Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
eloise spune:
Gety bine ai revenit si spor la definitivat mutarea!
A, Zina, mi-am mai amintit ceva: chiar daca e mai mare cu 2 sapt, sa zicem, la echo, tot nu inseamna neaparat ca vei naste cu 2 spat mai repede decat iti indica socoteala dupa ultima menstruatie. Bebe poate avea, sa zicem, aprox. 3kgla 35s si sa se nasca la 40s cu 4kg.
Eloise 34 cu
EU
Virsta bebe
laliq spune:
Salutare,
Flavia, bravo pentru Bogdan - sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii! Tie refacere rapida si laptic mult.
Alessia, Ralucutza - pregatim galeria pentru joi. Sa mearga totul ca la carte.
Pufy, ce bine ca te-ai linistit cu greutatea lui bebe!. Mai ai putzin pana la marea intalnire.
Flori, tare frumusica e fetita Fuscai.
Zina - varsta sarcinii e cea care incepe cu ultimul CM; cea data de ecograf e orientativa pt dr si e imp pt. ca daca apar fluctuatii in greutate bebe dr. isi da seama daca trebuie sa intervina inainte de termen sau nu. Daca bebe e f. dezvoltat si DPN-ul se muta inainte de cel stabilit initial, practic devine perioada: e.g. intre 15 - 30 oct (cazul meu). Dupa masuratorile ecografice bebelusul meu e mai mare cu doua saptamani decat varsta cronologica a sarcinii.
M-ati convins... maine merg si eu in oras sa caut bomboane. Cel putin fondante gasesc la casa capsa.
Larisa 32+ cuHoria Matei
mie-mi place in vacantza
alessia80 spune:
Fetelor, nu am vrut sa va indispun, dar ma simt rau! AM putina febra, raceala nu mi-a trecut, ba chiar am inceput sa tusesc! Mi se pare o vesnicie pana joi dimineata cand ma internez! Mi-e- fff frica sa nu pateasca ingerasul ceva din cauza racelii mele, acum pe ultimii metri. Sunt ingrijorata, daca ii dau si lui? Mai bine nu il iau langa mine dupa ce se naste! Ati mai patit asa ceva inaintea nasterii- mamici cu experienta-?
Multumesc mult pt incurajari, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos!
ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
Zina spune:
Multumesc mult Eloise, eu parca nu mai rezist, burta o simt grea si e situata jos de la inceputul sarcinii, se mai si intareste, asa ca stau toata ziua aproape, numai in pat, pe-o parte. CE ma fac saptamanile astea? Trec greu si burtica va mai creste. NU mai am rabdare....
Pupici la toate,
Zina
gabitzica spune:
Alessia, stai linistita. Si eu sunt racita de 3 saptamani, inca mai tusesc si ma doare gatul. Vreau sa iti spun ca eu la prima nastere am facutr o viroza in spital, cu febra si bb nu a avut nimic. l-am alaptat si a fost ok. Nu trebuie msa il tii departe de tine daca esti bolnava, oricum ii dai anitcorpi daca il alaptezi.
Ioana, si eu as prefera sa nasc normal, dar cine ma lasa dupa o cezariana. L-am intrebat pe dr. pe la inceputul sarcinii, ce parere are despre nastere naturala dupa cezariana si mi-a zis ca e o prostie.
Gabi 38+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Laliq !Esti o scumpa!
Alessia nu te mai ingrijora de pe acum...poate iti trece raceala pana nasti(si sper sa fie asa)!Si dc nu trece eu zic sa te pregatesti cu o masca chirurgicala la tine si sa o tii pe nas-gura cand il alaptezi pe bb si va fi ok....parerea mea!
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
alessia80 spune:
GABITZICA-multumesc mult de tot; m-ai linistit putin! Oricum capul meu e cat o bomba care sta sa explodeze. Mi se pare o eternitatte pana joi si nu stiu cum sa fac sa treaca mai repede ziua de maine!
PUFY- nu prea cred ca are cum sa-mi mai treaca pana joi, dar la masca m-am gandit si eu!
ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
ionica spune:
Buna seara burticilor!!
Intru in mare graba sa va anunt ca maine 06 septembrie se va naste Sophia , C-section la Clinica Biblica din Costa Rica!!!!
Sunt plina de emotii, sotul s-a transformat deja in "papa cangouru", abia asteapta sa-si tina pitica in brate!
Voi reveni acasa vineri seara,poate duminica voi intra sa va pupic!
VA MULTUMESC din suflet la toate mamicile,va doresc copiii sanatosi si mancaciosi !
Sa ne auzim cu bine cat de curand,
Cu drag,
Ionica Dumont
+37SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures
katia spune:
Salut!
Lullabay, Alessia, multumesc de complimente si aprecieri...inelul propriu zis cred ca se vede pe deget in poza de la terasa.
Alessia zici ca imi dai DDL pana duminica? Cat imi doresc sa ai dreptate. Si s-ar putea sa ai ca azi la toaleta de dimineata (pe la amiaza cei drept) am descoperit ceva putin gelatinos pe absorbant. Totusi nu pot sa fiu suta la suta sigura pt ca din cauza unei infectii imi pun clotrimazol ovule si va dati seama ca dimineata cand ma ridic din pat juma de pastila trece pe absorbant. In seara asta am zis ca fac pauza sa vad ce o fi.
Si inca o chestie interesanta...am auzit azi in burtica doua pocnituri exact ca atunci cand pocneste o incheietura la deget de exemplu - habar n-am ce-o fi....voi ati patit-o?
Chiar se pare ca va fi o zi mare joi....ce emotii imi da!
Pufy ma bucur ca esti bine si bb la fel.
36+ cu bb Katia
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Mirabelac spune:
gety placenta fundica este situata pe partea superioara a uterului (unde are bebe funduletul) si e f. bine, daca e joasa atunci nu poti naste natural ca acopera colul. Deci, e de bine
Ce-ai facut cu patutul???
Offf Alessia nu-ti mai fa atatea griji cu raceala asta, eu am fost racita de 2 ori in primele 3 luni si era mult mai periculos atunci, da-i cu ceai, miere si lamaie, strepsils pt gat si daca ai febra ia paracetamol, nu e problema, dar nu te mai stresa ca nu e bine, bebe tre sa te gaseasca linistita...
Apropo, spunea cineva ca e f. important ca sa fie o atmosfera linistita in casa pt. ca bebe simte daca parintii sunt stresati sau nervosi si devine mai plangacios. Stiti ceva de asta???
Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.