Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multam mult de urari si de . Asa-i ca anul asta am cel mai fain cadou?

Nu mi-e clar cu contractiile. Eu i-am spus doctorei tot ce simt: dureri ca la ciclu, intepaturi in lateralele inferioare ale abdomenului (cam pe la ovare, asa), crampe. Nu am simtit ca s-ar contracta ceva, iar de controlat burta... nu am curaj sa apas pe ea dar pare la fel. Si doctora a zis ca am contractii usoare, nu sint de ingrijorat. De unde o fi tras ea concluzia de contractii?...

fetele si va doresc cit mai putine dureri de cap sau de masele.

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna ,

Eu sunt Cami si sunt foarte fericita:sunt insarcinata in 8 saptamani si totul decurge ca la carte.Ma simt foarte bine.Nu am greturi deloc
iar de dormit, dorm ca si inainte.Sper ca in continuare sa-mi fie la fel de bine.Ma bucur ca v-am gasit si felicitari tuturor viitoarelor mamici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Dragele mele...
Mi-e greu sa va scriu, ma pregatesc de citeva zile... mai mult de o saptamina, aproape doua. Incerc sa nu fiu dramatica, mi s-au cam terminat si lacrimile, eu sint o fire nu optimista, as zice, alunec usor spre "ah, nu, asta e imposibil", dar la fel de usor imi trece... si sint vesela, poznasa ...
Imi pare rau de bebe-ul care ar fi putut sa fie, imi pare rau ca Atomix s-a trintit pe pat cu fata in jos si-a zis ca ce, noi chiar n-o sa avem un bebe al nostru?!, imi pare rau de colegu', care abia se obisnuise cu ideea, de teama mea de a incerca din nou pentru ca nu mai vreau sa retraiesc, si nici nu doresc nimanui, caderea libra in care intra o femeie careia i se taie aripile catre maternitate.
Poate e temporar, poate e mai bine asa - toata lumea imi spune asta! - poate o alta viata se va infiripa din iubirea noastra, trecuta prin ciur si prin dirmol, dupa 15 ani de casnicie. Cu bune, cu rele, slava Domnului ca mult mai multe bune decit rele, iubirea a fost firul care mi-a dat putere pe moment, atunci cind mi se parea ca este inutil sa-mi mai bat capul, cind mi se rupea ca acasa mai este un copilas care are nevoie sa rid cind face el giumbuslucuri sau sa imi sterg o lacrima mica atunci cind vine cu genunchii juliti pentru ca n-a luat bine curba cu bicicleta.
E timpul sa ii dau un pupic de noapte buna fiului meu si sa ma duc sa ma cuibaresc in bratele sotului meu. Probabil o sa mincam niste ingretata, o sa vorbim discutii si o sa schimbam canale la televizor. Sandvisurile pe miine sint facute, ghiozdanul, la fel, sintem clasa a doua!, la meteo au spus ca o sa fie o zi insorita. Miine.
Sa nu va intristeze acest episod din viata mea! Am vrut doar sa-mi iau la revedere. Eu sper ca miracolul acela al noii vieti facuta din dragoste sa se repete pentru mine!
Sa fiti nemaipomenit de frumoase, asa, cu burticile voastre tot mai rotunjoare! Sa aveti cei mai scumpi bebelusi, sa fie sanatosi si draguti, foc de draguti! Abia astept sa citesc despre ei, despre voi, cind va veti tine bebeii in brate! O sa va placa la nebunie!
Cu drag,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Simonna ... imi pare rau ca n-a fost sa fie bb ... de data asta
Dar sa nu renunti sa-i faci lui Atomix un coleg ... si sa te intorci la odisee cat mai repede.
Ai grija de tine si pupam Atomixu, care sigur va intelege ca mai trebuie sa astepte un pic pt. un bb al lui.
Noi te asteptam cu drag, daca vrei sa mai treci pe la noi, sa ne mai spui ce mai faceti

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Simonna, e trist ce se intampla,dar asa cum ai spus ai un inger pt care trebuie sa fii cu zambetul pe buze.Eu iti doresc sa-ti duci visul pana la capat data vitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Camitu, bine ai venit! Iti doresc sa ai sarcina usoara in continuare.
Simonna, am citit cu inima stransa mesajul tau. In timp, poate ai sa reusesti sa accepti ideea si cine stie, poate vei reveni la odisee cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Off, Simonna. Pe cit de greu ti-a fost tie sa ne dai asa o veste, pe atit de greu imi e mie sa gasesc cuvinte de consolare. Durerea, din pacate, e mai contagioasa decit fericirea si-i poate impietri si pe cei din jur. Nu pot decit sa reproduc incurajarile unui prieten: un copil iubit si dorit atit de mult va veni cu siguranta intr-o zi.
Multe, multe lacrimi pentru bebe Felix.

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

SIMONNA fii optimista ca bebele tau va veni in curand. Sa nu uiti ca ai fost pe lista noastra si te asteptam sa ne povestesti de greturi peste cateva luni. Iti urez mult succes.
ANCRIS sa-mi spui si mie te rog daca apa fierbinte cu lamaie e buna pentru durerile de cap. Pe mine m-a durut ingrozitor capul aseara. M-am culcat mai devreme in speranta ca-mi va trece ca acum cateva saptamani dar m-am trezit pe la 2 noaptea si tot ma durea. Cu greu am reusit sa adorm dar macar dimineata eram ok.
Fetelor mie acum chiar mi-au trecut greturile. Adica sunt zile intregi cand nu ma incearca nici macar o mica senzatie si apoi de-odata fara sa ma anunte in prealabil vars (dar fff rar).Eu cred ca sunt pe drumul cel bun.
Ieri am fost la medic. Am luat rezulatatul la bitest si intr-adevar totul e ok. Mi-a iesit risc de 1: 10000 si pentru trisomia 18 (Sindromul Edwards) si pentru trisomia 21 (Sindromul Down). Daca reusesc sa ma programez pentru triplu test tot la Filantropia il fac daca nu, nu-l mai fac. Oricum eu simt ca bebe e bine.
Iar legat de colul meu cica lucrurile ar sta mai bine. Am voie sa merg si la serviciu de luni. Pana atunci trebuie sa cobor din pat si sa incep sa fac efort treptat. Tot nu am voie sa duc greutati si sa stau mult in picioare. Asa ca daca tot mi-e bine joi plec la Piatra -Neamt pentru un week-end prelungit inainte de a ma intoarce la lucru.Ma duc si sa ma relaxez dar avem si o.
Aveti grija de voi si de bebei.
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dragele mele.sunt noua aici, desi va citesc de luni de zile nu am avut curajul sa scriu pana acum.dar sper sa gasesc intelegere si sfaturi pt ca sunt o viitoare mamica ( am 12 saptamani) si imi este teama pt bb meu( desi pana acum totul a fost ok) azi am programare la dr. si sper sa primesc numai vesti bune.
sper ca nu v-am plictisit.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna Laura si bine ai venit.
Daca bebeul e bine si n-ai probleme, nu ai de sa fi ingrijorata...desi te inteleg perfect.
Anul trecut m-am intalnit cu o buna prietena, gravida in 8 luni. Era o problema cu bebeul ei, ca sa-l tina isi facea o injectie pe zi...si totusi era atat de senina ... Atunci nu mi-am explicat, acum o inteleg, eu de prin saptamana 13 am inceput sa am un alt elan, ma simt fericita, linistita si increzatoare.

Numai bine, Oana 15+

Mergi la inceput