Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 8
Morgano spune:
Fee, felicitari pt. dintisor. La mai multi!
Sa stii ca si Ana imita la greu, iar faza cu tusea ca sa atraga atentia o are de vreo 3 luni. Imita tot ce poate, si uneori se straduieste pana ii iese.
Cu cel mai mare drag ma imita pe mine cand dau din cap de la stanga la dreapta si zic "nu e voie" sau "nu-nu", ei asta e cea mai mare distractie. Rade de nu se poate opri, si-apoi educa copila cand pt ea nu e cel mai haios cuvant de pana acum.Noki, mortala Sarah mica gospodina.... o inchiriezi vo sapt. cand imi fac mobila de bucatarie sa ma ajute si pe mine? :))
fee spune:
Ripley , exact asa face si Daniel cand ii spun NU , se uita la mine , imi trage un zambet apoi isi strange buzitele ( parca ar vrea sa spuna si el dar nu iese cuvantul )dar continua sa faca nazbatia pe care a inceput-o
Pupici multi Anei si voua
Zau ca tare liniste mai este la birou fara el , dar ce mult imi lipseste ...
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Morgano spune:
Fee, si mie mi-e dor tot timpul de Ana cand sunt la birou, ma abtin sa sun acasa sa nu creada mama c-o controlez, insa cumva m-am obisnuit asa, dat fiind faptul ca m-am dus prima oara la birou cand Ana avea 1 sapt. Cand ma gandesc ce fraiera am fost, inca nu puteam sta dreapta de la operatie si io bantuiam biroul in loc sa stau acasa si sa ma relaxez si odihnesc. A 2 a oara clar imi scot parleala :P
Anda, ca mi-am amintit, draguta faza cu diplomele, doar ca e deja mai rece p'afara si nu stiu cum s-or concura ei in iarba dc aia e umeda sau pamantul rece. Nu stiu la voi cum este, dar la noi deja e rece pamantul, pe seara se face racoare bine afara, eu aici n-as lasa-o pe Ana tarash in iarba, sincer. Competitie de papat borcanele, aia da.... vrem poze!
De 2 zile haleste Ana mea de rupe, zici ca e disperata sa nu-i ia careva mancarea. Si la laptic am trecut la 240, ceea ce pana acum era doar o iluzie pe dosul cutiei de formula :) Papa fructe la greu, la pranz n-apuca mama sa-i bage in gura la viteza cu care mai cere (si vad ca mesteca cum poate ce primeste da' in mare graba), iaurtul cu cereale de la 17.30 e caca-maca pt ea, il termin in 5 min si apoi se supara rau-rau ca nu mai este. Incerc s-o cantaresc diseara, ca n-am mai facut-o de vo doo luni dc nu mai mult. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
madau spune:
Fetelor..voi ce iaurt cu fructe dati bebeilor?????. Nu ma refer la ala facut in casa, ci ptr atunci cand suntem "in deplasare", e vreunul mai bun, cu mai putini conservanit, etc?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
madau, prim sau covalact mi se par mai naturale:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Morgano spune:
Madau, eu nu dau iaurt cu fructe niciodata.
La mine gustarea de fructe e la 11, gustarea cu iaurt si cereale la 17.30 Adik nu amestec fructele cu iaurtul.
Insa niciodata nu am facut iaurt sau branza in casa.
De cumparat, iti recomand si la gamele cu fructe ce cumpar eu varianta fara fructe: Campina (asta e preferatul Anei), Zuzu, Monor. Acum ma cam enerveaza Zuzu, e fte lichid, iar eu cand il scot din frigider il pun cateva sec. la micorunde sa-l mai dezmortesc si se face si mai subtire, oricat de elegant papa domnisoara mea, tot curge pe langa si ma scoate din sarite.
Ca tot zic de domnisoara, ia vedeti cat de eleganta si rafinata e fata mea: scuipa, a invatat sa suiere cu buzele - cateodata ii iese fluierat de-a dreptul, spune "maaa" si "baaa" catre oricine in afara de noi, iar ultima descoperire de senzatie este sa-si bage vo 3-4 degete in gura, sa le saliveze bine si apoi sa le stranga in pumn sa vada ce sunete ies =)) asa niste scartzaituri de te ia cu frisoane. Deci..... nu ma mir ca ne-au parasito toti petitorii :PAnda, acum am citit mesajul tau, cele de care spui tu la noi nu se gasesc, din pacate, mai zicea Lavi de Brenac sau asa ceva, am gasit o data in Selgros insa era cu 1 zi inainte de expirare.
