Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 26
Amma23 spune:
Cu frigul n-am probleme, da' cu spalatul pe dinti...incep ziua cu innodari.Greturi la greu, noroc ca nu am ce vomita.Doar la spalatul de dimineatza. Am zis ca o sa incerc sa schimb pasta de tinti, poate una de plante fara gust mentolat sa fie mai usor de suportat.
Deocamdata, ti-am zis, ma innod toata 
elyanne spune:
Tzuna
. Eu cred ca la Babyexpo vor fi destule haine de gravide... cel putin asa am retinut de la ultimele editii. Sper sa-ti gasesti ceva care sa-ti vina.
Raluca si mie mi-e frig cand al meu sot nu mai poate de cald... sau ii e bine... Intr-o seara tremuram de-mi clantaneau dintii, cu haina pe mine. El in tricou zicea ca nu-i e frig...
De spalat pe dinti... uneori reusesc, alteori nu... e groaznic... imi vine sa vomit imediat. Am incercat si cu pasta de dinti de copii si nu prea e mare diferenta...
Iar cu gimnastica... e bine sa faci in continuare exercitii mai usoare... dar daca obinuiai si pana atunci. Daca te apuci de-odata cand esti gravida... nu stiu daca e ok.
La capitolul miscare... eu am mers f.f. mult pe jos... pt. ca se intampla sa nu reusesc sa cobor unde vroiam, ca era f. aglomerat maxi-taxi sau pt. ca simteam ca n-am aer si ma apuca o stare de rau... ca exista momente, cand din lipsa de sot trebuia sa ma plimb cu mijloacele de transport in comun... daca sunt putoare si nu fac odata scoala de soferi...
Si eu zic ca m-a ajutat mersul pe jos (fara atfel de miscare: inot sau gimnastica)... eu am nascut f. repede si usor.
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
laura_oana spune:
buna burticilor!
scuze nu am mai scris de multisor,am avut mult de lucru in special ieri la "scarbici" si am ajuns acasa franta de oboseala, mai putin si ma tragea sotu dupa el pe scari,
.
raluca 2107 nici eu nu am pus nici un kg , din contra am slabit 1.5 kg,nu am mai
de duminica, desi greata ma apuca ( mai nou) seara.cu
am si eu probleme, sangereaza si ma trezesc cu un fel de bubite pe gingii, dar ma dau cu glicerina boraxata( daca tin bine minteasa se cheama).
mihaser la ce doctor mergi in tm?eu sunt din resita si merg la Dr. Cioata. daca ai vreo informatie ma ajuti si pe mine?aici la resita nu am incredere in nimeni.
multumesc anticipat
ma treceti si pe mine pe lista voasta?
DN:22.03.1983
UM:15.06.2006
DPN:22.03.2007
Poate ca bb imi face cadou si se naste tot in 22.03 ca si mine mamica lui.
a la eco se parea ca poate va fii baietel( nu cred ca tine cu mamica lui sa fie fetita) dar oricum nu conteaza poate al 2( asa imi place sa ma consolez).
va pup pe toate si aveti grija de voi, si promit sa scriu mai des.
aici ma simt intre prietene adevarate.
Jaana spune:
Raluca, mie mi-a fost frig la inceputul sarcinii, prin primele saptamani. Simteam de fapt un frig in partea de jos, in zona ovarelor. Era cald si frumos afara iar eu imi infasuram burtica cu ce gaseam si eu prin casa mai gros. Dupa aceea senzatia de frig a disparut.
Cu spalatul pe dinti si eu am avut mari probleme... am trecut la gel ptr copii cu gust de fructe care ma ajutat cat de cat. De vreo saptamana am revenit insa la pasta de dinti normala, ca greturile au mai trecut putin si imi simteam gura incarcata si aveam un gust urat. Cred ca pasta ptr copii nu curata la fel de bine. Oricum, durata alocata spalatului meu pe dinti a scazut drastic... cat mai repede posibil ca sa nu ma apuce voma. Mai nou insa dupa masa nu suport nici cea mai mica urma de mancare printre dinti, simt ca ma apuca
. Asa ca ma spal pe dinti imediat dupa masa. Dar tot asa, repede repejor ![]()
In burtica mea e mare agitatie de ceva timp, dar e greu de spus daca bebe are sau nu vreo contributie. Parca simt bule si chiar fluturasi, dar... e probabil stomacelul meu vesnic nemultumit.
