CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Angelica, bine ai revenit
Arleena, felicitari pentru castigarea concursului! sa stii ca l-am inscris si eu pe Mocutza, pentru luna septembrie. Am trimis o poza facuta chiar de dimineata...hm. Trebuia sa aleg una in care era mai razacios

Vreau sa plec si eu in concediu, in tara, caci in strainatate nu ma incumet cu asta mik, imi recomanda cineva ceva? Ma gandeam chiar la nordul Moldovei, dar vreau sa asigur din timp cazarea si sa fie conditii super pentru un bebelus! Daca aveti sugestii, va rog, scrieti-le!

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirage spune:

Bine v-am regasit dragele mele!
De ieri ma chinui sa ajung la zi cu cititul si azi am reusit. Mi-am lasat timp pentru admirat pozele (sunt prea frumoase ca sa trec asa repede peste ele). Ma declar indragostita lulea de livada noastra de cirese.
Noi am lipsit o saptamana intreaga pentru ca ne-am adunat curajul si am plecat la mare. Cu toata gasca.
Si totul a mers neasteptat de bine (in afara faptului ca eu si sotzu' suntem obositi), copchii sunt absolut ok. Am apucat sa fac si destula plaja si destule bai in mare.
Am avut drum de 8 ore (Calina a dormit dusa) si la dus si la intors. Cea mai misto chestie este ca fata mea si-a revenit cu mancatul. Intrase intr-o pasa proasta cu mancat putin si rar (iar eu nu am avut probleme la Codrin si n-aveam idee ce as putea face), dar aerul de mare i-a venit de hac. Statul afara e sfant, se pare, pentru copchii lipsiti de pofta de mancare.
Evident, toata lumea s-a minunat cum de am avut io tupeul sa plec cu copil de 2 luni jumate din Iasi la mare... Numai soacra-mea si parintii mei m-au incurajat si bine au facut!
Of, au fost si comentarii de genul "Uite-o si pe asta cum nenoroceste copchilu'"... desi Calina mea era bine mersi, in cort, la nani. Dar au fost si multe zambete si capete intoarse (mai ales la wrap).
Am stat in 2 mai la nea Mike, cunostinta veche.Calina a dormit in patul ei pliant pe care l-am carat cu noi de acasa. A mancat si san si din biberon (au fost zile cand am stat plecati aproape toata ziua). Extrem de utila solutia de dezinfectat. Te scuteste de orice chin cu fierberea biberoanelor. Calina a facut dush cu mami sau cu tati si i-a placut teribil. A dormit in scoica, in cosulet, in pat, in wrap sau chiar direct pe paturica groasa pusa pe nisip.
In concluzie, se poate cu copil mic la mare.
Singurul lucru cu care sunt in urma e ... somnul. Dar probabil la capitolul oboseala o sa raman in urma mereu, cel putin cateva luni de acum incolo.
Am dat ture si prin Vama Veche ( pentru cine are nostalgii sau curiozitati, concertul Stuffstock de anul asta a fost mai slab decat celelalte ) si prin Mamaia si prin Neptun, Olimp.

Revin mai pe seara cu poze.

