Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by Lili_g
Kiss,
Mie mi-a recomandat doctora sa fac aminocenteza dar asta pentru ca am 38 ani si peste 35 asa se recomanda in Canada. Eu n-am s-o fac. Ma rog la Dumnezeu sa fie bine si merg inainte.
Lili
Si in Romania varsta peste 35 ani e considerata factor de risc.
Sotul meu s-a nascut fara muschiul pectoral drept si nu gasesc nimic despre acest sindrom sa vad daca se poate transmite genetic sau nu. Si nici doctorul meu nu a auzit pana acum de asa ceva. Daca in cautarile voastre dati peste vre-o informatie in legatura cu acest sindrom va rog anuntati-ma si pe mine.
kiss
9+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
arissa spune:
Va rog frumos, imi trimiteti si mie parola pe PM, tare as vrea sa va vad. Poate reusesc sa pun si eu niste poze.
lilidana spune:
Buna fetelor-frumoaselor
V-am vazut pozele,sunteti infloritoare si vizibil gravide!
Am fost la noul medic .( l-am schimbat pe motiv ca nu comunicam bine,eu sunt genul care intreaba,iar el e genul care foloseste cuvinte putine ).
Am facut eco vaginala si monitorul era indreptat spre mine,asa ca
l-am vazut pe facand gimnastica,se misca foarte mult,abia l-a masurat.Are 3.78 cm din crestetul capului pana la codita.(asa s-a exprimat medicul ).Voi stiati ca asa se masoara?
Legat de sani sunt mai linistita:e normal sa fie durerosi si foarte durerosi,solutia ar fi un sutien sport purtat tot timpul ( cine suporta!).
Va pup si sa cresteti mari!
lilidana,karina 5 ani si 10w5d in burtica
cria_bv spune:
Multumesc pt indicatii roxanici, si ma bucur ca si tu esti din bv. Eu sunt in 5 saptam. si nu pot sa zic ca m-am hotarat la ce medic sa merg. Deocamdata pot sa zic ca ma nemultumeste faptul ca la oricine ai merge trebuie sa astepti cu orele chiar daca ai programare. Tu la cine mergi? (poate imi spui pe PM ca sa nu dam nume)
cria 5+
alis1906 spune:
Buna.Sunt o viitoare mamica, noua pe site.Imi poate spune si mie cineva la cate saptamani se poate vedea sexul lui bb? Eu am 12 saptamani si sunt foarte nerabdatoare.
Multumesc mult!!!
absoluta spune:
Buna feteleee,
Va sunt datoare cu niste vesti. Am fost aseara la doctor (cadoul luat a fost "pe suflet"). Mi-a zis ca rh-ul negativ nu trebuie sa ma sperie, este prima sarcina la mine si nu am de ce sa-mi fac probleme. Cine ma ajuta si pe mine si sa-mi spuna exact cam in ce saptamana de sarcina sunt, deoarece am UM 21.06.2006, la prima ecografie facuta de medicul ecograf din spital mi-a pus DPN 11.04.2007,(si dupa ce mi-a zis el acum as avea 10 saptamanai si 2 zile) iar doctorul meu aseara mi-a zis DPN 01.04.2007 si ca sunt in saptamana a 9 a de sarcina...
Multumesc
Sori1980 spune:
Apropos de ce zicea Tzuna, si eu sunt mica de statura, am 1,54. Pe aici pe la noi sunt magazine cu haine "petite", adica pt femei mignone :). Fetele de pe continentul asta, stiti daca exista si haine de gravida petite?
Sori
elyanne spune:
Absoluta uite aici care ar fi data posibila a nasterii, calculata dupa UM: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=848 ... 1.04.2007 (cum ti-a spus dr.) ar fi cea corecta... Cea de la ecgrafie se va modifica de fiecare data in functie de cat de bine face dr. masuratorile si cat de dezvoltat este bb-le ... se intampla ca bb-le sa fie cu cateva zile - o sapt mai mic sau mai mare dacat "standardul" si de aici apar diferentele.
Deci tu ai avea de la UM, 11 sapt. si 2 zile.
Uite si aici un calcul facut dupa data UM: http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/html_calpage.php?Date=09/01/2006&ElapsedStart=58&DueDate=03/29/2007&ConceptionDate=07/05/2006
Azi am fost la intepat... am fost la institutu de hematologie pt. determinarea de anticorpi anti AB. Daca m-as fi dus de luni pana joi (intre anumite ore... de dimineata, oricum) nu ma costa nimic, pt. ca aveam trimitere de la medic. Asa am platit 14 ron pt. fiecare grupa (A si B)... cam la jumatate din cat a fost la Sanador.
Si rezultatul este gata.... in cateva ore... surpiza... Fata de Sanador, unde am asteptat 14 zile lucratoare ... Mi-a spus dr. de acolo ca Sanadorul face destule analize la ei si de cele mai multe ori pretul este cel putin dublu...
Asa... si rezultatul la analiza este negativ de data asta... n-am anticorpi nici pt. A si nici pt. B.
Am fost sa iau si valoarea de la primele analize... e de 1/2 (nu stiu ce o insemna). O sa ma lamureasca dr.
Probabil voi mai face analiza asta peste 2 luni ca sa nu apara intre timp anticorpii
S-a mai nascut o stea
tzuna spune:
Am sunat acum la medicul meu sa vad rezulatul la bitest. Mi-a spus ca este bun fara sa-mi dea prea multe informatii la telefon si m-a chemat la control luni ca sa mai cerceteze colul. Am niste emotii pentru luni... Mi-a zis sa stau linistita week-endul asta si sa vedem luni ce e de facut. Sper sa fie bine.
Aveti grija de voi si sa aveti un week-end cat mai frumos.
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR! Sa fiti sanatoase, fericite si sa nasteti usor niste bebelusi sanatosi si frumosi!
13s + 3 zile
paxela spune:
la multi ani Mariilor
pupici si de la noi
bine ati venit noi si sarcini usoare
eu sunt terminata de oboseala, am avut o saptamana infernala, culminata de liful nostru care este in revizie 3 saptamani, noroc ca stau doar la etajul 10
Alexa11+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006