Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

iti multumesc mult Oana, mie imi este frica dintr-un motiv anume, eu am Rh negativ iar sotul pozitiv, la primul control dr. a zis ca este prea repede sa imi spuna ceva( aveam 6 saptamani) asa ca a ramas pe azi.prietena mea a pierdut o sarcina din acest motiv iar acum este fericita mamica a unui baietel( sarcina dusa pana la capat cu ajutorul aceluias dr. si tratamentului).
mie imi este de dimineata pana seara( vreo 4 zile am mancat numai lamai) asta era singura " mancare " care imi pica bine.Plang din te miri ce ca dupa 2 min sa rad in hohote , saracul sotul meu e disperat,sa nu mai zic de pofte, mi pofta si foame sa mananc ceva anume si iau 2 inghitituri si mi se face greata.
pupici pe burtici si sarcina usoara
laura 12+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna
azi am fost la echo, la dr care m-a urmarit la prima sarcina, am vazut bebe mic si agitat, este un nazdravan, inca nu a putut sa ne zica ce este , dar e totul ok si asta conteaza
ii batea inimioara(156bpm) , si alerga de zor, se intindea, se apuca de manute,

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

paxela, sa-ti traiasca! Ma faci sa mor de nerabdare! Abia astept sa ajung la urmatoarea ecografie, sa-l vad si eu.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancris spune:

Buna ziua la toate gravidutele. Simona,asa cum spun si fetele..trebuie sa incerci sa treci peste necazul acesta,sa te gandesti la baietel si sa astepti o noua sarcina care cu siguranta va fi dusa cu bine la capat. Monica ,sa stii ca si eu toata sarcina cu Raducu am avut dureri ca la cilcu si intepaturi in ovare. Si asta pana am nascut. Cica era sarcina joasa. Dar nu au fost probleme. Bun venit noilor gravidute.

Ana Maria 14+ si Radu-Cristian 27.10.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Draga Simonna, acum am deschis si ... intr-adevar nu sunt cuvinte care sa te consoleze, iti spun ca imi pare nespus de rau dar nu-ti pierde speranta. Stiu prin ce trebuie sa treci.. dar iti vei reveni si va fi totul bine. Mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris, cat de nedrept e totul uneori.Dar nu uita sa zambesti ptr printul de acasa care are nevoie de tine. Multa putere si speranta !
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Fetelor pe care va doare capul... incercati sa faceti inhalatie cu apa cu sare pentru muraturi. Inainte sa fiu insarcinata am incercat si chiar a dat rezultate. M-a durut capul toata ziua iar dupa inhalatie nu mai aveam nimica. Sper sa functioneze si la voi...
Pupici
Tzontzonel 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Salutare tuturor
Eu nu prea am mai scris de mult pentru ca am avut ceva probleme cu fetita mea si m-am cam plimbat pe la doctori, dar am citit tot ce ati scris.Apropo sunteti foarte harnicute.
Desi ma laudasem ca nu imi e rau a inceput si la mine distractia. Prin urmare ca si la prima sarcina meniul zilei e compus din covrigi, covrigi, covrigi...Mi-am facut analizele de baza si mi-au iesit cam prea bine (deci suspectez laboratorul). Voi cand ati facut celelalte analize gen toxoplasmoza, listeria, etc ca "pe la noi pe la tara" (Bacau) nu prea s-a auzit de ele si trebuie sa insisti tu sa le faci. Oricum vreau sa vin in Bucuresti sa le fac (asa ca poate ma ajutati si cu un sfat privind laboratorul).Cam atat cu vaicarelile mele.
Sarcina usoara si
Raluca8+ si Briana (5ani)
P.S. Trimiteti-mi si mie va rog parola pentru poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Eu am facut analizele astea la Cantacuzino. Costa dar merita cred eu. Ptr celelalte analize am avvut o surpriza extrem de neplacuta, m-am dus si eu ca orice femeie gravida sa fac analizele gratuit cu trimitere la maternitate. Credeti-ma am fost ingrozita de conditiile de la laborator (daca se poate numi asa), si inainte de a apuca sa imi ia sange ptr toate analizele m-am razgandit. Cum as putea avea incredere in niste rezultate daca la capitolul igiena si dotare erau atat de slabi? Cand ma gandesc ca dam atatia bani lunar si nu benefieciem de nici o asistenta medicala gratuita, si se spune ca ptr gravide sunt gratuite analizele? Pai alea sunt conditii... Am plecat cu viteza catre un laborator particular unde a trebuit sa la platesc dar macar stiu ca nu plec bolnava de acolo. off, iertati-ma dar chiar azi mi s-a intamplat asta si inca sunt extrem de nervoasa...

Va doresc o zi minunata, ca a mea poate va fi maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Salut toate burticile.....

SIMONNA,imi pare tare rau de bebelul tau,dar tu trebuie sa incerci sa-ti aduni fortele pt un nou inceput.....

Am fost si eu azi la doctor,totul e bine pana aici,mi-am facut pt sapt viitoare o programare sa fac bitestul.Mai e cineva pe-aici care l-a facut,sa-mi spuna si mie ce-mi va face.? Am mari emotii pt testul asta,nu stiu ce o sa ma fac daca nu iasa bine,dar am ales totusi sa stiu...
Am mai "facut rost" azi de o poza a bebelului,am pus 2 in album....eu nu ma mai satur sa ma uit la poza ,e uimitor cat de mare a crescut (acum are 4,2 cm)....
As fi vrut sa-i aud si inimioara,dar daca doctorul n-a zis nimik ,n-am zis nici eu,dar am vazut cum bate,e totusi ceva....
Nici despre sexul bebelului n-am intrebat,de fapt am uitat,ca eram asa emotionata cand l-am vazut ce activ e .....dar probabil ca daca i-ar fi sarit in ochi mi-ar fi spus...

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Am uitat sa va spun ....analizele le-am luat de acum 2-3 sapt,dar azi mi le-a si explicat.Deci:am Rh-poz,asta e bine, si sunt imuna la toate celelalte,mai putin la toxoplasmoza,de asta zice ca nu sunt imuna,nu am boala si nici n-am avut-o,dar e posibil sa o mai fac.Eu am citit pe undeva ca e f rau daca o gravida face aceasta boala in trim 2 de sarcina.Stie cineva ceva despre asta????

Mihaela

Mergi la inceput