Dana cu Codrin 29 aprilie 1999 si Calina 12 iunie 2006

Calina
Vrei sa vezi ce mare sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Bine v-am regasit si eu! Ce fac cireshicile noastre dulci cu mamicile lor? am toata lumea in parte de la mic la mare!Noi suntem bine, am facut vaccinul de 4luni (ala gratuit), am scapat fara febra si am plans numai putin.Nu prea a mai luat in greutate decat vreo 400gr..o fi rau? Avem asadar la 4 luni 7200gr.Papam numai san, iar diversificarea o incepem la 6 luni.Alte probleme nu am avut, din fericire nu am mai racit, ne jucam toata ziua, radem la toata lumea, dar daca ne ia in brate vreo persoana straina incepem sa plangem ca din gura de sarpe. Faza asta i-am facut-o chiar si lui tati care a fost plecat vreo luna din tara si cand a venit nu-l mai cunosteam.Dar l-am iertat repede pentru absenta caci ne-a adus o minune de carucior (stiti ca ma plangeam k nu sunt multumita de cel de la ABC), uitati-l aici:
http://www2.chic bebe.ro/product/details/1827
Pe celalalt vreau sa-l vand dar nu stiu cam cat sa cer..e aproape nou, am iesit de foarte putine ori cu el caci o luna de zile cat tati a fost plecat eu am iesit cu Seby numai in marsupiu sau wrap..motivele sunt lesne de inteles la cat de greu e caruciorul.Vreau sa citesc din urma sa vad ce mai faceti, sa ma uit la pozele noi puse si daca am timp..revin!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Ne bucuram ca v-am regasit veseli si frumosi... Arleena felicitari ptr Alex, un bebelush superb, a fost demonstrat stiintific...
Vivighe, totusi, temperatura de 37,6 masurata in fundulet sau in gura nu inseamna febra...David are de obicei 37,5... Noua pediatra ne-a spus ca poate sa-i creasca si pana la 38 daca se agita prea tare si sa nu fie nimic... Cat despre mucisori... noi avem cam tot timpul, ne-am obisnuit, de obicei ne mai intra praf sau muscute in nasuc cand mergem la plimbare, se rezolva cu pompita si cu ser fiziologic... Totusi daca tie ti se pare ca ar fi ceva viroza, incearca sa-i dai si niste vitamina C (jumatate de fiola)... iar ptr temperatura asta eu zic numai sa o monitorizezi si dc nu-i trece de 38 sa nu-i iriti stomacelu cu ibuprofene si alte cele... si sanatate
Angelica g esti o adevarata super-mamy... cu 3 copchii, lucrii ptr job... ne bucuram ca te-ai intors.
Oricum in prolema cu fluorul trebuie sa te contrazic.. este intr-adevar nociv dar atunci cand este in exces...de exemplu in America nu se da fluor la copii ptr ca e fluorizata apa de la robinet si deci ei isi iau in felul asta necesarul... La noi pana o sa aiba statul bani sa bage fluor in apa potabila o sa mai treaca vreme... intre timp poate fac rost de bani sa scoata giardia...
pupici la ciresici

mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Luminati-ma si pe mine pls... Aveti vreun pont ptr taiatul unghiilor la bebei ptr ca fi-miu dupa nenumarate stangacii ale mele m-a concediat din postul de manechiurista ... si feeasca-l sfantul pe ala de o nimeri sub gheruta lui zilele astea... multam de ajutor...

mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]

Mergi la inceput

Daryana, cu ce ii tai unghiile, cu forfecutza sau cu unghiera? Eu am incercat si cu una si cu cealalta... am ramas la forfecutza

Va anunt cu bucurie ca am fost la doctor ORL si bebe n-are nimic la nasuc! Concluzia? Mocutza a fost tinut in "corent" in maternitate si de aceea a avut probleme... mai apoi nu mai respira DELOC cu nasul din cauza vacilor de asistente care l-au brutalizat cu sondele lor! Copilul meu nu mai suporta de atunci sa umbli la nasucul lui... mama, ce urla, daca-i pun ser fiziologic cand e mucios!

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Arleena
Felicitari cu Alex!!!!

Ne-am incumetat si noi cu o poza..cine stie....

(pozeKailan)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

Arleena
Felicitari cu Alex!!!!

Ne-am incumetat si noi cu o poza..cine stie....

(pozeKailan)

Pentru fiecare dintre noi, copilul nostru e cel mai cel! Doar il vedem cu ochi de MAMA Eu ii votez pe toti

Album pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Din pacate se poate doar un singur vot de la un computer....
Da, LYLY, ai dreptate fiecare cioara isi iubeste puiul

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Amonar very beautiful eyes there

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput