Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 7
floricika spune:
Flavia, felicitari, refacere rapida si te asteptam cu povestea!!!
Alessia si Ralu tinem pumnii pt joi!
Pufy, bine ca te-ai linistit cu greutatea lui bb, si stai linistita , totul va fi bine!
Fetelor, eu am zis ca nasc pe 6 septembrie si uite ca maine e 6 si juniorul meu sta bine mersi acolo.....
M-ati innebunit cu bucuriile voastre!!!! Ma duc sa pap inghetata cu rom si stafide, eu alta nebuna, am fost la metro si mi-am luat cornete de inghetata si cutii de inghetata cu rom si stafide de la Betty Ice si acum imi prepar cand am chef, e delicioasa
Floricika 38+ cu David Gabriel
Poze
floricika spune:
Pentru cine are chef, am mai pus in albumul Julia Maria, poze cu fetitza lui Fusca, si cu Fusca, sa vedeti ce asemanare!
Poze
mexxa spune:
Flavia felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Alessia si Ralu sunt alaturi de voi joi...refacere rapida.
Pufy ma bucur ca bebe tau este bine.
Eu sunt tot la fel..nimic schimbat...poate putin mai optimista ca mai am o saptamana si scap de statul in pat
Am pus poze cu patutul in albumul "Bebe Sebastian".
Mirabelac parca tu mai intrebat de patut...daca iti place iti dau mai multe detalii.
Pupici si am fugit sa mananc ca mi-a facut mama ciuperci cu smantana...yam yam
_
35+ Sebastianpoze
Mult a fost, putin mai este...
Cecilia C spune:
Raluca, bafta pe joi si sa ai parte de o refacere rapida, bebe sanatos, mancacios si muuuuult laptic.
Flavia Ramona, felicitari, in sfarsit ai scapat si acum esti cu Bogdan in brate, sa fiti sanatosi, refacere rapida si bebe sanatos si mancacios.
Fetele care a-ti nascut, va asteptam cu detalii despre cum a decurs totul, eu una sunt super curioasa , asa ca atunci cand puteti dati-ne amanunte.
Pufymic, bine ai venit din excursie si bine ca e bebe sanatos , eu zic ca o sa fie nasterea mai usoara daca nu e bebe asa de mare..deci momentul se apropie, bravo tie, la mine vad ca nu sunt semne. Apropo, o sa te ajute cineva cu Alesio cand vine bebe?
Pupici fetelor si nasteri usoare si rapide va doresc
38 +sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
ramomar spune:
Floricika tare frumoasa e Julia Maria!! ce mai seamana cu mamica ei
pupicei!
37
mai avem un pic...
Cecilia C spune:
Mexxa super patutul si jucarioarele de deasupra, si sa vezi ce super o sa fie cand o sa fie si bebe acolo
Floricika, am vazut pozele cu Julia Maria, chiar ca e mare asemanare, sunt superbe amandoua si bebelusa e asa de finuta si draguta ca-ti vine sa o mananci..abia astept sa vad cum o sa fie si bebelusa mea. Si acolo erati la spital unde parca o schimbai tu???? ai inceput exercitiile deja??? ha ha o sa te saturi de schimbat scutece, crede-ma, ha ha pupici
38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
floricika spune:
Da, eram la spital, o imbracam sa o scot din spital, pampersii nu i-am schimbat, am avut noroc ca nu era nevoie.
Poze
scumpik_lui spune:
Yupiii. mi-am pus net acasa, asa ca de azi nu mai pierd nimic din ce scrieti
Flavia felicitari pentru bebe Bogdan, refacere rapida si mult lapltic pentru el.
Alessi si Ralucutza bafta pentru joi
32+
Varsta_bebe_
poze
floricika spune:
si pe mine ma frapeaza asemanarea dintre ele, de obicei stiu ca fetele seamana cu tatii si invers....Sunt curioasa cu cine va semana piticul nostru...
Poze
CamiSol spune:
Cum vad bebelusi noi veniti cum ma apuca tremuriciul. E superba Giulia Maria. Iar ma apuca emotiile , abia astept sa nasc si eu sa imi tin puiul in brate!
Cami 36+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la