regretati ceva din trecut?
Raspunsuri - Pagina 3
impreuna spune:
Regret ca sunt prea orgolioasa si impulsiva si i-am facut pe multi sa sufere.
Si ca de multe ori puteam sa fac o fapta buna si n-am facut-o.
Fla (sotie si mamica fericita)
malla spune:
Regret ca se intampla cam des sa imi supar sotul desi el face tot posibilul sa nu ma supere, dar eu sunt mai aeriana:) Dar incerc sa ma revansez cum pot si eu:)
Andrei si Adriana
daniella4 spune:
Regret mult prea multe decat e sanatos. In special prostiile pe care le-am facut din comoditate si/sau impulsivitate.
kristinutza spune:
nu am niciun regret, pe cuvant!
regret eventual ca mi s-a intamplat ceva anume, dar hotararile mele, atitudinile mele nu le regret. chiar daca s-au dovedit a fi gresite, care-i problema? asa am vazut eu, la momentul respectiv. am luat hotararea corecta cu datele pe care le aveam atunci.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Cristina_C spune:
Anm regretat atunci, pe loc, sau la scurt timp dupa ce s-a intamplat. Acum traiesc in prezent, nu ma intereseaza greselile trecutului.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
unboticutz spune:
quote:
Originally posted by kristinutza
nu am niciun regret, pe cuvant!
regret eventual ca mi s-a intamplat ceva anume, dar hotararile mele, atitudinile mele nu le regret. chiar daca s-au dovedit a fi gresite, care-i problema? asa am vazut eu, la momentul respectiv. am luat hotararea corecta cu datele pe care le aveam atunci.
kristinutza, exact asa raspund si eu cand sunt intrebata de regrete; cu aceleasi cuvinte
---------------------------------------
common sense is not really so common
tasia spune:
viorica avram Eu st foarte curioasa carei pasiuni nu iai dat frau liber
Promit sa nu arunc cu rosii
Dar chiar as vrea sa stiu ![]()
37 + 
pozele noastre
bebe
Crinutz spune:
Regrete sunt multe insa unul mare pe care il am este ca au trecut 5 ani de casnicie si nu am facut un copil. De ce este un regret? pt ca acum mama este bolnava, tata este si el destul de batran si mi-e frica ca nu mai apuca sa imi vada copii. Acum realizez ca trebuia sa fac asta mai demult ca sa se bucure si parintii mei de nepotii lor si nepotii de ei. Eu nu am avut decat un bunic cu care am locuit, celalalt a murit cand eram f mica iar bunicile nu le-am cunoscut deloc. E tare nasol sa nu ai bunici.
Alt regret este ca nu am facut meseria pe care mi-am dorit-o si facultatea pe care mi-am dorit-o de mica.
Regret ca nu am dus-o pe mama mai repede la medic, poate nu ar fi in situatia de acum.
Dar incerc sa traiesc in prezent si sa iau viata asa cum e caci stiu ca Dzeu are un plan cu mine.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"