Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Cria nici un mesaj de la tine.
Ca sa trimiti mesaje e relatvi simplu: login aici pe desprecopii.com, apoi in menu-ul din stanga mergi la mesaje private, apoi click pe iconita New PM/ scrii la Trimite catre: roxanici apoi bagi bla bla-ul la mesaj si click pe Trimite. Daca nu reusesti iti dau o adresa de email sa ne conversam. Io ti-am trimis un PM, p-ala ai reusit sa il citesti?

Elyanne, intr-adevar, la yahoo muncesti de mai multe ori ptr aceeasi chestie....si eu credeam ca e la fel, daca faci albumul public atunci nu mai tb sa faci si ptr fiecare poza in parte operatiunea. Asta e... ne conformam.

Oana Stefana, tinem pumnii si te aplaud ptr viata activa pe care o ai.
Si eu eram activa inainte dar ptr ca nu am gasit aerobic sau altceva ptr mamici m-am lenevit si cred ca ma resimt ptr ca noaptea ma tot intind de parca as fi amortita in continuu.

roxana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by mada_rozz

Katink,dar de la primele miscari,care le-ai avut la 15 saptamani,pana la miscarile zilnice de la 18 saptamani,ai mai simtit ceva intre timp?Ca la mine nu s-a mai simtit nimic de atunci.

Pupici,
Mada15+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Nu, nu am mai simtit nimica intre timp. Iar cele de la 18sapt. au fost cumva altfel, ca niste lovituri, nu ca niste bule de aer...

Katink

Dulcineea mea Emma-Andreea

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Dany, Nadia si Cami, bun venit! Sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Pupici,

Katink

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Draga roxanici,
am incercat de mai multe ori sa iti trimit un pm dar mereu imi apare mesajul"scuze, roxanici nu accepta mesaje private". Ti-am raspuns si la primul pm si cred ca nici atunci nu ti-a intrat nimic(si am scris acolo un adevarat roman). De la tine am primit mesajul, da-mi o adresa de e-mail. Te

Cria 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! Azi am fost la serviciu prima zi in plin. Pentru inceput sunt foarte incantata dar vedem mai tarziu. Lucrez cu o multime de copii (ceea ce imi place) dar nu stiu cat ma vor chinui.
Am intrat si in Sir sa vad hainele de gravide. Erau destul de dragute si scumpe zic eu: cei mai ieftini pantaloni 1.500.000 lei. Aveau unii care cica ar fi fost marimea mea dar eu inca ma indoiesc. Ma duc joi pregatita si cu banutii si daca imi vin ii iau ca nu prea am de ales.
As merge si la Babyexpo poate gasesc ceva acolo ce credeti?
ELYANNE iti multumesc pentru adrese.

15s

Mergi la inceput

Cria, poti sa imi scrii la roxanici@gmail.com . Cu mesajele private e ciudat caci am activat sa primesc PM si am primit si de la alte mamici; undeva se strecoara o greseala. In fine, scrie-mi unde iti vine mai uosr ca nu am preferinte.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxanici daca ai casuta cu mesaje plina nu mai poti primi si nici trimite... Mi se pare ca poti avea maxim 20 salvate. Zic si eu... ca eu am patit-o odata si nu stiam de ce nu pot trimite PM-uri.

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Elyanne, mersi de pont, asta chiar nu o stiam, dar si asa aveam sub 20 de mesaje prin inbox si outbox si am primit chiar azi unul de la o mamica.

Cria, te rog mai incearca odata un PM, daca nu merge nici asa, atunci ramane pe mail.

roxana & the baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mai e cineva pe aici care are senzatia de frig de cand . La mine acasa si la servici toata lumea nu mai poate de bine iar mie imi e frig, si nu e vorba de nici o raceala ca nu am alte simptome, doar ca atunci cand sotul meu sta in tricou in casa mie imi vine sa imi iau un pulover... Cred ca starea asta e si de la senzatia de pe care o cam am in permanenta.
Si mai am doua probleme:
- voi cum suportati ?
- ce stiti de gimnastica in primul trimestru de sarcina?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yrrol_13 spune:

Draga raluca, nu stiu cu frigul cum e ca mie una mi-e oricum frig daca temp scade sub 25. Apoi cu spalatul pe dinti e dureros... e impulsul ca sa vomit si imi mai sangereaza si gingiile ingrozitor, motiv ptr care am schimbat periuta cu una moale, si pasta cu una ptr gingii sensibile.Iar cu gimnastica, mie una mi s-a interzis in primul trimestru price efort, ba mai mult sa stau mai mult la orizontala, dar consider ca a fost gimnastica mea, sa nu stau in pat ci sa ma duc la servici.In rest, la revolutia de hormoni ce e in corpul femeii insarcinate... toate aceste neajunsuri sunt ceva normal. Asa ca ... nu pot decat sa va urez tuturor cat mai putine senzatii si stari neplacute...
Va pupicesc Alina13+

Mergi la inceput