Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
gripo spune:
BUNA FETELOR!
Doamne, dar ce bebei frumosi avem in grup! feumosi rau! rapitori, ingerasii.
PUFY, bravo, ma bucur ca e bebe bine.
FLAVIA SI BOGDANEL, FELICITARI CA ATI TRECUT CU BINE PESTE TOATE, SI VA ASTEPTAM ACASA, UNDE E CEL MAI BINE.
RALU si ALESSIA, incepem galeria
Eu am fost azi la control si colul meu, gata, nu mai e, adica e dar perfect deschis., numai bebe nu vrea sa ma vada.
Am vorbit si de ciculara, si mi s-a spus clar, ca nu se merita cezariana, am intrebat, ca daca se sufoca, sau cordonul este prea scurt, ca nu vreau forceps, si mi-a spus ca bebe e monitorizat permanent si ca daca e nevoie, si se intampla ceva, se poate interveni in ultimul moment cu cezariana. Iar forcepsul nu se aplica in cazurile astea, asa ca m-am linistit complet cu treaba asta, in schimb i-am zis ca de cand mi se intareste burta cu contractii nedureroase, nu-l mai simt asa bine pe bebe, ca e mai puturos, asa ca poimaine ma duc sa-mi faca iar testul stress pentru bebe, sa vedem ce e pe-acolo.
MINNI, in legatura cu greutatea lui bebe, dr. mea a zis ca nu conteaza cat de mare sau mica e mama, in general, chestia asta se mosteneste, adica, daca tu ai avut o greutate mica la nastere, asa si bebe, inca o data, in general. Eu m-am nascut cu 2kg850, deci mi se pare firesc ca bebe sa aiba, ma rog, avea, acu o saptamana, 3kg.
38+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
mephala30 spune:
Flavia Ramona, felicitari si refacere rapida! Bogdan, bine-ai venit pe lume!
Raluca, bafta multa joi!
Carmen(38 fix) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
gabitzica spune:
quote:
GABITZICA_ cred ca neuronu' responsabil cu imaginatia si-a luat concediu, ca nu-mi dau seama cum vine ce ai spus tu
Alessia, esti mortala Hai ca mai povestim dupa ce nasti( daca iti face rahianestezie)
Si eu e posibil sa nasc joi, tot cu cezariana pentru ca asa am nascut si baietelul, dar medicul meu ma tine in suspans.L-am sunat aseara si mi-a zis ca ar fi super daca am putea-o intinde pana luni. Eu ma bucur, pentru ca mi-e tare greu sa ma despart de burtica. Vreau sa savurez ultimele momente de femeie gravida. Miine seara il sun din nou si imi va spune exact cand voi naste, joi sau luni.
Gabi 38+
www.stoc-studio.ro/tudor
tasia spune:
Fetelor am fost la adameasca la spital, stau la 5 min. de spitalul incare a nascut. Arata bine, nici nu ziceai k a nascut acum cateva zile. Abia ieri a iesit de la terapie intensiva si a trecut la rezerva pt k a avut niste complicatii. (Va povesteste ea cand vine acasa) Bebelina ei e bine, e o dulceata mica, dormea cand am fost eu Mi-a zis sa va pup pe toate si sa nu nasteti pana nu iese ea din spital k sa va faca galerie
36 +
pozele noastre
bebe
Zina spune:
Revin la voi cu o intrebare: voi v-ati calculat pana acum saptamanile de sarcina dupa cate au trecut sau dupa masuratorile date de eco? La mine, dupa eco sunt in saptamana 32 si 2 zile, dar dupa calculele mele am doar 31 saptamani si 3 zile. Care sa o iau in considerare? Bebeul e un pic mai maricel.
Si altceva: voi cum ati trecut de aceste saptamani (dupa saptamana 30), ca mie mi se pare o vesnicie pana la capat, cum v-ati descurcat? Mai ales ca ma misc f.greu deja, stau aproape numai in pat toata ziua (mi se intareste burtica) si nu mai am rabdare. Parca zilele trec f.greu.
Va pup pe toate si va doresc nasteri usoare,
Zina cu bebe Rares
acai24 spune:
Buna la burtici!!!!!!!!
