Mamici de martie - aprilie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Oana Stefana spune:
Am facut si eu azi echo...la 15 sapt. valorile sunt: DBP=3.03 cm; LF=1.91 cm, CRL= 8.08 cm.
Unde ma uit daca sunt normale??
monica_b spune:
Vivela si mai bine: eu in locul tau as face repejor o dozare de beta Hcg, repetata la 48 de ore ca sa vezi sigur cum stai. E foarte ciudat. Tu esti in saptamina 9. Cum poate o sarcina oprita in evolutie de 2 saptamini sa nu aiba nici un simptom?
Monica
14+
Vani spune:
Buna fetelor,
Imi place sa cred ca am trecut cu bine peste amnio test si acum astept rezultatul care este peste 1luna.M-a durut cand m-a intepat ,dar asta ptr. ca sunt eu mai sensibila ,in rest totul a fost rapid si o.k. In rest ma lupt cu voma (3 ori azi) si cu mirosul.
Aveti grija de voi si de pui.
Vani
Lumi_Nag spune:
Buna dimineata.
Am fost si la medic ieri dar nu mi-a zis altceva decat voi, asa ca am baut ceai cu lamaie cat am putut si azi voi lua si vitamina C.A zis ca daca nu este absolut necesar sa nu iau nici paracetamol.
Imi pare foarte rau pentru fetele care au asemenea vesti.Eu nu am facut eco de la 8 saptamani si imi este teama sa nu am o veste de genul asta pentru ca nu stiu cum as suporta.Suntem alaturi de voi fetelor si va mai asteptam pe forum.
13+
It's easy living with eyes closed
elyanne spune:
Vivela mai cere parerea inca unui dr. (macar). Mi separe ciudat sa se opreasca sarcina din evolutie, fara nici un fel de sangerari / dureri dupa...
si asteptam sa vii cu vesti bune.
V-am citit, dar pt. ca ceva treburi urgente n-am avut timp sa va raspund... Eu deocamndata astept cu interes sa merg maine la dr. pt. eco + bitest.
Edit: pt. gravidutele noi... bine ati venit... spuneti-ne mai multe despre voi, ca sa va trecem in lista.
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ancris spune:
Neata la gravidute...am zis sa va scriu poate va ajuta in vreun fel. Sa stiti ca de cand am inceput sa beau cate o cafeluta cu lapte in fiecare dimineata..pana in 9-9.30 si vreau sa va spun ca nu am mai avut nici macar o mica durere e cap. Daca in schimb am baut cafeaua pe la 10.30 si apucase deja sa ma incerce durerea de cap...nu mai scapam de ea. Cam atat..
Ana Maria 14+ si Radu-Cristian 27.10.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anamaria_2369/my_photos
atena_grecu spune:
Buna!
Fetelor, pe mine puteti sa ma stergeti din lista pt ca, precum am presimtit, la mine este o problema. Am deja opt saptamani iar dr abia acum si-a dat seama ca sacul ovular este gol. Mi-a spus sa ma mai duc si maine la echo si sa ma astept la sangerari. A!.. era sa uit! L-am rugat sa vina la spital daca mi se intampla ceva si mi-a raspuns foarte iritat ca nu hotarasc eu daca vine sau nu, ca trebuie sa am incredere in colegii lui. Asta dupa ce doi ani de zile am cotizat la el! Nici nu stiu unde sa ma duc! M-a lasat cu ochii in soare. Nici vorba de explicatii - habar nu am ce inseamna asta, care sunt cauzele...! Meritam si eu o explicatie, nu? Aveam mare incredere in Niculescu si un respect deosebit. De ieri, am o parere foarte proasta.
Concluzia este ca toti sunt la fel. Oricat de mmulti bani le-ai dat, tot nu le pasa. Suntem niste cazuri si atat. Ce suflet?! Astia sunt niste hingheri. M-am hotarat sa nu mai fac nimic pt a avea un copil. daca mi-l da Dumnezeu, bine. Daca nu, asta e.
Va doresc mult succes si nasteri usoare!
laura_oana spune:
buna dimineata burticilo.azi sunt bine dispusa si nici un semn de
( sincer, abia astept sa ma scap de
)
tzuna multumesc pt incurajari, intradevar nu am motive sa imi fac propleme ( doar rh-ul negativ, pt ca trebuie sa imi fac analizele de depistare a anticorpilor in fiecare luna si un vaccin lunar cu anticorpi).e posibil sa fie baietel( desi eu imi doream fetita), tati e super incantat( chiar daca nu e sigur 100% ca e baietel).orice va fii eu o sa il/o iubesc
fffffffffffffooarteee mult.
pe burtici , multa sanatate si sa aveti grija de voi!
