Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 5
Vani spune:
Salut,Sori !
Eu am decis sa fac amnio direct ca sunt speriata de moarte de sindromul Down si am si peste 35 ani.Eu merg la North York Hospital.Sapt. viit. merg la amnio si sunt stresata rau din cauza asta,nu e usor deloc.Bafta tuturor ! Vani
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by Vani
Salut,Sori !
Eu am decis sa fac amnio direct ca sunt speriata de moarte de sindromul Down si am si peste 35 ani.Eu merg la North York Hospital.Sapt. viit. merg la amnio si sunt stresata rau din cauza asta,nu e usor deloc.Bafta tuturor ! Vani
Bafta multa la amnio, Vani, sa iasa totul bine!Eu sunt la St. Michael's Hospital, pt ca acolo e dr. meu.
tzuna spune:
Am reusit si eu sa scanez poza de la ecograf. Cum o pun in album? Va multumesc.
Week-end placut tutturor!
13+ 4
roxanici spune:
tzuna, aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82972&whichpage=8
este un post, tot de-al meu unde am descris cam ce tb facut pe albumul comun, ca sa iti pui pozele; daca nu stii parola, da-ne de stire
mie mi-a iesit un herpes la gura (faceam mereu porcarii de astea si inainte), sper ca nu afecteaza pe bebe....
roxana & the baby
Mihaelaaa spune:
Roxanici,tie ti-a iesit herpes la gura,mie un cos destul de mare.....sti tu in ce loc.....ca m-i rusine sa spun.....
Sper ca o sa treaca pana marti cand merg la doctor...
Mihaela
Oana Stefana spune:
Roxanici eu am citit pe undeva ca trece herpesul in doar o zi daca pui pe el ness -granule din alea fine.
mada_rozz spune:
Buna dimineata!
Am revenit dintr-o scurta plimbare pana la Brasov,unde seara am tremurat de frig.
A fost asa de frumos,si m-am simtit atat de bine,ca imi venea sa escaladez toti muntii.
Aseara,cand am ajuns in Bucuresti m-au apucat niste dureri de caaap....Doamne...cumplite.Am fost la farmacie si mi-a dat Nurofen pentru copii.Din cate mi-a spus farmacista si stiam si eu,e bun pentru gravide,si scrie asta si pe prospect.Mi-a trecut dupa vreo 10 minute capul si am reusit sa adorm intr-un final.
Voi ce facti?Cam pustiu pe aici.
Pupici,
Mada14+
paxela spune:
neata si de la noi
am reusit si am scanat si poza de saptamana trecuta , cea cu Dr ciudat si am pus-o in abum
eu am avut o noapte alba sambata , din cauza unei masele de minte care sa gasit sa creasca tocmai acum, si a spart intr-o noapte mai mult de jumatate, m-am trezit la 2 si m-am mai culcat la 6 ca sa aiba fimiu din ce sa ma trezeasca la 7
si la prima sarcina am patiit la fel cu alta masea doar ca asta a fost mai finuta aia m-a chinuit vre-o 5 luni, si nici un dentist nu a vrut sa actioneze
Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
Katink spune:
La multi ani Monica!!!
Noul an sa iti aduca doi pui sanatosi si frumosi! Pupici
Eu tot fara simptome sunt , de abia astept controlul din 23 septembrie. La sarcina cu Emma ma durea pieptul cumplit, acuma nu am nici o jena, nimica. Nici la Emma nu am avut greturi, abia dupa 10-11 sapt am inceput cu mofturi la mancare, dar nu am deloc.
Mai este cineva fara simptome?
Sarcini usoare in continuare,
Katink 8+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)