam ca e musai sa ne fie greata, sa ne simtim obosite, sa ne doara sanii,sa nu avem chef de nimic, de parca daca am avea toate astea am fi "mai" .Ar trebui sa ne gandim ca starea asta a noastra de pesimism bolnavicios n-are cum sa-i faca bine lui bb.
Parerea mea...
Numai, dar numai! bine, la burtici cu bebici.
Gabi, 8sapt+1zi