Mamici de septembrie-octombrie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amihaelam spune:

Fetelor, desi sunt chiar nou-nouta pe forum, va citesc de ceva vreme. Am gasit f.f. interesant acest site si bineinteles am devenit dependenta. Dar nu mai rezist sa nu va raspund: va rooog incetati cu bombonelele astea pt. ca aici nu se gasesc si chiar daca ar fi pe undeva nu le pot explica foarte bine vanzatorilor ce vreau. E destul de greu ca nu gasesc intotdeauna produse cu specific romanesc si bineinteles, bata-le vina de pofte, numai de astea mi se face chef.
Multe felicitari proaspetelor mamici,recuperare cat mai rapida si multa sanatate si noroc bb-ilor.
Celorlalte, rabdare si curaj fetelor, trebuie sa trecem cu bine si peste asta.

Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Felicitari Flavia Ramona pentru bebe Bogdanel...sa creasca mare si sanatos!!!!
Mult curaj fetelor care vor naste zilele urmatoare. Va doresc sa nu simtiti decat bucuria de a va tine in brate bebeii!!!

Tin sa va spun ca nici la mine nu este nici un semn cum ca as naste curand. Am inceput sa cred ca poate voi trece peste cele 40 sapt. SI NU VREAUUUUUU!!!! Dar asta este. Daca Rebecutza mea vrea sa mai stea la caldurica treaba ei...In orice caz, eu ma voi plimba cat mai mult posibil...da de...da de se razgandeste. Nu ar fi o problema majora pt. mine, dar de cateva zile m-au luat niste arsuri la somac de parca numai pompierii m-ar mai putea "stinge". Se lasa cu stari de rau si dureri de-a lungul esofagului...E GROAZNIC. Azi noapte nu am dormit decat vreo doua ore si alea stand in fund. In rest, toata noaptea am stat si am suferit la propriu...ba chiar am si plans de durere.

Oare mai pateste cineva ca si mine? Si daca da, spuneti-mi va rog ce sa iau...ca cu Dicarbocalm sau lapte rece nu mai merge

Lakioana 39+ cu Rebecca Riana

Imagini camera bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

eloise esti o dulce, stiam eu ca va ganditi la mine, dar v-am cicalit asa putin , dar te si pentru "bucurii". Unde gasesc eu in Oradea Bucurii???

pufymicma bucur mult ca bebelinu e bine si a mai crescut!
Sa creasca mare si voinic ca si gonguta de Alesio

wow, Ralu si alessia tinem pumnii pentru joi. Multa bafta, refacere rapida si bebici sanatosi!

Flavia Ramona felicitari pentru BOGDAN!!! sa creasca ,are si voinic!

36+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

FLAVIA_ SA_TI TRAIASCA MINUNEA SI SA TE BUCURI DE EA! Te asteptam cu impresii

GABITZICA_ cred ca neuronu' responsabil cu imaginatia si-a luat concediu, ca nu-mi dau seama cum vine ce ai spus tu

ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amihaelam spune:

lakioana, incearca totusi cu ceai de galbenele. Este foarte bun pentru tot sistemul digestiv. Eventual amesteca-l cu cel de menta. Pentru ca nu prea sunt adepta pastilelor eu incerc sa le evit, iar cand nu mai pot de durere, indiferent de ce natura,intreb bunicile sau mamele pentru astfel de solutii. Asa am aflat cu mult timp in urma de acest remediu.Tine, cel putin pentru mine. Mult succes!
Mihaela 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RAMOMAR- MultumescChiar ma intrebam daca n-ai plecat la

ALESSIA80 37+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Flavia Ramona felicitari pentru bebe Bogdan, sa fiti sanatosi amandoi si sa va intoarceti repede acasa!

Lakioana si eu m-am cjinuit cu arsuri ingrozitoare. Daca cumva nu e vorba de o schimbare in alimentatia ta din ultimul timp, poti incerca sa iei Maalox in loc de Dicarbocalm, mie mi s-a parut mai bun si are efect mai durabil. E ok sa iei 2, 3 pe zi, la nevoie, si efectele sunt prompte si de durata. Tocmai azi spuneam ca si la mine s-au ameliorat. Mi-a recomandat medicul Novalox suspensie, iau numai la nevoie si e f bun. Rau nu are ce sa-i faca lui bebe ca nu sunt substante puternice, daunatoare.

Eloise 34 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Flavia Ramona, felicitari pentru ingerasul mic, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii iar tie refacere rapida!!!

38+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Alessia, Ionica, nastere usoara si refacere rapida!!!

Catalina, 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

da da, alessia am fost la aseara, dar m-am si intors

37

mai avem un pic...

Mergi la inceput