Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Cleomoni spune:
Va raspund eu de ce se interneaza, mi-a spus ca o doare burta si spatele a sunat la dr si i-a spus sa mearga la spital sa o interneze.A luat si no-spa dar tot nu i-a trecut....sper sa fie bine
Cleo 28+ saptamani
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
Cleomoni, si noi suntem ingrijorate si am fi vrut sa aflam ce s-a intamplat,asa cum Adina ne-a tinut la curent.Poate ne vor ajuta in viitor pe unele din noi informatiile ei, sa fim mai atente la anumite lucruri..
Sa ii transmiti ca suntem alaturi de ea!
Lavinia 28s
marcelac spune:
miro - eu as alege o saltelutza in combinatie de fibre naturale si arcuri sau ceva ergonomic, dar ma mai uit, ai dreptate chris - cred ca nici eu nu o sa pun saltea cat e la etaj (poate fi si o problema de rezistenta materialului si a cusaturilor la extragreutatea adusa de saltea...)
iar fetele cu renovarea sa stea linistite ca eu am centrala cumparata si inca nu m-am apucat de pus, dupa centrala vreau sa dau un start proaspat de lavabil la bb in camera si parca as da si la noi in dormitor ca tot o sa stam acolo un prima perioada, si apoi si in camera mare se cam vede ca au trecut 3 ani de cand a fost zugravita... in baie obligatoriu trebuie sa dau un start nou si sa repar un perete de pe care s-a cojit zugraveala... si uite asha ma tem sa nu ajung si eu sa renovez tot apartamentu. Dar cred ca o sa stiu sa ma opresc ca nu am buget disponibil, asa ca nu o sa am de ales.
eu mai am o dilema. Nu am schimbat geamurile atunci cand m-am mutat in apartament si sunt din cele de la facerea blocului (era sa scriu facerea lumii, dar nu greseam tare la cum arata). Bate vantul pe sub ele destul de bine si nici unele nu se inchid cum ar trebui... eu ziceam ca lasa ca abia e un aer proaspat in casa mereu, dar acum cu venirea lui bb ma tem sa nu ii fie prea curent (eu nu am avut niciodata probleme cu asta). In acelasi timp nu imi place de fel ideea de geam termopan, ma simt ca intr-o sera in casele sau apartamentele cu termopane, oricum nu as avea bani sa pun in tot apartamentu... nu stiu cum sa fac. Oare se mai fac geamuri pe tamplarie de lemn dar sa fie bine facute si finisate?...?
marcela 27+
ruxandra_sb spune:
Dolores, ne gandim la tine, fata frumoasa si curajoasa.
Tine-te tare!
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Cleomoni spune:
Eu o s-o sun mai tarziu sper sa poata sa tina tel deschis, va tin la curent si pe voi.
Cleo 28+ saptamani
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dolores
ma internez in spital..atat am vrut sa va spun...
FETELOR - eu nu am rezistat - am sunat-o. Printre lacrimi mi-a spus ca o doare rau burta ... jos, o doare si mijlocul. Si-a sunat medicul si el i-a spus sa merga la spital.
Isi strangea cateva lucrusoare si era pe punctul de plecare. Nu am retinut-o prea mult ... i-am urat cele bune si CURAJ.
Doamne ajuta sa fie totul in ordine - sa se relaxeze si calmeze si sa ne dea vesti pana deseara. Sper si ma rog alaturi de ea.
Miro
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
marcelac spune:
cleo - cred ca e mai bine sa ti tu legatura cu dolores ca sa nu se simta asaltata sau agresata de noi daca sunam mai multe. Te rog sa ii transmiti numai ganduri bune, ca ne rugam pentru ea si ca avem mare incredere ca va fi bine. Merci ca ne transmiti cum mai e si ii tinem pumnii stransi tare de tot.
marcela 27+
Cleomoni spune:
Miro eu m-am grabit cu salteluta si am cumparat-o de la mobexpert odata cu patutul si restul mobilii si am dat 4 mil pe ea, apoi cand am fost sa cumpar saltea pt patul nostru la domus flex mi-au spus ca au saltea pt bb la 1500000lei asa ca tiapa.Asta e ce sa fac.Ma bucur ca ai gasit dim. care le-ai vrut.
Cleo 28+ saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
Dolores sa va dea DD multa sanatate si curaj! multi din tot sufletul! Ne gandim la tine si ne rugam pentru voi!
Laura si bebe strumf
30+
asiza spune:
Dolores, ne rugam pentru tine si-ti suntem alaturi...sunt sigura ca totul va fi ok...Pupici multi de incurajare!!!
Marcela, bineinteles ca se mai fac geamuri din lemn, insa nu sunt ieftine nici alea...noi ne-am pus termopane in tot apartamentul, DAR am pus si aerisitoare la geamuri, in asa fel incat mereu intra aer in casa...doar daca vrei sa inchizi acele aerisitoare se mai instaleaza efectul de sera!!!! DAca-ti pui aerisitoare, merita sa ai si termopan....dar in niciun caz nu lasa geamurile alea proaste pe cand vine bb...nu de alta, dar iti pui degeaba si centrala, pentru ca se pierde o gramada de caldura si-s bani aruncati!!! ...Nu ma uita cu desenele pe pereti....ai zis ca intrebi pe nu stiu cine de vopsele...mai
o data....
Oana 24+ cu
Denis Cristian