PS : SI EU BEAU O CAFELUTA MICA EVENTUAL CU LAPTIC
, CAND MA DOARE CAPUL, MIE IMI SCADE TENSIUNEA SI CAFELUTA O RIDICA, DESI INAINTE SA RAMAN
AVEAM TENSIUNEA DE AVIATOR.

Vivela spune:
Fetelor, multumesc pt incurajari
.
De ieri de cand am aflat diagnosticul sunt impietrita...nu pot sa mananc, nu pot sa dorm, am in minte numai imaginea doctorului care cu zambetul pe buze, fara nicio exagerare, mi-a spus toata povestea.
Imi pare rau, dar n-am cum sa nu-i urasc pe cei de la medicover... cand mi-am facut programarea, mi-au spus sa beau 1 litru de apa cu o ora inainte de eco. Desi m-am mirat, nu prea intelegeam de ce la eco de sarcina ar trebui sa am vezica plina, m-am conformat, desi, stiti si voi ca in perioada asta vizitezi buda de cateva ori pe ora fara sa bei prea mult. Bineinteles, nu trebuia, doctorul m-a pus imediat sa golesc vezica, nu vedea nimic pe ecran din cauza asta. Si dupa ce imi zice ca totusi crede ca sunt probleme, se duce la tipa care mi-a facut programarea si se intoarce zambind: "acum, cea care v-a pus sa beti apa inainte, bea si ea si o sa stea o ora cu vezica plina". Probabil pe mine trebuia sa ma consoleze/inveseleasca episodul asta, dar nu-mi spunea nimic decat ca macar o parte din personalul de acolo e cu pluta...
Dupa o eco de 5 minute (sau chiar mai putin), mi-a dat vestea ca o lovitura de ciocan in moalele capului: sarcina e oprita in evolutie cam acum 2 saptmani...
2 saptamani! Iar eu am avut greturi, dureri de sani, toate simptomele de sarcina, dar fara nici un fel de dureri, de sangerari...Am iesit din cabinet buimaca, cum am trecut pragul m-a podidit plansul, nici n-am putut sa ma duc sa platesc, l-am pus pe sotul meu, ca eu nu eram in stare...
Nu tu explicatii, nu tu consolari cel putin - doctorii astia ar trebui sa inteleaga durerea, sa inteleaga ca unui om nu-i dai o veste ca asta pur si simplu.
Dupa ce am ajuns acasa am inceput sa ma informez: ce e, cum e, ce ce se intampla, ce e de facut... M-a consolat gandul ca mai exista si erori, ca au fost cazuri in care sarcini "oprite in evolutie" erau de fapt bine mersi, iar singurii opriti in evolutie erau niste doctori.
Azi dimineata am fost sa-mi fac o dozare de Beta HCG (
monica_b pt incurajari si sfaturi), rezultatul o sa il am insa peste o saptamana pt prima recoltare (tot medicover, laboratoarele synevo!)
Dupa amiaza o sa merg sa fac o noua ecografie.
Tineti-mi pumnii.Va tin la curent cu ce se intampla.
laura_oana spune:
imi pare foarte rau atena grecu, dar chiar daca mergi de 2 ani la acelasi dr. cred ca ar trebui sa mai ceri si alta parere.nu mi se pare normal si drept cea ce ti-a zis dr.din ce ai zis tu am impresia ca dr. asta s-a cam saturat de meseria asta, pt ca unei viitoare mamici nu i se vorbeste asa si mai ales nu o repezesti la alti " colegi" dupa ce 2 ani a cotizat la el.sau poate problema il depasea.
m-am enervat!
nu mi se pare normal ce se intampla si cate cazuri am auzit , pur si simplu imi era frica sa raman insarcinata , dar acum sunt foarte multumita de dr. meusi am incredere in el, pt ca pana acum nu m-a dezamagit iar prietena mea care a nascut cu el dupa o sarcina pierduta cu alt doctoctor ii roaga de sanatate in fiecare zi.
sanatate multa si 
fii optimista!!!!