Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ionica multa bafta maine si operatie usoara!

Alessia&Ralu, bafta si voua, dar va mai spun si maine!

Minima bucur ca bebica ta e bine! Ce fraza comica ai pus la semnatura... a propos, ma intreb de ce Budha n-a slabit, doar la un moment dat s-a asezat si a meditat sub un copac timp de cativa ani, mancand numai un bob de orez pe zi...

Eloise 34 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Mirabelac, sotia varului meu a facut cezariana la Elias (aprilie) si a stat 3 zile. Aici in Oman se sta 4 zile.

mini_me 35+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

bine, gata, nimic despre mancare de acum

Eloise 34 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Eloise multumesc. Chiar si dupa ce nasc, o sa mai tin semnatura pentru ca se va potrivi o buna bucata de vreme
Eu ma uit la niste haine criminale acum si visez ca voi incapea in ceva asemanator de Craciun.
Vrabia malai viseaza.

mini_me 35+
poze

Mergi la inceput

Mirabela tot asa stiu si eu, 3, 4 zile, stai post cezariana, mai multe daca apar complicatii sau daca e bebe mai micutz si are nevoie de asistentza intensiva. Trebuia s-o intrebi pe dr de ce asa mult

Eloise 34 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La spitalul unde nasc eu se sta 7 zile indiferent de problemele care le ai. La 7 zile iti scot firele si apoi pleci acasa.

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Eloise peste cateva luni va chinui eu cu dulciuri. Vine socrosenia la mine si face niste chestii de martipan de iti lasa gura apa . O sa o rog sa faca si dulciuri libaneze si sa vezi atunci distractie !O sa pun poze din toate unghiurile! Uite asa!

mini_me 35+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Mirabela,

Aici se sta in spital doar 2 zile maxim trei, sotul meu v-a dormi cu mine in camera,nu vrea sa ma lase singura maine seara .
Clinica la care voi naste este super dotata,camerele sunt de fapt ca niste suite rooms ,cu salon pentru invitati, camera mea plus o canapea clik-clak pentru sot,bineanteles baie si schimbator pentru bebe;
Mie mi-a placut foarte tare cand doctora m-a anuntat ca bebelina mea va sta cu sotul meu cat timp ma va coase,bineinteles in camera!

Si inca ceva supppppper fine: im va pune o sonda cu morfina ,ca la prima ora de trezire a doua zi dupa operatie,pot sa-mi calmez singura durerea!! cool,ma fac "rastaman" maine seara!

quote:
Originally posted by Mirabelac

Fetele care ati facut cezariana sau veti face, cate zile se sta in spital dupa???
Tocmai am aflat ca voi sta 7 zile si mi se pare multtttt...

Mirabela sapt. 37 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Ionica bafta maine si recuperare usoara! Sa inteleg ca faci anestezie generala?

mini_me 35+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

buna la toate fetele! poate sa ma ajute si pe mine cineva ? in saptamana 34-35 am facut eco si bebica era in prezentatie pelviana iar medicul ginecolog mi-a zis ca sunt slabe sanse sa se mai intoarca. azi can am trecut pe la cel de familie dupa ce ma impuns in burtka de ma zapacit ca a facut control a presupus ca mai mult ca sigur este cu capul in jos. cu toate astea eu simt ca bebic se impinge in sus. cand incepe activitatea :) simt toate impunsaturile sub sani si parca raman fara aer. urmeaza sa fac ultimul eco pe 11 acum, dar nu am rabdare totusi. poate sunt mamici care au trecut prin astfel de experiente poate ma pot ajuta cu un raspuns.asta ma poate face sa inteleg ca nu e cu capusorul in jos?
multumesc anticipat.

nicol
38+ Antonio

Mergi la inceput