regretati ceva din trecut?
toti am facut greseli,e normal...,dar uneori nu poti sa nu te intrebi...CE AR FI FOST DACA?eu,de exemplu,regret ca am facut o facultate care nu mi ofera nicio satisfactie si cu care nu prea am ce face...dar la 18 ani,am confundat filozofia cu filozofia de pahar...un alt lucru pe care il regret amarnic e ca mi am inceput viata sexuala destul de devreme si ca am facut 3 avorturi,luand viata unor micuti fara nicio vina.cred ca am platit pt asta..
Raspunsuri
Lorenza spune:
Eu regret faptul ca n-am stiut sa fiu diplomata,ca am tinut uneori cu orice pret sa-mi fac cunoscuta parerea si vointa!Nu stiu daca se incadreaza f. bine in subiect,dar eu am pierdut f. mult din cauza mandriei!Regret ca intotdeauna am ales calea cea mai usoara!
kjmami spune:
si eu regret ceva...regret ca nu m-am dus la scoala...regret ca la 15 ani vroiam libertate si sa lucrez...regret ca am facut chiuretaj la 17 ani....regret ca nu am luptat sa imi salvez casnicia...regret k nu m-a interesat de greutatea mea in timpul sarcinii de am ajuns sa pun 40 de kg in plus...regrete naspa...dar nu am cum sa intorc timpul inapoi si incerc sa nu ma mai gandesc la ele..nu le pot repara acum
ancamironiuc spune:
Regret un singur lucru, ca nu am petrecut mai mult timp cu bunica mea. Din pacate mi-am dat seama prea tarziu si uneori a fost chiar imposibil fiind foarte departe de ea. Regret ca nu am ramas cu ea in ultima ei noapte si am plecat din spital la insistentele ei...asta nu mi-o iert.
POZE: EMANUEL
, LA MARE
,MAMININA
,MOTI
, CASUTA
,FLORI
nadyana spune:
Doamne, cate regrete am si eu.De fapt,sunt doar cateva lucruri pt care egret amarnic si pe care nu le-as mai face si ulu intre acestea este faptul ca m-am apucat de fumat.Alt lucru pt. care regret zi de zi aproape este faptul ca am gura prea sloboda si cateoata vorbeste fara mine, vorbesc ara sa gandesc, nu stiu sa-mi sustin parerea si vointa uneori decat intr-un mod prea agresiv, si, cel mai rau este ca din unele multe greseli pe care le fac nu prea invat

Petita spune:
ca nu am fost prea diplomata
ca am mai jignit
ca am fost/sunt cam lacoma... si mai altele
nadyana spune:
De fapt, cate regrete nu ar fi..macar daca am invata din ele cate ceva.sunt unele regrete care pe care le poti repara, dar altele..de ex., citind ce a scris Anca, mi-am adus aminte ceva care nu ar trebui sa uit:eu regret faptul sa nu am ajutat-o pe sora bunicii mele care ne-a iubit asa de mult pe toti, o fiinta care avea aproape bunatatea unul inger si pe care cu buna stiinta nu am ajutat-o cu nimic..Acum degeaba m-am esteptat pt. ca nu mai este.Dumnezeu sa o ierte pe tanti a mea si sa o odihneasca in pace!
Alt regret pe care il am este faptul ca am stat si am asteptat 4 ani un baiat care era bun doar in imaginatia mea se pare si care nu merita tot acest timp.un baiat care, dupa ce eu mi-a irosit degeaba acest timp si am investit in el atit de multa iubire, a venit dupa 4 ani si mi-a spus ca tine la altcineva![]()
nikole spune:
Se zice ca oricate greseli ai fi facut, oricare ti-ar fi trecutul ...sa nu regreti nimic, niciodata!
Ptr. ca regretele te tin in loc, te slabesc...absolut ca fiecare si-ar dori sa schimbe ceva sau si-ar fi dorit ca intr-u numit moment din trecut sa fi actionat altfel...dar cine ne garanteaza ca ar fi fost o mai buna alegere...
un singur regret am...un avort!!!e un regret, ptr. ca nu mai sta in puterea mea sa readuc o viatza!Dar sta in puterea mea sa ajut un copil sa creasca, sa traiasca...pana la urma legea compensatiei functioneaza.
Regret(e usor exagerat, dar daca tot e vb de regrete aici),ca nu am term. colegiul...dar nu e timpul pierdut sa ma apuc din nou de facultate....
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Lolly spune:
Regret ca au fost multe momentele in care am uitat de mine. Regret ca au fost momente in care nu mi-am impus punctul de vedere "ca sa fie bine". Urmarea? Unii oameni au incercat sa ma calce in picioare...
Regret ca... nu am stiut niciodata cum sa accept un compliment...
tlaura spune:
Regret ca nu am fost mai aproape de mama mea, nu am inteles-o asa cum trebuia, nu eram langa ea cand a murit...
. Nu am sa-mi iert asta niciodata! Si nici faptul ca am facut un chiuretaj!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
Mironna spune:
Regret ca nu am facut scoala de soferi atunci cand ma ruga mama, era mult mai usor, Buzaul e un oras mai mic...O sa fac scoala de soferi, dar dupa parerea mea in Bucuresti este mult mai greu si s-a mai schimbat si codul rutier.
Mirona si Andrada (20.03.2003)
POZE PROASPETE