Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 9
anda77 spune:
corap, daca vii de la unirii, nu vei ajunge la polivalenta, daca vii pe mihai bravu si faci dreapta de pe vacaresti catre polivalen, atunci vei trece de polivalenta ca sa ajungi la intrarea in parc.
1. dk vii dinspre universitate sau unirii (e cel mai simplu) mergi tot inainte spre budapesta, treci de budapesta, tot inainte si la sfarsitul bulevardului ala, nu stiu cum il cheama, apare o mare intersectie (in fata ai merge catre polivalenta si palatul copiilor, in dreapta este soseaua oltenitei-asta are linie de tramvai pe ea:) etc. Ei bine, in intersectia asta o sa vezi pe partea dreapta, adica langa semaforul tau, liceul sincai (cladire veche) si in fata lui, adica pe un alt colt al intersectiei, este intrarea in parc.
2. dk vi dinspre b-dul mihai bravu, mergi asa, tot inainte, pana te plictisesti si trebuie sa faci dreapta din calea vacaresti ca sa ajungi la polivalenta. ei bine, dupa ce faci dreapta, mergi tot inainte, undeva pe stanga vei trece de aleea care duce la polivalenta, o tii tot inainte pana ajungi tot in intersectia aia cu calea oltenitei cu linie de tramvai pe ea, dar, de data asta, ajungi exact din directia opusa si, atunci, intrarea in parc va fi pe partea ta stanga.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
roxisialexia spune:
Buna seara!
anda, voi fi si eu prezenta la intalnire.Vezi ca ti-a scapat pozitia a doua
.Nu am inteles care e treaba cu obiectele, adica sa ii dau alexiei obiectul adus de acasa? Ca pe fii-mea nu o atrage nimic la ora asta( din stocul existent).
tania, este un suc de morcovi, se gaseste in faramaciile sensiblu.Cu enterol ai incercat?
Sunt foarte obosita am umblat azi numai prin parcuri, culege fii-mea tot de pe jos, pasiunea zilei de azi estefrunza.
Bic, nu mai folosesti wrap-ul?
O seara buna tuturor!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
anda77 spune:
roxi, nu! fiecare aduce un obiect si fiecare bebe primeste ceva, de la altcineva. facem tombola.
intalnire joi, 7 septembrie, ora 11, parcul tineretului, intrarea de la liceul sincai:
1. eu
3. noki
3. madutza10
4. dordia
5. mama di tutti
6. madau
7. anka si bb
8. ela27
9. roxisi alexia
10. corap
nu uitati sa aduceti un obiect de bebelusi de acasa pentru cadouri la mini concursuri
si paturici de stat pe iarba
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Hai ca m-am strans si io de pe drumuri,am imbaiat plodul si hopa-topa pe forum.
I-am dat SMS Dienutzei si a raspuns cu etuziasm ca vine si ea. Deci trebe trecuta pe listutza.
Ripley- hi hi hi, saru mana de aprecieri! daca te apuci de curatenie pe data de 29 sept 2006 sa stii ca ti-o las toata ziua, ca venim la Cluj. Demult vroiam sa-ti zic, dar uite ca am stabilit clar data, asa ca fa caumparaturile de smotruiala si gata! va apucatzi de treaba!![]()
Madau- io NU i-am dat nicodata si nici nu intentionez s-o fac prea curand iaurt cu fructe cumparat. Adica sa aiba fructele in el.
Noi papam asa: Prim - yummmi, Campina - idem dar tot asa, cam lichid deja, si noile trenduri - Brenac: Ulcica, Olimpus. Olimpus e crema de iaurt, deci are si ceva smantana in el, nu stiu cat, dar sarah e fana. Si aleg de obicei iaurturi cu grasime mai mare -cam 5-6%.
Apropo, am uitat sa ma laud si io public cu tonajul de la 10 luni: 8.200, cu o crestere de 270 grame fatza de luna trecuta ceea ce pentru noi e eorm!

Fii-mea papa ok acuma, chiar nu ma pot plange.
iaurtul e tot nr 1 in prefeintze, dar si fructele de la ora 10.30 la fel.
CONSTATARE PERSONALA: mai demult ii dadeam fructele de la 10.30 cu cereale sau chiar cu cate un biscuite. Si apoi ma miram ca nu se inghesuie la masa de pranz. Greseala!
Am schimbat modificarea
si-i dau fructele goale. Rezultat: papa mai bine fructele si le simte si gustul mai bine si papa muult mai bine piureul de la pranz.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
lavi02 spune:
ela mesterii n-au putut da o estimare cat dureaza. Azi i-a sunat sotul sa zica cat ne cer, ne-au zis si au zis ca spera ca incep joi dar nu pot sa promita. Asa ca eu cred ca vin la intalnire.
(Astia sunt mesteri recomandati de Ela, ca i-au terminat apartamentul in 8 zile. Ne-au zis si noua: stiti, ca la Marian am terminat in 8 zile! Cred ca asta e personal best-ul lor, nici lor nu le vine sa creada. De fapt ce sper eu e sa nu lucreze 1 zi la mine, 3 la altul, odata ce incep santierul sa lucre pana termina. Par OK dar sentimentul nostru e ca nu vor incepe joi.)
Anda si Ripley se gasesc produse Monor si in Bucuresti, nu peste tot, e drept. Mie imi place mult Fagarasul lor.
Iaurtul pt bb trebuie sa nu contina amidon (adica sa fie ingrosat, inmultit), nu gelifiant, nu conservant, nu arome. Si sa fie din lapte integral, pt ca bebelusii au nevoie de grasimea din lapte, care pe langa ca ii haneste in sine, mai contine dizolvate si vitaminele liposolubile.
Vezi ca Napolactul are sigur si o varianta de smantana cu amidon
, aia mai ieftina cred.
Bulucel scosul unei taste de la laptop e o "performanta" veche la noi. Sa vezi cat m-am chinuit sa o pun la loc 
addya spune:
salutam mamici si pitici!!
ne-am luat azi o sapuneala de la Dordiak suntem puturosi la scris...

adevarul e k am shi eu niste ciubuce in lucru, deh, vine Baby Expo shi nu mai am timp nici sa respir
cu intalneala sper din tot sufletul sa ajungem, desi pt mine e f. greu de cand conu' Razvan nu mai doarme decat un somn la pranz, shi ala luuuung.... dar sper sa fac la un fel sa ajungem si noi.
andaeu am imprimanta shi cred k te pot ajuta cu diplomele, numa' da-mi pe PM ce concursuri gandesti tu shi produc eu o grafica ceva...Dc nu reusesc sa vin i le pasez lui Madau shi le aduce ea
DESCHIDEM un nou club: Clubul Marilor Cucuie - a tras fi-miu un cap in masuta din sufragerie de mi-a sarit inima-n chiloti, curs shi o gramada de sange, nasoala lovitura, in arcada dreapa....
Noi nu avem nici un dine ! sic!sic!sic! da' mancam pasat cu furculita, nu ne trebuie dintisori..cred k de la tata a invatat figrura cu inghititul tip pelican, l-o fi vazut fara proteza![]()
of, de cand n-am mai reusit eu sa intru ati scris asa de mult k nici nu mai tin minte ce s-a intrebat
intru sa mai citesc si revin...
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
lavi02 spune:
Nokiuta uita-te la Ulcicile alea , parca imi amintesc ca aveau ceva dubiosenii in ele, in genul celor mentionate in postul anterior. Eu raman la Prim si Brenac Royal. Din pacate nu ii mai plac asa mult.
Morgano spune:
Super Noki, va asteptam cu drag pe la noi!!! Unde stati?
Sunt super produsele Monor, si Anda - nu e o fabrica mica, dar fiind din Bistrita si nefiind chiar de nivelul danone sau napolact |(inca)- (ca nu i-au lasat aia marii pana acum)au distributie majoritara in Ardeal. Ca tot aveai treaba aseraa cu batalioanele :))Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Noki_Lara spune:
Lavi - am citi si io despre amidon ca-i rau tare. Mai, da stii ce nu stiu io, adica intreb si io, sa nu razi: asta trebe sa fie enumerat la ingrediente, nu? ca nu apare pe nicaieri, ca am tot verificat...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
addya spune:
am gasit: Iaurtul cu fructe
noi dupa indelungate lecturi de etichete ne-am oprit la Yogobello de la Zott. De departe cel mai natural din ce am studiat. Il iau pe ala cu bucati mari de fructe pt ca piticul meu le mananca si pe alea, consistenta e mai buna(mai gros)shi in definitiv dc bucatile sunt prea mari se aleg usor shi se ingurgiteaza de mamica 
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare