CIRESE de mai-iunie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
angelica_g spune:
Multumesc mult pt primirea calduroasa Virgi, Lily, Vivighe,Puiudana, Camelia.T, Cristina, Simina, Daryana, Marycalu
Carmina si Amiss super amintiri! Facem si noi aceleasi pozne! Pe mine ma amuza teribil suptul degetzelelor, mai ales ca pare sa o linisteasca atat de mult in orice situatie criza (mami intarziata cu tzitzi de la serviciu, masa tarzie dupa baitza cand foamea si somnul nu mai au rabdare, dimineti prelungite in asteptarea micului dejun de la o mami mult prea somnoroasa ca sa se trezeasca de buna-voie). Acum ma termina cu rostogolitul pe burtica! Uneori se mai "blocheaza" cu o manuta sub ea, alteori se infasoara cu tot cu scutecul pe care sta, ca o sarmaluta de al carei capat nu stii cum sa tragi ca sa-i descoperi gustoasa carnitza... ; am decis sa stam pe jos: patura impachetata in 4, cearshaf, si fetitza plibareatza si rostogoleatza!
Baietzii au cochetat si cu degetzelele si cu suzi, dar nu au ramas cu nici un fel de "sechele": le-au inlocuit bucurosi cu mancarica chiar inainte de a implini 1 an!
Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006
angelica_g spune:
Ah! Vroiam sa mentzionez ca fimoza nu este o taiere de pielicica, ci doar o crestare usoara a acesteia pt a da voie kestiutzei sa ia aer curat, sapun si apa la nevoie, si sa dea afara ce nu-i mai este de folos!
Ce bine ca am scapat de stresu' asta!
Mirage ce frumos ca ati fost impreuna la mare! Si mie mi-ar fi placut sa o avem pe Sara... Am un oarecare sentiment de mandrie cand sunem toti 3, si ne simtim bine, facem ce ne place, discutam problemele ce ne framanta - nu glumesc, fiecare are cate ceva de comentat!
In ceea ce priveste oboseala, Stresu' nr 1 este Razv, care incepe si sfarseste invariabil fiecare fraza cu torturanta intrebare "de ce?": "Da' de ce e ziua afara, de ce?"/"Fiindca lumineaza soarele" "Da' de ce lumineaza soarele, de ce?"/"Fiindca e un foc mare si puternic..." "Da' de ce... , de ce?"..."Da' de ce... , de ce?"... pana nu mai poti sa-i raspunzi pt ca a venit vremea sa mananci, sa dormi, sa pleci, sa ..., si atunci trebuie sa-i distragi atentia cu o noua descoperire care-i starneste si mai multa curiozitate...
Acelasi personaj vrea mereu sa manance cand dormim, sa iasa afara de la 7 dimineata cand inca nu s-a luminat de ziua, sa doarma cand mergem la plimbare, sa aiba lucruri care nu-i apartin, sa afle amanunte despre tot ceea ce i-a trecut pe la ureche doar din intamplare, in goana unor cuvinte schimbate intre adulti, sa se joace cand vrem sa mancam, sa se plimbe cand vrem sa ne jucam etc.
(... vroiam sa va ofer o perspectiva a ceea ce va urma -pt cele care inca nu s-au confruntat cu "fenomenul curiosul/a")
Asa ca Sara ar fi fost o placere in compania noastra! Mai ales ca m-ar fi scutit de chinul mulsului la orice ora si in orice imprejurare sau loc! Da'... a trecut! Deja ne gandim la urmatorul concediu! CA nu stiu dk mai merita sa plecam, atata timp cat muncim si inainte si dupa si ziua si noaptea ca sa recuperam timpul care-l lipsim!
arleena spune:
intru pe fuga sa va multumim de aprecieri!!!
va dati seama ce fericiti am fost cand am vazut ca a castigat mai ales ca l-am inscris pe 23 august...deci in cateva zile a adunat cele mai multe voturi.
am vazut deja pozele cirericilor pe site, dar io ma gandeam ca ar fi bine sa va inscrieti pe rand....adica in fiecare luna cate uunul/una ca sa castigam numai noi , sotul ma tot bate la cap sa-i mai punem si luna asta o poza...dar eu nu vreau sa facem concurenta ciresicilor...toti sunt tare scumpi la toti si bafta.
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
angelica_g spune:
Fetelor, ma innebuniti cu diversificarea! Eu, care de-abia scapasem de gatitul supelor speciale pt bebei, a piureurilor separate fara sare sau prea multe grasimi, care ma complacusem in ideea ca un copil poate sa creasca, si chiar bine, numai cu zeama scursa din pieile mele crestate si lasate... Immm! prefer sa nu ma trezesc inca din visu' asta frumos!
