oglinda sparta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, eu zic sa-ti fi facut probleme, daca oglinda era deasupra patului, ca cine stie pe cine cadea , dar asa...

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003

Ca sa eviti consecintele spargerii unei oglinzi trebuie sa aduni cu grija toate cioburile si sa le arunci intr-un rau.Doar asa ghinionul va fi spalat

Da' in WC se pune? ca tot apa curgatoare e . Ca si eu am ciobit oglinda de la baie acum cateva zile si cioburile mici mici mici au ajuns direct in buda, infasurate frumos intr-o bucata de hartie igienica .
Numai ca de-atunci pana acum, parca-mi merge din ce in ce mai bine, nicidecum mai rau. Si oricum, eu nu cred in superstitii!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Eu am aruncat-o la gunoi. Era ditamai oglindoiul, nici nu se putea pune problema de WC, iar rau...nu aveam.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am spart si eu o ditamai oglinda de la dulap si in anul ala m-am casatorit. Peste un an am ramas gravida si acum am o fetita superba. Deci din ce in ce mai bine. Oricum mie imi prieste si nr. 13, si pisica neagra, etc. Am aruncat cioburile la gunoi ca spargeam wc-ul cu ditamai cioburile.

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by capra cu trei iezi

eu stiam ca daca spargi oglinda te mariti.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

eu stiam ca nu te mai mariti ...dar au fost cazuri cu oglinzi sparte si cu maritisuri duble...de cei 7 ani acum aud si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mi-a spart si mie bb oglinda de machiaj, de fapt doar una dintre fete, cealalta a ratat-o.
N-am siut de faza cu apa curgatoare..sau wc, mai bine.

Mergi la inceput

Azi ma duc sa o inlcouiesc, prefer sa ma gandesc ca mi s-a dus ghinionul.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Cred ca este doar o intamplare faptul ca ti s-a spart oglinda. Nu semnifica nimic. Mie mi s-a spart si nu s-a intamplat nimic. Atunci cand crezi in superstitii de cele mai multe ori se adeveresc, dar daca nu le dai importanta nu se intampla nimic!

Mergi la inceput

Am revenit sa anunt ca am ramas insarcinata exact in luna cand s-a spart oglinda si incercam de mult timp. Deci mi-a purtat NOROC!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Asta da noroc ! Multa sanatate tie si bebeului.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput