regretati ceva din trecut?
Raspunsuri - Pagina 2
adella-63 spune:
Si daca regret,ce rezolv?Am si asa destule pe cap in fiecare zi ce ar mai fi sa-mi amintesc zilnic ca, cutare lucru,fapta,am facut-o altfel decit gindesc azi?Viata este atit de scurta...
NinaR spune:
Regret ca nu am terminat facultatea, ca nu am fost mai apropiata de tata si regret ca uneori nu sunt diplomata........regret multe, dar astea sunt mai importante.
Nina
MariaSor spune:
Nu, nu mai regret nimic. Imi spun ca tot ceea ce am trait m-a ajutat sa evoluez si ca toate experientele mi-au fost necesare![]()
danavasile spune:
Regrete ... regrete am zilnic, ca nu pot sta mai mult cu cei dragi, ca ieri poate am spus o vorba rea cuiva care nu o merita, ca de cele mai multe ori nu simti ca traiesti cu adevarat, pentru ca totul trece prea repede prin fata ochilor nostrii..
mariana tache spune:
... ca nu am citit suficient in timpul liceului si al facultatii; acum as vrea sa fac asta dar nu mai am cand...
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
clayhanger spune:
Regret ca am tipat nu o singura data la parintii mei...
Regret ca am avut atatea momente in care mi-a lipsit vointa...
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months.
Oscar Wilde
tasia spune:
- Ca nu am stat suficient cu bunica mea, Dumnezeu s-o iert, am iubit-o mult dar am fost inconstienta 
- K am gura sparta, ofensez cateodata si oameni la care tin si dupa aceea imi pare rau
- Ca sunt prea orgolioasa si ama vut suficient de mutt de pierdut din cauza asta
36 + 
pozele noastre
bebe
viorica avram spune:
eu regret ca nu mi-am dat frau liber pasiunii .toata viata voi sta cu gandul cum ar fi fost daca...nu va spun despre ce pasiune e vb ca ma bateti![]()
Viorica
Ingerasul meu Shalini 
chiquitita spune:
Ca m-am purtat urat cu bunica mea inainte sa moara si imi pare atat de rau acum...Mai ales ca ma iubise nespus si eram singura ei nepoata... Asta regret cel mai mult.
In rest, mai am o mie de regrete, in principal ca atunci cand am luat decizii importante in viata mea m-am gandit numai la altii si nu la mine...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...