Nou stil de viata (112)
Raspunsuri - Pagina 24
Tzuni spune:
Ce liniste e azi aici la noi! Sper ca nu papati interzise! Ca nu-i frumos! ![]()
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Lulu, sa ai pofta la bors! Si de ce ma rog ar trebui sa te certam? 
Narcisa, bine ai revenit si multa sanatate lui Patrick! 
An_k, alege alimente care iti plac (din cele permise: carne slaba, lactate, fructe, vegetale, etc) si maninca fara sa faci foamea. Incearca sa zici pas cornurilor si celorlalte produse de patiserie, macar o perioada pina mai slabesti citeva kg. Hai curaj, nu dispera!
Eu de exemplu cind maninc ceva nepermis incerc sa fac 10-15 minute in plus de
ca sa compensez. Si tu ai putea face la fel (e doar o sugestie).
Tzuni mic si scump, ce mai zici tu? Ce e paella? Ceva bun si gustos si cu multe calorii? 
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lulu77 spune:
Delidana ,sa ma certati ca mananc asa de grasss...ca totusi cocoselul adus de la bunici e cam grasut ...dar merge zic eu , este ciorba totusi !
La pranz am mancat sote de vita cu mamaliga si salata de varza alba !
Si sunt tare mandra ..azi mi-au zis la masa vreo 4 femei (deci va dati seama ca au fost sincere
) ca am slabit!![]()
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Tzuni spune:
Delidana, ai aici PAELLA
E o mancare din orez cu fructe de mare si carnitza de pui. Specific spaniola. Mie imi place. O iau din supermarket congelata. Si o prepar in 10 min. 
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Tzuni, seamana mult cu mincarea thai (dar probabil ca e mai buna).
Mie orezul imi face o foameeee. Cu exceptia sarmalelor bineinteles. ![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
oLo spune:
eu nu pot sa sufar Paella. Anu asta, cat am fost in Spania nici nu m-am uitat la paella. Macare de orez frate!!! Mai ales aia facuta din orez negru cu scoici negre... ii ziceam paella petronella. M-am pacalit o data cu o paella d'asta luata la un resto. 50% orez! Pai e mai bun pilafu!
Gazpacio... asta da! As bea litrii!!!
Delidana spune:
Paella petronella
, e buna... si acum vine intrebarea de baraj: ce e "Gazpacio"? ![]()
Postez si eu meniul:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu lapte de soia
P: mincare thai: orez, carne, varza (asa-mi trebuie daca mi-e lene sa-mi pun mincare de acasa
)
C: cartofi copti cu 1 copan de pui la cuptor, salata, putina brinza si 2 feliutze mici de chec.
Intre mese: 1 cafea cu zahar brun si citiva biscuiti graham, 2 mere, un suc de fructe facut in casa la blender din 200g papaya si 1 banana + apa.
oLo spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Paella petronella, e buna... si acum vine intrebarea de baraj: ce e "Gazpacio"?
Postez si eu meniul:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu lapte de soia
P: mincare thai: orez, carne, varza (asa-mi trebuie daca mi-e lene sa-mi pun mincare de acasa)
C: cartofi copti cu 1 copan de pui la cuptor, salata, putina brinza si 2 feliutze mici de chec.
Intre mese: 1 cafea cu zahar brun si citiva biscuiti graham, 2 mere, un suc de fructe facut in casa la blender din 200g papaya si 1 banana + apa.
gazpacio e supa de legume (rosii, ardei si altele) cu ulei de masline, care se bea rece (de la ghiatza chiar)
Eu as fi renuntzat la cartofii coptzi si la kekul de la cina... si la rontzaiala dintre mese. si la zahar (chiar si brun)
Delidana spune:
Supa aia nu suna bine, si mai ales rece. ![]()
Cind zici "rontaiala dintre mese" banuiesc ca te referi la biscuiti; nici zaharul n-a fost bun, e adevarat si nici checul.
Insa cu cartofii ce-ai avut?
De citeva zile maninc doar carne si salata la cina si mi s-a facut greata la propriu. Alternativa ar fi fost sa maninc carnea cu piine, ceea ce ar fi fost probabil mai rau. Tu ce sugerezi?
narcisa spune:
Delidana, multumesc frumos, Patrick e mai bine azi, probabil de la Osccillococinum si vitamina C, a fost la gradi...
Io nu prea am pofta de mincare, maninc normal, mai scap si dulciuri, in schimb probabil se misca cintarul de la lamaie care maninc o jumatate la orice fel de mincare si iau tinctura de soc o lingura zilnic si castraveti acri maninc la greu, insa ma gindesc ca n-au asa de multe calorii 45 la 100g; dar sint stresata cu alta problema, poate ati citit subiectul meu de la femina intim. Ma simt cam sfirsita si nici nu ma pot concentra pe vreo dieta, sanatos maninc si asta conteaza!
Astept sa merg luni la doctor si sa ma linistesc.
narcisa