Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Mada, ma bucur pentru tine ca ai fost la munte
Pentru dureri de cap poti lua fara nici o problema si paracetamol, este permis in sarcina.

Alexa, offf ce rau eeee, sper sa fi trecut perioada nasoala si sa nu te mai supere maseaua.

Numai bine,
Katink 8+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Fetelor, am aflat ceva si as vrea sa stiu voi ce stiti despre aceasta superstitie. Toata lumea spune ca bebelusul baiat se formeaza mult mai repede, adica se vad incepand cu sapt 8 foarte bine mainile, picioarele in mare toate partile componente pe cand fetitele se formeaza mult mai tarziu catre 12-14 sapt. voi ce stiti de chestia asta? cat este de reala si de sigura? e doar o vorba sau e ceva demonstrat?

Astept sa-mi spuneti parerile voastre ca am inceput sa ma gandesc ca daca nu se vede sexul macar ne putem ghida dupa asta, nu?

O zi usoara, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Katink,am luat paracetamol de 2 ori,insa n-a avut nici un efect.
Daca nu m-ar durea capul,ar fi totul perfect.
Desi poate pare o tampenie,eu ma gandesc sa nu am probleme cu inima,cu tensiunea,desi n-am avut niciodata probleme.Acum vad ca am palpitatii,ma doare capul si mi-a crescut putin si tensiunea.Eu aveam de obicei 9 si ceva,si acum am 11 sau 12.Nu stiu ce sa zic.

Pupici,
Mada14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

yrrol_13 asa stiam si eu , si e oarecum testata si pe mine adica la prima sarcina aveam maxim 10 sapt cand mi-a zis un dr ca e baiat( dupa el altii nu au mai putut sa zica ba ziceau fata, ba ca nu se vede, ) si sper sa fie asa caci la 12 sapt in echo de data trecuta se vedeau manute picioruse acum nu se vad
la multi ani Monica

simptomele lipsesc si la mine , am avut putine la inceput (3-4 sapt)dar acum nimic

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

pt absoluta,
eu sunt in 11 sapt si gandeste-te ca dum la mine a fost 25 06, iar dpn este 1 aprilie 2007.tu pbl ca trebuie sa nasti tot in jurul acestei date, sau cu 3-4 zile inaintea mea!

adina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna felelor,
am si eu o intrebare voi aveti dureri de spate in zona lombara? Am inteles ca o sa fie dureri de spate dar mai tarziu eu am doare 6 saptamani.
cria 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna ziua!
In legatura cu durerile de spate, am avut si eu, dar eu mai aveam si inainte. Insa am constatat ca organismul este ceva mai vulnerabil in perioada asta, asa ca mai bine te protejezi cat poti de curent si frig.
Apropo de superstitii, azi la birou mi-a zis un coleg ca nu ai voie sa te tunzi cand esti insarcinata Este prima data cand aud de asa ceva. Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani!!! Monica

ce bine ca v-ati intors, cam pustiu in weekend pe aici

Katinka, si io is fara simptome de la inceput... sper ca pana la sfarsit.

Alexa, sper sa scapi cat mai curand de durerea de masele.
Poza ce ai pus-o in album nu e shared inca, dar se vede dai login in album.

Cria_bv, durerile de spate care au legatura cu sarcina nu ar tb sa apara asa de curand. Cred ca au alta cauza la tine; si coincidenta sau nu, si eu m-am trezit azi cam teapana de spate si cu durere in zona lombara, dar stiu sigur ca e de la curent sau ceva ca am antecendente si in domeniul asta.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Nu am auzit de superstitia cu parul, dar cu siguranta nu ai nevoie de par in ochi cand alaptezi. Pana la urma nu mai stie nimeni de povestea cu dezvoltarea fatului baiat mai repede decat fetitele? a mai tinut cineva cont de asta?

Alina12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Buna fetelor.
Cum va spuneam, eu merg la aerobic pt. gravide. Sedinta trecuta instructoare ne spunea ca una din cauzele durerilor de spate din sarcina este cauzata de postura incorecta; majoritatea gravidutelor arcuiesc prea tare spatele, si merg cu burtica in fata-mie deja mi se intampla, sunt asa de mandra ca o imping in fata involuntar-si ca trebuie sa ne controlam postura.
in legatura cu superstia cu taiatul parului nu pot decat sa rad...deci noua luni nu-ti tai parul, nu te epilezi, nu te vopsesti etc. ...risti sa se sperie bebeul de tine
Miercuri merg la doctor, abia astept sa vad puiul iar.
Numai bine, Oana 14+

Mergi la inceput