Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 22
bubuleana spune:
delidana: multumesc frumos de mesaj 
dragele mele, n-am mai scris de mult aici datorita faptului ca am fost plecata aproape o luna in concediu 
si m-am intors acum o saptamana, timp in care am avut unele probleme si preocupari soldate cu un oarecare esec 
dupa atata concediu si rasfat, incercat si degustat toate delicatesele posibile
m-am ales cu 65 kg 
asta e...acum incep un nou stil de viata de care sper sa ma tin, adica:
- aerobic: 3 ori/sapt
- fitness: macar 1 data/sapt
- regim alimentar echilibrat adica dimineata cereale cu lapte, la pranz un gratar de pui cu salata sau orez cu salata, seara mere si iaurt.
va pupic mult pe toate 

bubuleana
Ioana75 spune:
Buna fetelor
. Eu nu am reusit sa ma cintaresc saptamina asta deloc (de obicei ma cintaresc in fiecare zi
). Stau seara si citesc (m-a prins conspiratia lui dan brown) si dimineata ma trezesc varza, alerg sa schimb copilul, sa-l imbrac, si apoi tzusti la servici. Saptamina viitoare insa o sa raportez, pe cuvint de pionier
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
mephala30 spune:
Bine-ati revenit fetelor din concediu!
Ce de promisiuni am vazut pe aici: sport, diete....bravo! Ma bucur ca v-ati mobilizat!
Despre mine, ca mamica cu doi copii si cu ajutor din partea sotului (inca!), pot spune ca incepe sa fie bine si sa reintram intr-o 'normalitate'. Teo e un copil cumincior, papa san la 2 ore (ziua si noaptea...si ma dor tzatzele de nu mai pot!!!) si nu plange nemotivat.
Tati are grija de Iustin, il plimba si eu am grija de Teo. 
Tzuni, si eu sunt obosita, dar ma straduiesc sa fac fatza situatiilor. Tot imi repet ca voi avea timp destul si pentru somn...acum trebuie sa ma ocup de pui.
Pupici si o zi usoara!
Crystina, ce mai faci? Banuiesc ca invatat si treburi casnice. Aproape ca te-am ajuns la kile: am 72 kg.
Si vreau sa ajung la 69 pana sambata viitoare, cand vom face botezul.
Pupicei!
Va pup pe toate...ma striga 'datoria'...
Carmen: junior Teodor (6 sept. 2006) si senior Iustin (5 iunie 2004)
Poze
Delidana spune:
Tzuni, bestie mica ce esti.
Vino sa te
, fioroasa lu' mama.![]()
Carmen,
si pe tine. Ma bucur ca esti bine si incepi sa reintri in normal.
Zfcristina, Lulu, Bubuleana, bine ati revenit! 
Andrruzza mi-a trimis un pm sa o sterg de pe lista, ceea ce am si facut, daca tot am un pic de timp liber acum.
Doina, te-am trecut cu noua "tinta". Succes! 
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Tzuni, bestie mica ce esti.Vino sa te
, fioroasa lu' mama.
Carmen,si pe tine. Ma bucur ca esti bine si incepi sa reintri in normal.
Zfcristina, Lulu, Bubuleana, bine ati revenit!
Andrruzza mi-a trimis un pm sa o sterg de pe lista, ceea ce am si facut, daca tot am un pic de timp liber acum.
Doina, te-am trecut cu noua "tinta". Succes!
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Multumesc !
Incep de azi,m-am hotarat!
O sa scriu si meniul:
pana acum 1 banana
mai tarziu prune
aaaa si multumesc pentru porc!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
CARMEN, ce zice Iustin de Teodor?
Cum se poarta cu el?
mamica ocupata!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
lulu77 spune:
Da ,io am uitat sa scriu meniul de azi .
Dimineatza : zacusca
Pranz : - Fructe
Pana acum am consumat 2.5 l apa
Cina .... inca nu stiu ,dar ceva usor cu siguranta!
Va pupicesc pe toate 
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
mephala30 spune:
Doina, Iustin e grijuliu cu Teo, dar are si momente de gelozie, mai ales cand il vede sugand la san.
Tu mai alaptezi? 
Carmen: junior Teodor (6 sept. 2006) si senior Iustin (5 iunie 2004)
Poze
Tzuni spune:
Buna seara!
Sunt la munca, asa ca o sa intru mai des in seara asta, cu conditia sa mai scrieti si voi cate ceva!
Delidana, ok, hai ca vin sa ma
Saptamana asta SIGUR ma ingrash, ca nu am energie sa fac nimik. Obosesc si cand mananc...
As dormi toata ziua...
Apropo:
NU MAI VREAU SA MUNCESC, VREAU SA FIU O INTRETINUTA!
Mephala, cred ca e un scump Teo al tau.... Stai doi ani in CIC?
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
lulu77 spune:
Of Tzuni ,draga ......uneori si eu as vrea sa fiu o intretinuta ...cu toate ca muncesc din placere .
Am stat o perioada acasa ...si sincer iti spun cu mana pe inima ,am innebunit
.
Nu mai rezistam ,ma plictisisem si de plimbari ,cumparaturi si alte cele...nu mai vreau .
Poate doar o scurta perioada / an.....asa DA .
Sa ma "intretina" sotul putin prin ceva magazine ..sa zicem putin Italia ,putin Spania ,etc.
Nu ma supar ![]()
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"