Mamici de noiembrie - decembrie 2006(37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Draguta de ea, cred ca s-a suparat prea tare ieri si a mai plans si probabil de la asta.
Poate in spital o vor lasa durerile si se va mai linisti.Sa-i transmiti Cleo sa se tina tare si sa fie optimista!Trebuie sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Marcelac i-am spus ca o s-o mai sun in cateva ore, atunci o sa-i transmit si din partea voastra urari de bine.

Parca nu mai am nici eu curaj si mi-a pierit tot cheful pt orice, dupa ce am auzit-o ce voce avea saraca.

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

am intrat sa vad ce faceti si ce vad ?...dolores a noastra cea joviala si vorbareata are probleme! iti doresc sa treci peste toate astea si sa fie bine si cu tine cu bebe david !te asteptam inapoi cu drag !

si eu cred ca voi participa la baby expo pe 22 septembrie! poate ne vedem pe acolo, burticoase bucurestence, ce ziceti?

intre timp numele lui bebe s-a schimbat in NARCIS MIHNEA ! va place? poate spana se naste o sa il cheme de toate!

pup

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vai ce varza de net am de cateva zile ... pana dau 10 refreshuri ... si postez un mesaj ... voi ati si trecut de o pagina.

Cleo - nu te pierde acum - trebuie sa fii tare pentru ea, trebuie s-o incurajezi si sa nu mai planga. Te pupez si transmite-i toate cele bune de la noi. Te si duci s-o vezi deseara?
Eu cred ca e si pe baza stresului pe care l-a simtit in ultimele zile. Sa stea linistita si sa se relaxeze - sa ne dai vesti despre ea.

Miro31+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor aveti grija ......azi e eclipsa de luna , eu nu prea cred in astea dar cica influenteaza starea sanatatii ! take care !
pupici

D 27+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Dolores, tin pumnii stransi sa fie totul bine!
Off, cate sperieturi, eu tensiunea, Dolores cu durerile, Adinutz la spital...imi apre tare rau, dar sunt sigura ca vom fi toate bine!

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetelor

Asa m-am intristat cand am vazut mesajul de la Dolores sper sa fie totul bine cu ea si bebe suntem alaturi de tine fii tare si optimista

Marcelac- interesant articolul

Alexandra25-felicitari pt grasunel imi place numele Mark Andrei

Ramsan- sigur ca ii cuplam bebelina Antonia deja ii trimite pupici lui bebe Rares

LaviniP-da e fain eco acolo cu 2 monitoare asa vedem si noi tot asteptam si filmuletele tale cu nazdravanul tau

Laura13- vrem poze cu camera
vorbim despre ecograful de la cabinetul d-nei doctor Carauleanu,Mihalceanu merge si acolo si noi ne-am programat acolo e mai linistit decat la spital si mai performant ecograful

pupici pe burtici

fetelor aveti grija de voi m-ai lasati serviciul si curatenia

bamboletta 30+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Miro eu o s-o sun mai tarziu, as vrea sa merg pe la ea dar numai daca ea o sa vrea.Pupici

Cleo 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Offfffffffff fetelor asa este: trebuie sa o lasam mai moale cu serviciul si cu treburile gospodaresti care ne solicita. Stresul nu face bine. Eu mai am o saptamana de scarbici si gata
Bebicii vostri se misca toata ziulica? Al meu e miscator rau de tot de 2 zile...nu stiu cand doarme. Ieri m-am plimbat pe jos de la Romana la Unirea ca sa-l mai potolesc...de unde, cum m-am asezat pe scaun a inceput cu bum - bum. Semne bune totusi, nu?

Ana 31w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

DOLORES,ma rog pentru tine si pentru bebe.
Altceva nu mai pot scrie.Sunt ravasita.

DENY31+

Mergi la inceput