Mai recomand Napolact, din patriotism local si pt ca e natural si ala sigur.
anda77 spune:
campina, napolact si branac mai iau si eu. monor asta nu ajunge in bucuresti, pb. e o firma mai mica, locala. io zuzu nu iau ca daca laptele e asa pasteurizat, rezista cu lunile, la fel ca dorna, parmalat etc, ma gandesc ca or face ceva si cu iaurtul
. Lapte zuzu iau pt. mine, ca e bun la gust:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Ioana77, nu vazusem mesajul tau referitor la lucruri de bb. Un convertor bun se gaseste la www.onlineconversion.com
Inca nu stiu cum e cu masurile la pantofi, ca de obicei scrie pentru ce virste sint, dar pot sa-ti spun ca sint ingrozitor de scumpi. Cel putin $35! Pentru un articol pe care il poarta citeva luni e f. mult.
Cit despre tzoale, mie mi se pare, dar s-ar putea sa fiu printre putinele, ca masurile sint destul de apropiate de realitate. Smaranda a fost intotdeauna pe linia de 50% la greutate si un pic mai mult la inaltime si tot timpul poarta lucruri facute exact pentru virsta ei, daca nu chiar mai mici.
Ce am observat eu, iata cum se potrivesc unele firme:
Carter's (asta cred ca face numai pentru bebelusi, adica pina intr-un an) - se potrivesc exact sau sint chiar un pic mai mari.
Gap - mai mari.
Old Navy - mai mici
Zutano - exact spre mai mari - ultima lor masura pt. bebelusi 6-12 mo e destul de generoasa.
Gymboree - exact spre mai mari.
Children's Place - exact
Gandacel, dupa cartea pe care o am si din experienta proprie, 5 p.m. e f. tirziu pentru somnul de dupa-amiaza. Nenea asta spune ca sa-i culcam seara in intervalul 6.30-7.30, deci un somn de dupa-amiza la 5 nu-si mai are rostul.
Dar pe de alta parte tu il culci mai tirziu seara, deci s-ar putea ca la voi sa mearga. Eu pe Smarandita nu o culc mai tirziu de 8 p.m. decit in cazuri exceptionale.
Da' Bogdanel al tau sta excepional cu somnul, asa ca eu nu mi-as face probleme in locul tau. 
Noki, nu poat sa mai doarma in oras pentru ca e vinzoleala si ea e atenta peste tot sau daca nu e ea atenta, vine sigur cite unul care sa se exclame: "What a cute baby!"
Nu ca nu mi-ar face o placere imensa sa-mi fie admirat puiul, da' astia nu pricep tata ca eu incerc sa o adorm???? Sau ei cred ca mie-mi place tangajul la nebunie si de-aia ma tot legan cu carutul?
Apropos de asta, eu dezvoltasem un tic de cind o tot tineam toata ziua in partea sau in wrap pe
. M-am surprins stind in picioare, fara bebelus, si leganindu-ma de pe un picior pe altul...
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Buluci spune:
N-am intrat pe dc nici 24 de ore, si ce vad, cind se pune de intilnirea bucurestencelor se umplu paginile!
Da haide fratilor, fixati o ora, cine vine bine cine nu "alta data"!
Sa va zic ceva de Simon: a reusit sa-mi scoata o tasta de la laptop!
Asa ca, de acum incolo, tine-te Gino!
Am mai reusit sa fac ceva: doarme singur in camera lui!si ca urmare am avut si noi parte de o noapte romantica![]()
Intilnire placuta!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
corap spune:
am scris mesaj azi dimineata la ora 5 si in loc sa-i dau send am inchis fereastra :(
hai sa va zic cu somnu, ca despre asta am vazut ca se discuta: andrei doarme de la 8:30 - 9 seara pana la 7 dimineata si somnic la pranz incepand cu ora 12 - pana la 1 jumate - 2.
o sa fie greu la intalneala, ca nu doarme decat in patutul lui, da' incercam sa venim. vreau doar sa intreb pe unde in tineretului. adica fata de polivalenta, ca e singurul loc din zona pe care-l stiu.
noapte buna
c
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005