Noi am fost ieri la control si verdictul a fost...col deschis 2cm...membrane intacte..doctorita zicea ca mai pot sta asa si 2 saptamani...azi am implinit 38 fix.Si i s-a parut ca nu ar fi prea mare bebe, asa ca azi la prima ora eram la spital la ecografie...bebe are 3200grame, placenta posterioara si fundica grad 3, prezentare craniana, nu are circulara de cordon, in rest la masurat cat a putut...a zis ca e armonios dezvoltat..si ca avea in jur de 3300-3400g la nastere...sanatos sa fie...si ma gandesc din ce in ce mai serios sa nasc natural si nu cezariana...maine ma duc sa imi iau trusa de epidurala...sa nu ma prinda nepregatita....in rest nici o contractie nu am, absolut nimic...om vedea...
Bafta celor care urmeaza sa-si vada bebeii...refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi...
Revenim cu vesti....
38 fix
http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png
pufymic spune:
FELICITARI FLAVIA!!!!SA VA TRAIASCA BOGDAN SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI TOTI 3!!!!
Flory tot am vrut sa-ti zic ca am vazut pozele cu scumpica de Julia....(acum si pe astea noi) si e adorabila!
Mexxa hai ca nu mai e asa mult!Mai putina rabdare mamico!
Acai ma bucur ca e ok bb! Eu taaaaaaaare m-as inghesui sa nasc normal....dar nu vrea dr......
Ramomar!Ce zici le punem pe fetele astea care ne tot fac pofta cu bucuriile lor sa ne faca un colet pentru noi astea din vest?
Ca nu mai tac odata....
Cici la tine n-au inceput durerile de burta si de spate?Ca eu am deja destul de multe....+ contractii neregulate....
Asa ca sper sa vina bb cat mai repede(mai putin in week-end ca nu e Ovi acasa....dar parca vad ca fix atunci isi face banditul aparitia....).
Cu Alesio va sta Ovi(isi ia concediu) si soacra-mea....sper sa se descurce cu el....gongolinul zice ca va fi cuminte ....tot i-am povestit ca mami va sta la spital cu bb mic si el cu tata si buna-sa...sper sa fie bine...
Tasia pentru vestile despre Ileana!Sper din suflet sa se intoarca cat mai repede acasa!
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
GETY spune:
Am revenit si eu. De azi am internet din nou. Nu mai reusesc sa pun toate lucrurile astea la loc. Parca nu se mai termina!
GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
eloise spune:
Pufy, ok, astept adresa/sele pe PM . Am uitat sa-ti spun si tie: felicitari pentru vestile bune de la Cluj. Ai vazut ca a crescut bebe?
Flory chiar foarte dulce bebelina Fuscai. Si arata mai maricica decat un nou nascut.
Zina cel mai bine se calculeaza data probabila a nasterii, si varsta sarcinii, dupa ultima menstruatie. Chestia asta s-a mai discutat. DPN-ul estimat la echo e variabil, in functie de aparat sau de ritmul cresterii lui bebe, care de obicei nu e constant. De ex saptamana asta iti poate spune ca bebe e cu 2 sapt mai maricel, si iti da un DPN mai apropiat, si-ti zice ca masurile indica 33s, iar peste 2 saptamani e posibil sa-ti zica ca a ramas un pic in urma, ca e mai mic cu o sapt, si-ti da un DPN mai indepartat. Din cate stiu eu toti ginecologii te intreaba cand a fost ultima menstruatie, si pe foaie se mentioneaza si varsta cronologica a sarcinii, care e cea mai "adevarata". cred ca majoriattea fetelor asa calculeaza. eu asa calculez.
Eloise 34 cu
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Am sa citesc maine ce-ati mai scris. am 2 capitole de recuperat.
Am fost si eu la echo ieri. Bebelina e tot cu capul in jos, la 34 sapt. si 4 zile avea greutatea aproximativa 2730 gr., DPN 8 oct., dar cred ca se mai schimba, placenta fundica (ce-o mai fi asi asta?),gradul I. Merg la bucatarie, am mancare pe foc si nu vreau sa o ard.
Va pup!
GETY 34 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE