CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Sa-mi spun totusi cateva umile pareri:
1) eu am ajuns cu amandoi baietzeii la operatia de fimoza (sau cum s-o numi ea)! La Razv imi amintesc chiar cat era de sugrumata biata uneltzica, cu vinisoare albe pe care le credeam artere, vase de circulatie, si cand colo erau infectii adunate cam pe la jumatatea (din lungime) a cuculetzului (pt ca nu aveam cum sa-l spal in interior - nu i se desfacea prea mult, si nici nu am insistat pt ca nu as fi avut chiar pt ce!); interventia i-am facut-o la Gr. Alexandrescu, fara internare, cu anestezie locala (parca - nu am stat in sala, am asteptat pe hol, l-am lasat pe Cip - sotzu'- sa asiste live la aceasta "barbarie"); l-a deranjat la urniare cam o sapt. (avea 1 an si 8 luni, si facea la olita) dar a uitat repede si s-a vindecat cu unguient de galbenele si rivanol (totusi, traumatizanta experienta, mai ales pt mine); acum amandoi baietzii sunt bine, ii verific la baie sa nu mai adune mizerii sub capsor (pt ca chiar si celui mare ii e cam lene sa se curete regulat) si nu par deloc denaturate ca si decalotare!!! Par la limita inferioara a permisivitatii de descoperire a capsorului! (Mii de scuze Adib pt detaliile jenante! Dar suntem parinti! Scopul scuza mijloacele, si cine poate fi mai machiavelic decat un parinte!)Imp. de retinut: mi-a fost mila sa-l descopar prea mult si regulat dupa interventie, si am ajuns din nou la cutzit! Se adunase infectia! Si de curatat local curatam dupa fiecare urinare, dar pt ca nu tragam suficient de mult ca sa curat pana sub "ciupercutza", ne-am trezit iar cu secretia aia nesuferita si alba care s-a adunat si pielea se "sudase" din nou - nu mai vroia cu nici un chip sa mai lase "capsorul" sa vada "lumina zilei"!
Acu', vedeti si voi cat de grava e pb! Poata ca povestea voastra va fi mei frumoasa! Mai usoara si mai putzin grava! Asa cum s-a mai spus, de multe ori o mama alege ce considera ca e mai bine sa faca pt copilul sau, pt ca e atat de bombardata de informatii si sfaturi contradictorii, ca nu mai stie exact ce e benefic si ce nu din toata maculatura pusa la dispozitie de doctori, prieteni, rude si alti binevoiotori!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

pb cu netu'... de aceea trimit mai mult mesaje! Si cred ca putetzi sa saritzi mai usor peste cele care nu vi se par interesante... (sory Luana)...

2) am o f f buna prietena care este dr stomatolog (ceea ce nu ma impiedica sa ajung si in Buc, Vivi, si-asa dr Boboc a cam imbatrinit) Ea mi-a spus ca s-au facut niste studii in SUA care au demonstrat ca fluorul are niste implicatii toxice foarte riscante pt copii, si ea nu recomanda nici macar pasta de dinti cu fluor pt cei mici (exact ce zice si Vivi)...; eu zic pas pt fluor! noi am trait si fara! si avem dintzisorii inca in functiunea exercitiului!

3) la kestia cu imbracatu' prefer sa ma abtin! Eu am niste toannneee! Nu conteaza ce zice sotzu;, mama, soacra, vecinu'! Daca eu am scos capu' pe geam si am simtit ca e cald, atunci scot copilu despuiat, daca simt ca e frig (ceea ce percep eu vis-a-vis de aceasta) ii dau copilului si caciula, si geaca si daca bate vantul ii schimb si carutza (cu cea cu coviltir)! Judecati-ma cat vreti! Eu asa simt, asa fac! Copilu' cel nou este inca, slava Domnului sanatos!

4) deducerea suplimentara pentru copii aflati in intretinere se acorda doar unuia dintre soti, si este benefica celui care are venitul brut sub 30 mil. (progresiv descrescatoare pentru veniturile peste 10, peste 20, pana in 30); cine are peste 30 mil (lei vechi) nu mai beneficieaza de nici un fel de deducere (nici de cea de baza - 2,5 mil lei, nici de cea suplimentara- 1 mil lei/copil); dk mai e valabila nelamurirea, reveniti cu intrebari!

Mergi la inceput

Deocamdata ma opresc, ca sa nu va sperii asa..., deodata (desi, trebuia sa recuperez, va datzi seama)!

Urez tuturor mamicilor, taticilor si bebicilor multa, multa sanatate, noroc, nopti linistite, zile pline de progrese, burtici pline si nedureroase, fetzisoare luminoase si neplangacioase!!!

P.S. Si eu ma intreb adesea de niste absente! Iuli_P???! Ca de Doroti tocmai ce m-am dumirit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata!!!

Angelica - nu am cuvinte sa-ti spun cu cata admiratie ti-am citit mesajele.

Cristina
- am vazut fotografiile. Sunt superbe. Madalina este tare dulce si frumoasa. OFFF, mor dupa ochii albastri. Nu-ti mai spun ca m-am uitat cu atentie la hainutele ei si mi-au placut foarte tare. Ieri am cautat toata ziua sa-i cumpar luanei hainute de toamana si n-am gasit pentru marimea ei. Vroiam sa-i cumpar un hanorac si o salopeta eventual. Dar astia nu fac pentru copii asa de mici. Peste 2 saptamani plecam spre Romania..si eu n-am cu ce s-o imbrac. Sper sa nu se raceasca foarte tare pana ajungem acasa...acolo cu siguranta vom gasi tot ce ne trebuie.
Madalinei

Arleena - felicitari pentru concursul castigat de Alex. Aveti motive sa fiti cei mai mandri parinti. Felicitari. Alex este un copil foarte frumos.

JulyP - ce mai faci tu??? Poate iti faci timp si ne dai un semn de viata.

Claudia????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Angelica bine ai revenit.Ce bine ca ai avut ocazia sa te odihnesti cat de cat!
Arlena,felicitari pt"Cel mai frumos bebelus si la cat mai multe aparitii!
Dolce bine ai revenit!Si al meu ca bradul de 2 zile plange fara motiv(zic eu).Pana la urma am ajuns la concluzia ca de la dintisori.Acum rade in hohotensi instantaneu incepe sa planga.Nici nu stiu ce sa mai fac.
Azi implinim 4 luni si sarbatorim cu ineperea piureului de legume.Mama ce o sa mai fie!
iu all!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

'Neata.
Ieri nu am putut intra pe net asa ca zic azi: FELICITARI BB ALEX!...si la mai mare!

Angi bine ai revenit. Greu fara bb mic in concediu dar si un pic de odihna MERITA!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

arleena
FELICITARI lui Alex
si un de la Raluca.
mi se pare normal ca ciresele de pe aici sa sparga recordurile pe la concursuri

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare si de la noi care stam mai mult pe tusa sau deloc.
Multi celor care sau gandit la noi(Angi si Virgi si celorlalte) si le dorim multa sanatate.
Noi la aproape 3 luni inca nu am facut vaccinul, asteptam sa scapam definitiv de muci dar se pare ca ne iubesc si nu vr sa ne paraseasca.

Pt. gingiute dureroase pe langa Calgel mai e si Dentinox-gel.

In rest ne cnfruntam cam cu aceleasi pb. ca si voi, sapt. trecuta de ex. Andrei n-a luat in greutate decat 40g. Sper sa recupereze sapt. asta. Pupici si am plecat la curatenie, mai supermamelor care puteti sa le faceti pe toate(curatenie, serviciu, mancare, crescut copii si stat si pe forum). Daca nu divulgati reteta ca sa ne descurcam si noi mamicile care stam mai mult in umbra din lipsa de timp va mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Am uitat sa va raspund la capitolul imbracat bb.
Eu le-am incercat pe toate si caciulite si paturici si salopetele velurate cu totosel si bluzici cu maneci lungi si treninguri din bumbac si sosetele si cam atat. Nu mai departe azi de dimineata la plimbarea de la 8 la 9 cand am intrat in casa ca inghetase bb rau si nu mai aveam ce sa mai pun pe el avea asa: body cu maneca lunga, salopetica de bumbac da subtire, caciulita la fel de ziceai ca-i strumf+paturica pe el care nu prea statea din motive de morisca la picioare. Dupa mai multe stranuturi+nas rece+maini reci+picioruse reci am decis sa intram in casa si sa mai iesim dupa-amiaza dupa ce ne luam surioara cea mucioasa de la cresa.
Pupici multi la toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Buna ziua la toata lumea!

Astazi parca si-au mai revenit copii din raceala/durere de gat/durere de burta, parca si soarele straluceste mai vesel ...

angelica p ma bucur ca "te-am zarit"
Mai sunt mamici cu 3 copii...dar vad ca tu esti super-mamica...
Am strans si eu lapte la congelator pt Andrei dar n-am putut sa plec ...
Acum cu Teo nu mai am atata piept...asa ca l-am luat cu noi la mare si sincer s-a comportat f bine cred ca era cel mai mic bebelus de pe plaja...

FELICITARI BB ALEX!...si felicitari si parintilor, sunteti o familie tare frumoasa

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

TEO
POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput