Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 23
Tzuni spune:
Ha ha ha, lulu
, o intretinere d-aia vreau si eu! Periodic sa ma trimita sa ma "refac" prin vreo insula exotica
, vreo destinatie interesanta.... Si sa le achite deplasarea si prietenelor mele...![]()
Nici eu nu pot fara munca. Am ajuns la dependenta. Dar, cel mai important, imi place mult ce muncesc! 
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
lulu77 spune:
Eu io coc lui al meu sot
...hahaha ..dar anuntat
!
In Oct. plek la un Congres 3 zile ..si urmatoarele 2 zile le vreau ptr mine si fete (prietene) ptr Shopping .
Chiar daca va fii in Poiana Brasov...tot ne vom reface ca intre fete
.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Tzuni spune:
Bravo, lulu-le! ![]()
Nu-mi vine sa cred ca am terminat treaba! Fug acasa sa vad vreun film bun.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
nastad spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Doina, Iustin e grijuliu cu Teo, dar are si momente de gelozie, mai ales cand il vede sugand la san.
Tu mai alaptezi?
Carmen: junior Teodor (6 sept. 2006) si senior Iustin (5 iunie 2004)
Poze
Ma bucur ca se inteleg baietii! Sper sa ramana asa si sa nu patesti ce am patit cu Oana!
Nu mai alaptez de 1 luna jumate.nu se satura si ar fi supt tot timpul.acum nici nu se mai trezeste noaptea.

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
NU MAI VREAU SA MUNCESC, VREAU SA FIU O INTRETINUTA!
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
SIIIII EEEEEUU!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
an-k spune:
Buna seara, va scriu, si ma simt tare debusolata, ufff, n-o sa scap niciodata de kg astea in plus.... dieta Daneza am abandonat-o din a doua zi, azi am mancat cornuri din aluat dospit, sport... noroc ca am iesit azi afara cu bicicletele, ca de eliptica nu m-am mai atins de nu-mi aduc aminte![]()

. Acum vreau sa incep dieta lui leoo, acum merg sa-mi scriu un meniu pentru maine.... dar parca vad ca mai gasesc ceva sa bag in mine sa raman... patru pe patru'

anca si micutza Bianca(14/03/2005)
narcisa spune:
Buna seara,
Eu va mai citesc, dar de postat mi-e greu, abia daca intru seara 5-6 minute, cind deja sint frinta. De slabit nu m-am omorit am 73,8kg.
Carmen, vazut pozele, e asa de dulce Teo, ma bucur ca sinteti bine!
Cami , offf prin ce treci si tu, succes la FIV, tinem pumnii sa fie bine!
Tuturor celorlalte fete pupici si spor la slabit; sper sa-mi mai revin si eu si sa am mai mult timp si pt. forum, da abia am mai terminat cu asezatul si tot tacimul dupa concediu si s-a imbolnavit Patrick(nimic serios, virusi da-ia nenorociti de la gradi) azi dormea pe el la prinz, e fornait si a dormit toata dupa-amiaza, nici n-a mincat era alb ca hirtia si parca prevad ca o contamineaza si pe Vivien, jucindu-se impreuna si pupindu-se toata ziua.
Aici a fost august o vreme nenorocita toata luna, s-a indreptat in septembrie cind ne-a intors si peste tot prin oras tusesc toti, mi-era si frica sa mai ies la shopping si tuse de-aia naspa rau, dar ma asteptam sa o ia iar din colectivitate.
toate cele bune
narcisa
lulu77 spune:
Buna dimineatza la toata lumea!
Nu stiu daca am slabit ...dar hainele au cam inceput sa stea altfel pe mine ...
Azi de dimineazta am apucat sa mananc doar foarte putin lapte cu cereale .
La pranz inca nu stiu ce voi manca , depinde ce voi gasii
dar deseara stiu cu siguranta .
Nu ma omorati ,nu ma certati dar voi manca un bors de cocos
.
Azi am sa fac un bors de cocos .Am toate ingredientele aduse de la bunici(cocosul ,bors ,legume ,inclusiv taitei facuti in casa cu oua proaspete) si sincer ..nu voi rezista .
Dar recuperez cu gimnastica multaaaaaaaaaaa.
O zi buna va doresc!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
nastad spune:
toate fetele!
Azi bag muraturi si ma duc la sedinta cu parintii
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Meniul meu de azi:
D: 3 kiwi + un iaurt mic dietetic + o cafea cu zaharina
P: 3 felii graham + 3 felii branza + un gogosar urias