Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Lavinia mai mergi la cursuri? Te-ai inscris? Ca vreau si eu.... Si despre care ecograf vorbiti? Ca vreau si eu...

Laura si bebe strumf 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

felicitari pt camera, laura. si la noi s-a terminat dormitorul, s-a inceput sufra, si mai e bucataria cu holul. plus un instalator si un tamplar. dar sunntem pe calea cea buna.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

lavinia, din cate cazuri cunoastem noi, conteaza f mult dr. daca e unul nesimtit si iti face anestezia, si dupa aia te uita prin salon si mai ai si ghinion de se opresc contractiile, tot la cezariana se ajunge, dar dupa muult timp. dar daca e un om responsabil, intervine la timp, mai stimuleaza un pic si contractiile si il ai pe bebe unu-doi. fina noastra a nascut asa, la 12 era dilatata, la 2 juma terminase deja.

chris 26+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

chris80 spor la treaba, ai mare grija la efort si la burtica. Noi am avut noroc ca a putut veni socrul meu in Iasi si am terminat toate traba. Azi vin cei cu mobila de dormitor, iar de maine ne apucam de carat lucrurile acasa (pentru ca sunt imprastiate prin tot Iasul). Oricum (desi stiu ca nu merge asa) incearca sa nu te stresezi si lasa-i pe altii sa faca treaba!

Laura si bebe strumf 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

nu pot sa cred ca toata lumea zugraveste... credeam ca eu sunt codasa... am terminat ieri, am zugravit numai camera bebelinei, in 2 zile a fost gata... si, in mod neasteptat, fara mizerie, ca am lipit folie pe jos, pe geamuri si pe usa...rezonabil... si a iesit f. frumoasa... abia astept azi sa mutam lucrurile bebelinei la ea in camera ;))
acum va las, ca ma duc la eco sa-mi vad odorul :))
sa-mi tineti pumnii sa fie totul ok si bebita mare, ca n-am mai vazut-o de la 22 de saptamani
miro, te sun cand ies, sa mergem la shopping

Dia 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ma internez in spital..atat am vrut sa va spun...

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by dolores

ma internez in spital..atat am vrut sa va spun...

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

De ce? S-a mai intamplat ceva intre timp?

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Dolores, de ce ne lasi asa?
Doar stii ca ne pasa si suntem alaturi de tine.
Daca ti-e prea greu sa ne dai detalii noi itit uram multa sanatate si sa auzim de bine.Ma voi ruga sa te ajute Dumnezeu sa nu fie nimic grav.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Fetelor acum am citit ce a scris Dolores si am sunat la ea era saraca tare ingrijorata, imi pare asa rau, parca si eu ma simt rau acum dupa ce am auzit-o.Va pup pe toate si sper sa ne dea vesti bine!

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

DOLORES, ne pentru tine papusa.
Ai incredere. Va fi bine! TREBUIE sa fie bine!!!

Ana 31w6d cu

Mergi la inceput