Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

mexxa ti-am trimis pm.

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Am uitat sa schimb semnatura,avem deja 38saptamani si 3zile!!

+38SOPHIA
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

A, am uitat, Alessia si eu cred ca masca aia e ok ca sa-l protejezi pe bb desi nu sunt sigura daca o sa te lase sa alaptezi racita fiind...tin pumnii sa fie bine! Oricum doctorita sigur o sa stie ce trebuie sa faci.....treci tu si peste asta!

36+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

IONICA- facem galerie maine; sa ai bb sanatos si mancacios

KATIA- se vede k ai lipsit...dar motivat! In cap trecut cred, am facut clubul celor care au auzenii! Da am auzit si eu pocniturile de care vorbesti dar doar in vreo 3 zile. De atunci, nik!

ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Parca am citit capitolul trecut...nu stiu cum de mi-a scapat....oricum pentru mine a fost o kestie foarte stranie nu stiam daca sa ma sperii sau sa rad sa ma ingrijorez...dar daca zici ca s-a mai intamplat si la alte case atunci stau linistita!
Gata nu mai pot sa stau.....poate mai intru peste vreo 2 ore daca nu adorm!

Hai Ionica curaj pentru maine!!!!!!

36+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MIRABELA- da, stiu. Tu esti 'calita', cred, prin cate ai trecut. Eu, in afara de contractii din luna a5a, nu am avut prbl majore, dar acum, in ultima luna s-au spart toate in capul meu! Ingerul meu pazitor sper sa-si faca bine treaba...si de data asta!

ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

IONICA MULTA BAFTA MAINE!!!!!!
ITI TIN PUMNII SI MA VOI RUGA PTR.TINE SI PTR.PITICA TA!!!
TOTUL VA FI OK.TE ROG SA INTRI CAT MAI REPEDE SA NE POVESTESTI CUM A FOST,BINENTELES CAND TE VEI SIMTI MAI BINE.SUNT ALATURI DE TINE...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor

Flavia felicitari pentru bebe!

Alessia, Ionica, Ralu

Eu am fost si azi la spital pentru monitorizare: bataile inimii sunt in regula in schimb nu a vrut sa miste ioc. Am stat 45 de minute cu electrozii pe burta si abia a miscat de vreo 2 ori, asta dupa ce l-a trimis asistenta pe sotul meu sa imi ia ciocolata si ceva dulce de baut ca sa o trezim pe asta mica. Noaptea asta va fi alba la mine pentru ca acum misca intr-una.

mini_me 35+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetele care ati facut cezariana sau veti face, cate zile se sta in spital dupa???
Tocmai am aflat ca voi sta 7 zile si mi se pare multtttt...

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Eloise te rog frumos, nu te supara pe mine, nu ne mai chinui cu bomboanele alea.Eu sincer inteleg ca sunt preferatele tale, dar totusi nu toata lumea are acces la ele si e destul de frustrant sa poftesti la ceva si sa nu ai de unde lua. Faceti ce faceti si tot la bomboanele astea ajungeti.

mini_me 35+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput