CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

dolce eu folosesc pt ALEX gelul de dinti CALGEL, acum nu stiu daca are ceva efect sau nu..dar ma amagesc ca poate poate ii alineaza durerea....cred ca numai rabdarea ajuta din pacate

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Arleena multumesc pt informatie miine merg sa il cumpar...

Dolce
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

SALUTAARREEE! SALUTAREEE!

Am reusit si eu sa recuperez TOT ce ati scris! Mult ati mai scris!!!

Mii de multumiri pt urarile de Sf. Maria!

Felicitari noilor botezati!

La multi ani! Vivighe si tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor lunii trecute si acesteia!!!

Fetelor, sunt iremediabil indragostita de bebelushii vostri! Nu stiu daca pot risca sa enumar mamicile, pt ca mi-e teama sa nu omit pe cineva, dar ma descopar zilnic zicand: "E atat de frumos! E superb! E emotionant de simpatic!" pt ficare link pe care l-ati postat in ultima luna! (Ina, Maghi, Dianele, Gabi, Vivighe, Arleena, Simina, Luana, Maricalu, Ama_kali, Shoricutza, Abi, Dolce, PuiuD, Amonar, Doroti, Cristina1702,CArmina, Bagdanai, Ralucele, Mag, Doroti, Shori, Lili, Cami, Adib,Abi, Shori, Steluta, Ella, Mirage,Nicoletele etc etc etc) (deja m-am riscat)!- scuze pt omisiuni!!!!!!!!!!!

Bun venit ultimelor aparute in gashca! Scrieti mai des, si o sa va simtiti bagate in seama mai des!

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput

Am avut si am in continuare EXTRAORDINAR de mult de lucru pt scarbici, dar am vrut neaparat sa va impartasesc experienta concediului fara Sara...

A fost f f cuminte! A mancat numai laptic de la mami lasat la congelator! 9 zile! (m-ai avea pt o zi). Ne-am intors si am reluat fara pb sanu'. Nu mi-a fost f greu fara ea (mi se facuse un dooorrr!) pt ca baietii cereau si ei f multa atentie. Acolo m-am muls cam la 3 ore, mai putzin noaptea, si lactatzia a fost si este OK! Sara nu a mancat niciodata altceva decat san, apa nu a baut niciodata, iar ceai doar in ceteva zile, dar adunat nu cred sa fi ajuns la 200ml in mica ei viatza! Si e sanatoasa, doarme, manaca, rade, dialogheaza incantata cu apropiatii, vrea in fundulet, se rostogoleste pe burta, isi suge cu indarjire degetelele (nu-mi fac griji, si ceilalti au avut pasiuni scurte si trecatoare, imp. este sa nu o las cand se va face mai mare si mai constienta de ce baga in guritza- sper sa nu dau gres de data aceasta)!Nu ne-am mai cantarit de la 2 luni, dar pare durdulica si ma dor shalele la baitza (ca in rest nu prea sta in bratze, e cuminte ca un vis frumos de printzesa!)

Daca o sa reusesc sa trec de hipnoza bb-lor frumoshi pe care tocmai i-am vizualizat pe aceste pagini , poate o sa ma straduiesc mai mult sa-mi fac timp sa postez o poza inainte si una dupa plecarea fara Sara noastra draga!

Mergi la inceput

Nu vroiam sa va plictisesc si amarasc cu amanunte pe care multe dintre voi nici nu vreti sa le auziti la adresa unui bb-sh! Vroiam doar sa le incurajez pe mamicile care simtzeau nevoia unei evadari fara odorul cel nou!(la mine a fost necesitate, dar nu a fost prea rau, cu exceptia dorului - imi pare bine ca Luana a plecat deja, poate nu i-ar fi prins bine sa stie ca daca nu ai cu tine un plod, ti-e mai greu sa nu te gandesti la cel de acasa).

Le multumesc fetelor care si-au amintit de mine!

Arleena Felicitari pt superbebeAlex! Da, se pare ca Dumnezeu ma iubeste si a aranjat lucrurile incurcandu-le cum nu se putea mai bine ca sa nu ajung in Halikidiki (exact zona expusa incendiilor!)
Luana iti trimit peste mare si tari un gand bun, cu iz de vara tarzie pt ca stiu ca nu ai inca nevoie de toamna acolo unde te afli!

Mergi la inceput

angelica bine ai revenit.....ne-a fost tare dor de tine, ti-am simtit lipsa....
ma bucur ca ai avut un concediu frumos si ca sara e asa cumintica.
vrem(cred ca vb in numele tuturor) poze.....
cred ca ai vazut si tu la stiri ce a fost prin Halkidiki...chiar ma gandeam la tine ce noroc ai avut ca nu ai mai mers acolo...., vorba aia, in tot raul e si-un bine....bine ca n-ai mai dat de ala cu biletele.

POZE
nasterea

Mergi la inceput

cred ca am scris in acelasi timp

POZE
nasterea

Mergi la inceput

Imi pare nespus de rau de bb-shi cu probleme!

Carmina, Lyly, Arleena, Cristina, Amis, Stelutza, Virgi, Papadie, Amonar, Monica, Nicoleta sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere, voua si puiutzilor!!!

Cristina1702 Sara face kk tot rar (3,4,5,6,7 chiar 8 zile). I-am mai pus supozitor cand a depasit 6 zile, dar nu mereu a avut efect. A facut cand a avut ea kef. In ultima sapt. a facut de 3 ori: in doua zile consecutiv, si apoi la 3 zile. Cat am fost plecati, a facut la fix 7 zile! Da' vad ca ea nu se screme, nu se chinuie! E fericita cu laptele ei, cu somnul ei, cu jucariile, ei, cu mediul ei inconjurator si chiar si cu mama ei superstresata! Asa ca am renuntat sa-mi mai bat capul cu kestia asta (doar incerc sa nu uit zilele in care face, ca sa am totusi o evidenta in caz ca intarzaie prea mult).

Mergi la inceput

Arleena nu dormi???! Cred ca esti inca sub vraja euforica a binemeritatului concurs castigat! (desi nu mi-e rusine cu nici o cireshica de pe la noi - ar da mare bataie de cap oricarui juriu care se incumeta sa faca un clasament)! - A- propos! ati vazut ca suntem sursa de inspiratie!
Au aparut si piersicelele de iulie-august2006!

Mergi la inceput

Aveam atatea raspunsuri de dat! Ma rog, mici comentarii de adaugat, dar pt ca am citit in timp, nu mai stiu exact cat era de important sa raspund!
Acum ca am ajuns " la zi", poate o sa indraznesc mai des sa-mi astern parerile printre discutiile voastre, care, cu mana pe inima v-o recunosc, (desi ma aflu la al 3-lea bb) mi-au fost de mare, mare, mare ajutor (plecand de la sfaturile Luanei legate de pastrarea laptelui la conge, pana la patzaniile voastre mai mici sau mai severe legate de sanatatea bb-ilor ce-i cresteti)...

Mergi la inceput