14+3
Amma23 spune:
Multumim de urari, Soleil
Sa va traiasca, sa va bucurati de Tiana, sa fie sanatoasa si fericita ca frumoasa e, har Domnului. Ne inspiram si noi din frumusetea ei.
Poate ne vedem in octombrie, mi-ar placea.
Pupe, numa' bine
Camitu spune:
Buna fetelor,
Ce agitatie pe aici.
Elyanne multumim pentru magazinul on line.La Babyexpo cred ca vom gasi si multe alte lucruri interesante legate de bebei.
Eu lucrez in sectorul farmaceutic si am chiar o invitatie la Babyexpo de la firma Bubchen-firma care comercializeaza produse cosmetice pt bebei nemtesti.Cred ca vom avea ce vedea acolo.Numai sa reusim sa ajungem.
In legatura cu greturile de la pasta de dinti si eu am patit-o.Nu in fiecare dimineata dar cateodata da,Am sa schimb si pasta sa vedem.
Vroiam sa va intreb care sunt maternitatile cele mai bune din Bucuresti.(din punct de vedere al dotarilor, al doctorilor, al curateniei ).Voi ce stiti ca am auzit atitea variante......
Cami
+9
Sori1980 spune:
Buna fetele,
Hai ca iar sunteti harnice la scris si eu abia va ajung din urma... cu cititul.
Noi suntem tare veseli. Am fost azi la dr., dupa doua saptamani la pat din cauza unui cheag, sangerari,etc. Mi-a facut ecografie din nou si totul e perfect, nu mai e nici urma de cheag, bebe creste frumos, are acum 2 manute si 2 picioruse, si se vedeau si ochisorii, iar tati era extaziat pt ca bebe dadea din maini si din picioare!
. Ne simtim parca ne-am indragostit a doua oara, acum insa noi amandoi impreuna de bebe ![]()
DPN s-a schimbat este 20 aprilie, 2007. Iese exact cand stiam eu ca a fost conceput. Acum bebe masoara 2.75 cm (CRL), bataile inimii 173 pe minut
. Pun acum si poza in albumul de burtici.
Pupici la burtici! ![]()
Sori
9sapt si 4 zile.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev109pr_.png
madalina78 spune:
vai fetele.... pe prima pagina la odisee e un subiect " Bagajul de spital" !
am tot citit pe acolo si m-a cuprins panica... habar nu am ce sunt unele lucruri de acolo, ce o sa imi trebuiasca in spitatl aici!
de fapt nici macar nu mi-am gasit un doctor cu care sa nasc, am fost la o tipa mai in varsta foarte draguta care m-a anuntat ca nu mai face " livrari"
asa ca sunt in pom....
oricum maine sunt in avion spre romania- prima oprire FORNETI!!!
pupici
Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!
mada_rozz spune:
Buna dimineata la toate
,
Eu citesc ce scrieti in fiecare zi,dar nu am mai avut lucruri interesante sa va spun.
Ma bucur pentru noile burtici care sunt alaturi de noi

.
Astept cu emotii ziua de luni cand ma duc la eco sa masoare bebelul si probabil o sa se vada mai exact daca e baiat sau nu.
Camitu,mie dintre toare maternitatile in care am fost,Cantacuzino si Elias mi se par cele mai bine dotate,iar la curatenie stau foarte bine.O prietena de-a mea a nascut acum 2 saptamani la Cantacuzino este foarte multumita si de conditii,si de doctori,dar mai ales de moase care din cate am inteles s-au purtat exemplar cu ea.Sincera sa fiu as vrea si eu sa nasc acolo,dar nu cunosc pe nimeni acolo,nici un doctor.
Pupici,
Mada
16+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg