Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Neata fetelor! Sunt foarte fericita de azi pentru ca am fost la ecografie si mi-a zis ca nu mai am iminenta de avort si ca bebe este super sanatos si creste mare si voinic. Are un pic mai putin decat socoteala noastra adik azi implineste 13 saptamani si 5 zile. Va pup pe toate si mai revin cu amanunte cand o sa am
13+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Buna dimineata,

Sa va spun ce am patit eu... de cateva zile am niste dureri, nu mari dar sacaitoare. Ma doare spatele in zona lombara si destul de tare in partea stanga Am fost la ecograf sa vad ce se intampla si mi-a spus.. bebe e bine, e vioi.. se misca tot timpul, cam mic ptr varsta lui dar e activ, pare a avea tot ce trebuie . si deci e in regula. Bine bine zic, dar durerile astea de la ce sunt? IMINENTA DE AVORT !!!. Am innebunit pe loc... cum asa? cand eu credeam ca pericolul a trecut? Si cat tratament am facut si inca fac? cum Dumnezeu? Offf... nu am putut dormi toata noaptea. Ma linistisem un pic si acum mi s-a recomandat repaus la pat o sapt si mai vedem dupa. Apoi ceva m-a surprins.. cand i-am spus doctorului ca vreau s a fac triplu test, mi-a spus ca nu e cazul, ca de fapt e ceva statistic, nu se poate spune este sau nu o malformatie, ci doar ca X% poate fi sau nu.. si asta ar insemna sa fac apoi alte investigatii invazive, care el nu le recomanda, deoarece TT este o analiza care se bazeaza pe niste cifre statistice si de cele mai mulye ori rezultatul a fost fals si femeile au fost chinuite si fizic si psihic inutil.MI-a spus ca daca insist e alegerea mea.. el nu vede de ce as face testul si mai mult stresul pe care mi-l provoaca asteptarea rezultatelor poate sa imi faca mai rau in situatia in care sunt. Ciudat nu? Totusi cred ca stie ce spune.. este doar un Dr renumit, si are multa experienta in spate.
Sincer , azi ma simt mizerabil, nu stiu ce sa fac.. parca nu ma mai pot gandi la nimic bun. OFFF O sa vad eu.. maine sigur imi revin.. bine ca nu e mai rau

Aveti grija de voi ca mie mi-e frica sa si stranut

Alina13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

quote:
Originally posted by Amma23

Multumim de urari, Soleil
Sa va traiasca, sa va bucurati de Tiana, sa fie sanatoasa si fericita ca frumoasa e, har Domnului. Ne inspiram si noi din frumusetea ei.
Poate ne vedem in octombrie, mi-ar placea.
Pupe, numa' bine

Sar'na!!
Io as zice ca sigur ar trebui sa ne vedem ca asta mica nu l-a mai vaz't pe nasu-sau de-un secol
Io-te ca ca m-am prins cu cine vorbesc Desi recunosc ca am fost nitelus cam socata la inceput ca nu stiam cine ce are cu mine de trebe sa ma vaz cu ea in octombrie . Da' am vazut pozele si mi-am revenit
Pan' la urma faceti fetita sau ba?

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Neatza, fetelor
Asa e Yrrol, doctorul tau are dreptate. Nu e decit o statistica testul ala. Asa mi-a zis si mie doctorita ca nu poti fi sigura de rezultat. Dar ca daca e pozitiv tre sa faci amniocenteza, adica ai un stres in plus.
Nu-i vad rostul, mai ales ca acum ne stresam penru orice fleac. Atat mai trebuie sa stai cu gindul ca poate e bolnav bebe, Doamne fereste!
Drept sa spun nici eu nu l-as face, da' aici e obligatoriu.Si mai dureaza di doua saptamani pana primesti rezultatul. Macar daca ai putea sa te bazezi pe el si sa fie adevarat, dar cred ca o sa ne stresam mai mult dupa aia. Eu oricum nu prea am incredere in nimic, dar am incredere in Doamne Doamne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna ziua la burtici!
ieri am fost la eco si ... in burtica este un baietel. :) si dadea din manute si din picioruse ... era foarte vioi.
am fost si eu prin oras si m-am uitat la haine de gravidute. n-am fost prea multumita. eu sunt o persoana inalta si tot ce am vazut pare ca o sa le port 1 luna - 2 de acum incolo, pana sa creasca burtica prea mare. maine o sa ma infiintez la baby expo. poate am mai multe sanse acolo.

pupici pe burtici!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Salutare!
Chiar ca se scrie intr-un ritm alert aici.
Bun-venit noilor burtici si sarcina usoara!
Am si eu o intrebare: cate ecografii sunt indicate pe parcursul sarcinii? Pot ele sa fie daunatoare intr-o masura sau alta? Intreb pt ca mai multe persoane, in general mai in varsta, mi-au zis ca nu e bine sa le faci prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna burticilor

ieri ma laudam ca de duminica nu am mai si aseara ma apucat mai rau ca oricand si ma tine si acuma ( ce e drept doar greata fara ) si cred ca atunci cand voi ajunge acasa ( sunt la servici) voi da mana din nou cu prietena mea toaleta!.
am chef sa stau in pat si culmea nici nu am dormit bine azi noapte( de ceva vreme ma apuca insomniile sau ma trezesc pe la 4-6 dimineata si sa fie tacamul camplet am o durere de burta in partea dreapta , deasupra de apendicita( care e scoasa din clasa 4)si nu stiu ce este???

sa fiti sanatoase si voi si bb va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Inca o mamica de aprilie 2007 va saluta.
De fapt mamaica de 1 aprile, dupa calcule.:)
Ma adauga si pe mine cineva in lista de mamici? pls
Eu am facut prima ecografie la 7 sapt. si 3 zile, iar peste cateva zile(13 sapt. fix) sunt programata la urmatoarea. Sper sa fie totul ok si sa aflu si ce e bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hello! Ce mai faceti burtici?
Eu sunt binisor. Ma mai apuca greata, ma mai enervez ca nu ma mai incap hainele.... dar in rest sunt foarte bine. Eu de cand am ramas insarcinata (mi-am dorit foarte mult) sunt intr-o stare psihica foarte buna. Sunt tot timpul vesela si bine dispusa (mai putin cand chiar mi-e f rau) iar sotul meu e foarte incantat sa ma vada tot timpul asa.

YRROL_13 - medicul tau are dreptate. Atat bitestul cat si triplul test sunt niste teste probabilistice si nu de diagnostic. Deci indiferent de rezultat nu poti fi sigura ca e totul bine. De stresant e stresant sa astepti rezultatele. Eu am facut doar bitestul. Medicul meu mi-a zis ca nu-mi recomanda si triplul test decat dc vreau eu. Initial am zis ca vreau dar azi sun si-i spun ca nu mai vreau. mi se pare prea multa bataie de cap. Si daca ar fi ceva grav ce sa mai fac? Mai bine mai zicem o rugaciune si mai mult ne ajuta Dumnezeu (zic eu). Asa ca sun sa ma programez la ecografia morfologica de 21-22 saptamani si gata.

Cand incepe Babyexpo si cat tine? Stiti si care e programul ca sa-l iau si pe sot cu mine? Multumesc

15+ (azi incepe saptamana 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la dute!

Eu tocmai ce m-am intors din delegatie, si am dat fuguta la eco (ca trebuia de saptamina trecuta) si a zis ca suntem bine avem 9 saptamini acum, dar ce ma sperie e ca a zis ca neaparat trebuie sa facem o eco morfologica(parca a zis) peste doua saptamini, ca sa fim in saptamina 11, poate sa-mi explice si mie cineva please????

Va pupic

Multumesc pentru urarile de ziua mea....a fost tristut sa fiu singura si departe de casa

Mergi la inceput