Nici nu stiti ce tare ma bucur ca nu mai exista nici un copil cu probleme de sanatate majore!!!
Ioana, Irinel, Monica, Neda, Papa voi suntetzi bine?!
O fi fost de la planetele astea care cica se aliniaza ca la armata! Ca prea multe fete s-au vaitat de bb-i indisciplinati, mofturosi si bolincioshi! Uite ca a trecut!
Daryana ...asa o fi, cum zici tu! Poate ca tocmai asta e ideea: putem ingera fluor si din alte surse (ex: pasta de dinti, apa etc), si o administrare regulata si suplimentara ar fi daunatoare daca ar face ca doza admisibila sa fie depasita (desi, s-ar putea ca eu sa fiu depashita de subiect, asa ca nu ma mai lua in seama, am spus si eu ce-am auzit de la altii care au patalama!)
angelica_g spune:
Arleena ca bine zici! Eu nici nu indraznesc sa ma inscriu in aceeasi cursa cu ele!(cireshicile proaspete de 2006)! Si nici nu ma hotarasc pe care sa o votez luna aceasta!!! Asa ca... bafta tutror! Cum zicea Adi, cate una pe fiecare zi!
Aaaa! inca o completare la raspunsul de alaltaieri (daca mai e de folos cui a intrebat): nici concediul de maternitate, nici CIC-ul nu este impozitat, asa ca deducerea pt copii nu este de nici un folos mamelor in atare situatii (cl: transferatzi-i la tatzi cat sunteti in CIC, si luatzi-i inapoi - ca deducere - cand reveniti la serviciu: eu asa am procedat)!
Pupici la cireshici cu mamici si tatici!
arleena spune:
angelica ma bagi in ceata cu detaliile tehnice de impozitare .....hmmm, se vede ca esti de profesie.....io habar nu am cu ce se mananca, si cica am facut si io un semestru de conta in faculta si am luat 9 la examen
se poate explica mai pe "romaneste" despre ce e vb?
de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
puiudana2004 spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor,deci sa inteleg ca voi puneti putin ulei de mazline in supa unui bebe de 4 luni?Ca mie pediatra nu mi-a zis si ma gandesc sa-i pun si eu sa fie mai satioasa.Si ,deci,nu ii dati zeama chioara!Mai puneti si legume.Ca eu am tot citit ca intai se da,vreo cateva sapt doar zeama si apoi se adauga legumele di,din ce in ce mai multe pana se ajunge la piure si chiar nu mai stiam cum sa fac,ca de la pediatra nu prea am inteles mare lucru(eram cam adormita!) si nu vreau sa o mai sun.
Dolce,tu i-ai dat direct piure sau tot zeama la inceput?Si cartoful nu baloneaza???Ca eu pana acum nu i-am dat.
iu all si un we placut!
Astept si eu un raspuns pt supa ca deja vierb legumele si sa stiu cum sa fac mai departe!
Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;104/st/20060506/n/Andrei/dt/8/k/e23c/age.png
camelia.t spune:
Dana, poti creste consistenta supei in fiecare zi. La inceput pui doar o lingirita de morcovel pasat, a doua zi mai mult....si tot asa cu toate legumele. Noi inca nu am ajuns la diversificare dar nu cred ca il tin pe al meu cu zeama chiaora la cat e de mancacios!
Inca ceva: am citit ca puneti sare in supica.Da e voie? Eu stiam ca pana la 1 an...ioc! Cel putin la primul bb eu n-am pus si cred ca nici acuma nu o sa pun.
Succes cu supicile si pireurile. Saptamana viitoare cumpar blender si apoi atacam si noi legumele!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by daryana
Luminati-ma si pe mine pls... Aveti vreun pont ptr taiatul unghiilor la bebei ptr ca fi-miu dupa nenumarate stangacii ale mele m-a concediat din postul de manechiurista ... si feeasca-l sfantul pe ala de o nimeri sub gheruta lui zilele astea... multam de ajutor...
mamica de bb David (18 iun 2006)
pozici [ url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriantugui/album?.dir=a96cre2" ]foto[ /url ]
Buna fetelor!
Eu ii tai unghiutele(ca repede mai cresc) cu unghiera in timp ce papa tita ca atunci e concentrata la lucru, altfel nu stiu cum leas taia ca nu sta.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena