Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Apropos de ecografii si pozele care le primiti de la ecografii, scanati-le pt ca hartia asta e speciala si dispare imaginea dupa o perioada (nu stiu daca ma explic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

SORI,nu stiu daca am inteles bine.....nu o sa se mai vada in albumul nostru,sau zici ca o sa ramanem NOI fara ele....ca daca e asa,nu cred.Sora mea a "capatat" numai o poza pe tot timpul sarcinii ,au trecut 6 ani si se vede tot la fel...

11+4

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Bitestul e test de sange, corelat de cele mai multe ori cu o ecografie, eu nu l-am facut dar ma dau stiutoare.

Toxoplasma nu are rost sa spunem ce efecte "devastatoare" poate avea daca este contactata in timpul sarcinii.
Insa, cateva reguli simple te pot tine departe de necaz; iata cateva din ele:
- carnea din mancare ai grija sa fie bine gatita
- daca gradinaresti, fa-o cu manusi si nu uita sa te speli bine pe maini dupa
- daca intrii in contact cu matze de orice fel (vagaboande sau nu, vaccinate sau nu) la fel, ai grija sa te speli bine pe maini.Pisicile sunt principalele purtatoare ale parazitului.

Daca mai stiti si alte reguli.... va astept, ca sunt interesata sa le aflu si eu.

Pozele sunt chiar dragute si toate povestirile voastre despre bebe care sunt bine in burtica si dau din manute si picioruse deja
ma fac si mai nerabdatoare sa il vad si eu pe al meu cum topaie, dar mai am de asteptat o saptamana. Si acum imi dau seama cat de "mari" s-au facut bebelusii, eu tot mai am in minte imaginea de la ultima mea ecografie.... unde totul era minuscul.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Mihaela, ma gandesc ca probabil ca depinde de hartie, aici se foloseste o hartie sensibila la lumina si deja, la prietena mea a inceput sa se vada mai stearsa poza dupa 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

buna,fetelor.sunt noua pe acest forum,pana acum cateva luni ma aflam pe cel cu asteptand un ingeras.acum sunt o viitoare mamica de martie 2007.sper din toata inima sa ma primiti in clubul vostru si sa ne inpartasim experientele.va pup

12+

Mergi la inceput

bine ai venit printre noi daia, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos si destept :)!

Sori

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Roxanici ca sa poti lua toxoplasmoza de la o pisicuta trebuie sa umbli cu excrementele vechi de 24 ore.
In majoritatea cazurilor, toxo se face de la fructe/legume insuficient spalate, sau din carnea insuficient preparata sau deloc-multi gusta amestecul pt sarmale, chiftele etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

http://www.dropshots.com/new.php?userid=177677&cdate=20060912&cimg=0

un link cu o parte din filmuletul de la echo de azi

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna seara, doamnelor,
De-aia imi place asa mult mie forumul asta... Simti, asa, ca ai prieteni.
Multumesc pentru gindurile voastre bune,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata!!
Simonna,banuiesc ca sunt de prisos cuvintele...imi pare sincer rau.

Roxigeo,cu intarziere,dar niciodata nu e prea tarziu.

Paxela,am vazut filmuletul si e supeeeeeeeeerb.Ce bine se vede bebe.

La mine nu sunt schimbari majore.Am refacut analizele si am inteles ca sunt in regula.Astept antibiograma de urocultura sa vad ce antibiotic imi da pentru infectia urinara.
M-am programat pe 4 octombrie la morfo fetala la Dr.Iosup.Sper sa fie totul in regula si sa nu mai stau atat in emotii.

Va pup,
Mada15+

Mergi la inceput