oglinda sparta
Raspunsuri - Pagina 3

Crinutz spune:
Sor-mea a spart o oglinda acu 7 ani. stiti cum se zice ca nu ai noroc sa te mai mariti. Si cam asa a fost. A avut numai ghinioane in toti anii astia si anul asta pe neasteptate s-a maritat. exact dupa 7 ani. O fi o coincidenta???? probabil.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

ingerash spune:
quote:
Originally posted by Crinutz
Sor-mea a spart o oglinda acu 7 ani. stiti cum se zice ca nu ai noroc sa te mai mariti. Si cam asa a fost. A avut numai ghinioane in toti anii astia si anul asta pe neasteptate s-a maritat. exact dupa 7 ani. O fi o coincidenta???? probabil.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
mai mult ca sigur ;)

Alissaa spune:
Si eu sunt superstitioasa. Si nu e joaca cu treaba aia cu 7 ani de ghinion (din experienta). Dar, important e sa nu spargi tu, personal oglinda (sa nu o scapi, sa nu o lovesti, sa nu fie in mana ta cand se sparge). Prin urmare, daca s-a spart singura, nu are nimic.
Pentru cine zice pe aici ca trebuie sa isi sparga oglinda de pe hol... sfatul meu e sa te faci ca ploua si sa lasi niste muncitori sa o sparga.

DARAEL spune:
Cel mai mare ghinion este ca nu o sa fie imaginea clar reflectata in timp ce faci sau
in dormitor cu sotul / amantul / prietenul sau vecinul (am pus toate variantele sa ai din ce alege
) !
Dap – mare ghinion
!
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

mariana_1976 spune:
Eu in adolescenta eram innebunita sa-mi pensez sprincenele si sa le fac subtiri subtiri.Luam mereu oglinda mamei si faceam operatiunea asta din 2 in doua saptamini.In clasa a 10 a de liceu i-am spart-o si ce jale a fost...!Totusi m-am maritat la 20 de ani cind nu se astepta nimeni.
Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus

chiquitita spune:
Darael si Miria_cristina chiar m-ati facut sa rad
In fine, vad ca parerle sunt impartite. Probabil ca cel mai bine ar fi sa nu ma mai gandesc si asa nu o sa atrag nici relele, nu?...sper!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

DARAEL spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Darael si Miria_cristina chiar m-ati facut sa rad
Acum o sa poti spune poezia aceea frumoasa:
Oglinda, oglinjoara
Cine e mai zambareata

In tara

Sa nu uiti sa zambesti in fiecare zi.....

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

chiquitita spune:
Mi s-a stricat frigiderul...o fi de la oglnda?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

blueeyes2003 spune:
Se spune ca oglinda sparta aduce 7 ani de ghinion.Se crede ca reflectia noastra in oglinda ne reprezinta sufletul.Daca reflectia este distrusa,ne distrugem sufletul.Ca sa eviti consecintele spargerii unei oglinzi trebuie sa aduni cu grija toate cioburile si sa le arunci intr-un rau.Doar asa ghinionul va fi spalat.
Si eu am spart odata o oglinda micuta si nu s-a intamplat nimic rau.Se spune ca superstitiile se adeveresc doar daca intr-adevar crezi in ele...deci,ignora totul.Nu inseamna ca orice rau mai mic sau mai mare care ti se intampla este legat de spargerea oglinzii.
MIRELA

panteraroz spune:
stai linistita!!! nu e cazul sa iti faci griji.si eu am spart o oglinda si la putin timp am intrat la facultatea pe care mi-am dorit-o!!!