Mamici de martie - aprilie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna fetelor!

Simonna - nu stiu cum sa imi exprim parerile de rau pentru pierderea suferita. Stiu ca orice cuvant e de prisos cand sufletul plange (am trecut prin asta, de asta vorbesc). Ai grija de Atomix si cu siguranta ii vei darui un fratior sau o surioara.

Salut noile burticutze si le urez sarcina usoara !

Iar apar meteoric din lipsa de timp. Catalin vrea tot timpul "ba-bra" (adica plimbare)si cate si mai cate. Eu ma simt bine, in general. Mai putin saptamana trecuta cand am facut cunostinta cu buda, din cauza stressului provocat de aparitia caninilor lui Catalin.
Azi am fost sa imi fac analizele la Fundeni (de, client cu state vechi, dar si cu rezultate bune datorita dr. Uscatescu); sper sa iasa bine si sa fac dragul de Clexane tot din sapt 20 ca si data trecuta. Saptamana viitoare am programare la dr. ginecolog cu toate rezultatele analizelor. Atunci povestesc pe larg cum si ce fel.Oricum peste 2 saptamani merg iar sa vad micul puiutz la echo.

Pupici
La capitolul dorinte as putea trece sa am timp liber mai mult, dar e bun si asta care este.

Aurasa 12+ si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Aoleuuuuuuuu, Ajuuuuuuuuuutor, Ce ma fac???????
Am gustat cam mult as zice eu carnea preparata pentru sarmale..:((
Ce am riscat??????????????
E un pericol mare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ma gandeam pana azi ca 13 e, pentru mine, o zi cu noroc. Mi s-au intamplat multe lucruri bune in zilele de 13.
Pana azi...
Cand am fost la ecograf. M-am dus plina de entuziasm, ma gandeam ca o sa plang de fericire (numai gandul ca e in burtica ma facea uneori sa plang din senin). Si am plans. Si inca plang si nu pot realiza ce se intampla... nu! asta este exclus, e un vis urat din care tot incerc sa ma trezesc si nu reusesc.
Diagnosticul pus de doctor: sarcina oprita in evolutie la 6 sapt. Inutil sa spun ca mi-a picat cerul in cap. Inutil sa spun, cred, ca il urasc - fara sa vreau - pe medicul care mi-a dat verdictul asta (desi poate o fi medic bun). Dar refuz, in momentul asta ca e real ceea ce a scris pe bucata de hartie pe care mi-a dat-o. Stau cu ochii lipiti de ea si ma tot intreb de ce nu ma trezesc.
13, de azi, se pare ca mie mi-a purtat ghinion.
Aveti grija de voi si de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by absoluta

Aoleuuuuuuuu, Ajuuuuuuuuuutor, Ce ma fac???????
Am gustat cam mult as zice eu carnea preparata pentru sarmale..:((
Ce am riscat??????????????
E un pericol mare???

cum ce sa faci, te calmezi, te linistesti ca stresezi bebelul degeaba, altceva nu ai ce sa faci, si lasa povestea cu drobul de sare dupa ce nasti, decat sa poftesti e mai "sanatos" carne cruda, gandestete ca sunt femei care mananca var de pe pereti....

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Amma23 bebe nu e micut, eu am intrat in 13 sapt si datele sunt,femur 1,06 cm, si diametrul biparietal 2,12 cm, bcf 165 bpm,
cu dpn 22 martie
Kmi felicitari pt fetita din burtica, prima domnisoara de martie- aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Vivela,

Draga de tine, imi pare atata de rau sa aud vestea asta. Bunul Dumnezeu sa te intareasca si sa te ajute sa treci peste momentele astea grele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Si lungimea, Paxela?
tie ti-a spus lungimea? E lungan al tau, hm? Voi cum sunteti? Am vorbit azi cu o prietena care a nascut si al ei la 12 saptamani avea 64, asa ca m-am linistit.
Asa e masuratorile sunt de la coditza la capsor, pe cind astia dau lungimea pe site-uri cap- talpa.

Pupaturi

Mergi la inceput

vivela imi pare rau sa aud despre pierderea ta, multa sanatate si multa putere sa o iei de la capat

amma23 de lungime nu stiu nimic, daca te uiti in album am o poza de la echo cu valorile de la 11 s +5 zile , poate te mai ajuta cu ceva, sa te orientezi, la asta de la 12+5 alea erau singurele valori in cifre ca masuratoare, oricum bb creste repede si foarte variat, poate face salturi foarte rapide in dezvoltare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Vivela poate ar fi bine sa mai ceri 1-2 pareri. Nu lua de buna prima impresie. Am mai auzit cazuri de diagnostic "oprit in evolutie" gresit. Daca tu nu ai avut nici dureri, nici singerari... mai mergi si la alti medici. Eu am tras o spaima asemanatoare la 8 saptamini, cind am avut prima singerare. Unuia dintre bebelusi nu i-a mai inregistrat doctora pulsul si a zis ca e POSIBIL sa se fi oprit in evolutie. A doua zi mi-a facut inca o echo si erau amindoi bine merci. Iti tin pumnii sa nu fie decit un diagnostic gresit!

Amma ai mei zgimboi aveau la 12 saptamini si 2 zile CRL-urile 5 si 6 cm. Iar la 13 saptamini si o zi... ajunsesera deja la 6.7 si 7.7!!

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

SIMONA,VIVELA......................imi pare rau!
Fetelor,eu sunt in crize de ceva timp.dupa ce m-am chinuit cu o durere groaznica de masea ,am ajuns la stomatolog.am incercat sa suport la inceput tratamentul fara anestezie,dar nu am reusit.dupa ce a dus munca de lamurie cu mine am acceptat anestezia.acum sunt tare nelinistita.la echo abia vineri ajung.pana atunci.............stress,tensiune,nervi,...

Carmen

Mergi la inceput