CIRESE de mai-iunie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

La ce adresa de sit se pun pozele ? Nu ca am avea vreo sansa dar ... stiti voi cu cioara cum e

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Da...da...si cioara de mine si-a pus puiul acolo.Am inteles ca maxim in 48 de ore o sa apara acolo sa fie votat.Felicitari Alex pt castigarea concursului de frumusete...Ce-ar fi ca de acum incolo sa castige numai bebeii de mai-iunie?Ar fi ceva,nu?

Angelica ...bine ai revenit...mi-a fost dor de tine

Da...in mod normal nu m-as fi panicat la 37,6 dar cum se si smiorcaia si ii lacrimau si ochishorii...se si blegise putin...Vitamina C ii dau de sambata 4-5 pic. in fiecare zi.In nas ii pun cand ser fiziologic(ca asta se pune mai usor),cand Sterimar(cu asta avem circ),dar cu pompitza nu ma descurc deloc,mai ales ca in nasul ei nu se vede nimik...doar se aude si sincer nu-mi vine sa bag pompitza aia cat pot de mult in cautarea mucilor.

Unghiutzele le taiem cu forfecutza.am incercat si unghiera la inceput,dar mi s-a parut mult mai dificil.Eu i le tai in timp ce doarme si n-avem probleme pt ca nu opune nici o rezistentza in somn.

Ama...Seby e foarte bine cu kilogramele la 4 luni.

Pe Ingrid a apucat-o foamea aia mare de 2 zile.Ieri a papat aproape un kil de lapte si ca sa puna capac s-a trezit si noaptea hamesita si a mai stins un biberon(si tocmai de ceva timp eram si eu bucuroasa ca nu se mai trezea noaptea)...asa ca astazi a fost o zi mare pt noi...am inceput sa papam si altceva si anume Milubrei cu banane(cereale cu lapte si banane)3 linguritze.N-a fost nici foarte incantata,dar nici nu le-a scuipat afara.Asteptam reactii(mai bine sa nu apara nici o reactie nasoala).Oricum cerealele astea m-au convins ca in cazul fructelor pot sa sar peste suc si sa trec direct la pulpa,pentru ca n-a avut probleme cu consistentza mai crescuta.De luni mutam cerealele la 18 si la 10 bagam piersicutza,si incet incet o sa trecem si la milumil 2...ca 1 nu o mai satisface.

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Uite aici Amiss
http://reclamailegalala alt site = avertizare/?bbstar=show&offset=32#

Dar in ce priveste silueta mamicutelor dupa nastere tu ai castiga concursul fara probleme!!!!! Esti de invidiat!!!! Gata nu mai mananc nimic....

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Amonar...nici io nu mai vreau sa mai manac.La 10 zile dupa nastere ma laudam doar cu 1 kil in plus si dupa ce n-am mai alaptat nush ce s-a intamplat cu mine...mancam numai dulciuri crezand io ca mai sunt cea dinainte pe care nu se punea nimik oricat mancam...dar n-a mai fost asa...si am pus vo 4 kile cred in 3 saptamani...acum ma lupt sa le dau jos...si vad ca nici asta nu mai e la fel de usor ca inainte(abia am dat 1 sapt. asta stand mai mult nemancata).Apropos...cezarienele...cand stiti voi ca ne putem apuca de abdomene?ca nu mai vreau colacul asta pe burtik mea.

A...si sa va mai spun un secret...fetelor...care de felul vostru aveati sanii micutzi...alaptati cat mai mult(sa-i mentzinetzi mai mari mai mult timp).La mine placerea asta n-a durat decat 3 luni.Imi placeau la nebuinie.Ma amageam si io ca raman macar putin mai mari dupa...dar de unde...nimik...deloc...zici ca au intrat la apa...plus ca s-au mai lasat(da aici ma felicit ca nu-i aveam mai mari)

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Buna dimineata!
Noi ne-am facut program de trezit la ora 6.Nu mai vrea sa doarma si pace.Zici ca e picat cu ceara.La 6 trecute fix se trezeste mai nene cu niste zambete pe fata si dupa aceea incepe nebunia gingiilor.De 3 zile ,Andrei plange continuu,se trezeste din somn in niste urlete si initial am crezut ca-l mai doare burtica.Dar nu,ieri i-am luat calgel si cum i-am masat gingiutza,s-a calmat cupilu si a adormit instantaneu pe la 14,30 dupa ce pana la 12 am facut circ in parc de nu mai era nici un bebe pe langa noi si am continuat halimaiul acasa.Asa ca,incep sa apara dintisorii.Nici nu vreau sa ma gandesc cand cand o sa sparga gingia.O sa fie balci in cartier.
iu all!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DARYANA parerea mea este ca nu conteaza CU CE ii taio unghiile ci CAND!ia incearca tu dupa ce adoarme copilul; sa-i faci manichiura!jur ca va sta nemiscat!eu personal folosesc unghiera de bebei!si CELESTIN are unghii de invidiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare

Si noi ne luptam cu problema dintilor...baga in gura tot ce prinde..deocamdata nu plange. M-am uitat in gurita ei si se vad 2 coltisori...

In schimb vrem si noi sa ne laudam cu papusa vorbareata..care ieri cand a venit tati de la job..a zambit la el ca de obicei si a spus: " ta - ta " Am ramas uimiti. 'Ta-ta"...ehii..oare ma-ma..cand va spune???
Abia astept sa vina tati sa vedem daca mai repeta si astazi.

Pentru ca s-a anuntat vreme urata in urmatoarele saptamani..am dat fuga si i-am luat hainute de toamna ( cu un numar mai mare ), exact pe marimea ei nu am gasit. I le-am probat acasa..a stat ea putin imbracata cu ele..apoi s-a pus pe un plans..de nu stiam cum s-o opresc....cred s-a incalzit...nu pot sa-mi explic reactia ei.

Iulyp - te mai asteptam pe la noi..ma bucur sa aud ca sunteti bine

Ama - mi-a placut mult carutul. Super !!!!

am mai pus cateva poze
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/detail?.dir=fea9scd&.dnm=d2a0scd.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

si ca sa te convingi DARYANA aici sunt UNGHIUTZELE PERFECTE!

Mergi la inceput

BA AI MEI SUNT CEI MAI CEI!!!!!DOVADA : AICI! :p

Mergi la inceput

VIRGI fffffffffff frumos! de la CELESTIN!da faza cu ta-ta e doar in imaginatia ta!ca e prea mica sa zica ceva!ca si mie mi s-a parut ca al meu o zis " aaa-uu-caaa" si daca te uitzi ca pe mine ma cheama raluca ...hi??oare m-o strigat pe nume!?sunt doar de-ale lor!si chiar de-o fii zis ta-ta sunt sigura ca o zis ta-ta -ta adica gangureli de-ale ei!asa ca te pupam inca odata si pe luana la fel si tin pumnii sa zica ma'ma primul CUVANT!

Mergi la inceput