Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
tzuna spune:
ATENA GRECU imi pare foarte rau ca nu a fost sa fie un bebe acolo. Sper sa rezolvi cu bine problema si sa ramai repede insarcinata.
VIVELA si eu te-as sfatui sa mai faci macar o ecografie ca nu cumva copilul sa mai fie in viata. Eu iti tin pumnii si sper sa fie bine. Roaga-te mult inainte ca nu se stie niciodata.
KMI - felicitari ca e fetita. Sa fie sanatoasa si frumoasa. Eu am facut ecografia la 12 s si 2 zile, bebe era dezvoltat de 12s , nu stiu exact lungimea dar CRL era 5.36cm iar NT de 0.13 cm. Si mie mi s-a parut mic bebe dar apoi am aflat ca el e mai lung de 5.36cm. Sotul are 1.80 iar eu 1.55.
Azi plec un week-end prelungit la munte si sper sa dau numai de vesti bune cand ma intorc.
14 s + 1 zi
Jaana spune:
Buna dimineata burtici!
Eu scriu mai rar ca nu sunt in toane prea bune in ultima vreme. Saptamana trecuta incepuse sa imi fie mai bine si ma gandeam ca gata... am scapat de
.
Ei, n-a fost sa fie chiar asa si de luni am luat-o de la capat si e parca mai rau decat era inainte... A culminat cu ziua de ieri, cand mi-a fost ingrozitor de rau si m-am intalnit cu buda de 5 ori, record absolut ptr mine.
Ce e mai rau e ca n-am pofta de mancare absolut deloc! Eu, care eram o gurmanda... Mananc numai in sila si doar ca sa ii dau ceva celui din burtica sa pape. Si bineinteles, de multe ori ce mananc ajunge la ratuste. Mai sunt fete ca mine?? Ce faceti ca sa aveti pofta de mancare?
Vivela, atena_grecu... imi pare nespus de rau! Totusi mai cereti si parerea altor doctori!
O zi superba la toate
si fara greturi!
13+5
ralualexandrei spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris demult din cauza de servici ,toata saptamana am prestat asa ca nici vorba de internet.
Ma simt bine si eu si bb ,am emotii astazi pt ca ma duc sa-mi iau rochia.
Duminica am fost cu totii la Zoo ,am facut poze pe care o sa le vedeti si voi daca imi da si mie cineva userul si parola.
In rest ce sa spun,imi pare rau ptr cele care suferiti si va doresc tuturor multa putere si sanatate!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
13+ album no1 album no2 albumul no3
monica_b spune:
Atena imi pare tare rau de vestea pe care ne-o dai. Dar nu dispera si nu abandona. Schimba medicul (mai exista si medici cu suflet si sigur sint pe aici fete care sa iti recomande unul), fa-ti analizele ca sa afli ce s-a intimplat si sa eviti data viitoare, sterge-ti lacrimile si incearca din nou.
Eu am fost si azi la echo. Deja e o inghesuiala teribila in burtica. Si de data asta bebe
de saptamina trecuta parea acum bebe
. Oricum eu presimt ca un baietel am sigur, dar de cind am venit de la spital tot fredonez "Are mama o fetita..".
Important e ca sint bine amindoi. Colul e cam scurt, dar inca inchis. Probabil cerclajul il fac peste 2 saptamini. Tzuna parca si la tine se punea problema cerclajului? Sau ma insel?
Elyanne abia astept vesti despre "trupa" ta! ![]()
Monica
14+
monica_b spune:
Vivela, of ce rau imi pare ca nu ti-am spus de aseara: vezi ca la Medsana iti dau rezultatul la beta Hcg in aceeasi zi (daca recoltezi pina intr-o anumita ora, parca, daca nu - a doua zi). Tarifele sint ceva mai mari ca la Medicover, dar eu zic ca merita ca sa nu stai in tensiune o saptamina.
si tin pumnii sa fie doar o sperietura si sa nu se confirme.
Monica
14+
elyanne spune:
Vivela sunt laboratoare unde se fac mult mai repede analizele... eu am asteptat aproape 3 sapt. dupa rezultatele de la Sanador. Si cand am fost la Institutul de Hematologie le-am avut in 3 ore. (uite aici telefoane si adresa: http://www.ghidul.ro/firma.php?id=3663 )
Incearca sa suni acolo si vezi daca fac si analiza asta... si fugi pana la ei...
Sanadoru de ex. face o parte din analize la intitutul de hematologie. La fel s-ar putea sa faca si Medicoverul...
Ma gandesc ca in alta parte ai sanse sa afli mult mai repede. 
Monica din cate am vazut eu in filmuletele despre dezv. bb (este un link in prima pagina, in lista)... sexul s-ar definitiva prin luna a patra... pana atunci ar avea aceiasi forma... si dr. se pot insela si spun ca's baieti... dar de fapt... e in formare o fetita
... daca te uit la filmulete o sa pricepi ce vreau as zic... Asa ca nu ma mir ca baiatu lu' mama s-a "transformat" in fetita
Eu ma astept sa aflu sexu' abia la eco. morfologica ... adica la 19s. Nu mai devreme...
Atena_grecu poate mai te duci la inca o eco... poate s-a inselat dr. 
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
monica_b spune:
Stiu, Elyanne. Am vazut filmuletul si nici nu ma asteptam sa fie un verdict 100%. Dar saptamina trecuta am avut parte de un ecograf bunicel si "baietelul" era zdravan de tot, avea virsta ecografica 13 sapt + 6 zile. Azi am facut la spital, unde dotarea e mai rudimentara. Si deja au crescut asa mult ca incep sa stea imbirligati. Doctora a recunoscut ca nu mai e asa sigura care cine este acolo, mai ales ca ala mic a recuperat si sint amindoi cam la fel acum.
Eu tot sper la o pereche!
Stiu cazuri de gemeni la care unul din ei nu s-a putut determina ce e pina nu a iesit. Si eu ma astept la a doua echo morfologica (probabil pe la sf. trimestrului 2), cind o sa merg iar la ecograful de la clinica, sa fie lucrurile mai clare. Dupa cum ziceam: important e ca a gasit 2 inimioare harnice, a masurat vreo 2 picioare si un cap si toate-s in ordine. 
Monica
14+
yrrol_13 spune:
Salutare fete cu burtici frumoase,
Am scris ieri pe "clinica Virtuala" am primit niste raspunsuri dar ar mai fi o neclaritate. copiez aici mesajul de acolo , iar intrebarea e, ce ma fac acum? ca valoarea de la toxo e mare din cate stiu eu. (negativ 0.180, pozitiv 0.220) iar eu am 0.407. ce fac? ar trebui sa ma duc la boli infectioase? va rog poate stiti ceva voi
Va rog sa ma ajutati sa ma linistesc. Azi am primit rezultatul la niste analize dar nu stiu cum sa la intrepretez si as dori pana ma duc la doctor sa mai pot dormi.
-toxoplasma IgG pozitiv 0.407 ( asta ma ingrijoreaza),IgM negativ;
- antiCitomegalovirus IgG 13ua/ml pozitiv ( si aici ma nelinisteste)
IgM 0.04ua/ml negativ.
Nu stiu ce inseamna asta, am tot cautat peste tot dar nu am gasit nimic concret, va rog daca nu cer prea mult sa imi psuneti daca valorile sunt normale sau nu si daca nu care sunt cele normale si ce trebuie sa fac eu acum.
va multumesc si astept cu maxima nerabdare un raspuns
Alina
12+
.
adelyna spune:
Yrrol,daca IgM este negativ stai calma ca totul e ok.
Ieri am facut un eco,calculand dupa UM am 11 saptamani si 3 zile,dar ieri mi-a spus ca am un bebe de 12 saptamani si 2 zile.Peste 2 saptamani am programare la eco 3D(poate-mi spune si sexul).
Azi sunt fericita tare ca am luat examenul auto(intr-o saptamana am permis
).
Cand am nascut prima oara(sotul era plecat din tara pt cateva zile)si a fost o nastere prematura.La 4 dimineata sunam la toate companiile de taxi si nu a vrut sa vina nimeni,iar salvarea a ajuns in 50 min.Acum m-am hotarat sa merg singura la maternitate...
.
elyanne spune:
Yrrol_13stai linistita ca e de bine... asta inseamna ca ai anticorpi.
La mine a iesit IgG acum... 188,53 Ul/ml (probabil e o alta unitate de masura decat la tine...) si prima data mi-a iesit peste limita de detectie (adica peste 200).
Daca IgM e negativ, inseamna ca ai avut demult infectia si ai ramas doar cu anticorpii. Daca ar fi fost ma irecnta de 3 luni, atunci IgM-ul ramanea pozitiv o perioada mai lunga...
Monica asa este... important ca sunt bine... n-are importanta ce sunt... o sa aflam la nastere cu siguranta. La prima sarcina mi-au zis mereu ca e fata... si fata a fost. Cu toate ca eram 99% sigura ca asa este (un dr. imi aratase ce si cum)... tot mai exista in capu meu 1% sanse sa fie baiat... 
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea