Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lunna27/lunna27.jpg)
lunna27 spune:
Olga sforaie de cateva nopti,cred ca de la raceala
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Olga,inca mai alaptezi?Sau care este motivul pentru care se trezeste?Asa imi facea si Robert,pana la 1 an jumate,cand l-am intarcat.Dupa ce am incheiat acest capitol s-au terminat si trezirile nocturne.
Miha
![](images/user_woman.png)
ange spune:
deci,
fusei si cumparai pesti la copii.
am fost direct la un magazin specializat.Mi-a explicat gagica de acolo cauza mortii pestilor.Cica erau deia exotici care stau in apa calda.Eu le-am pus apa rece de la robinet ca na,de unde sa stiu!
Daca vaca aia care mi i-a vandut nu stia eu nici atat!
Dimin. Maia nu a observat nimic.Era prea obosita si plus de asta am avut eu grija sa camuflez acvariul.
Numai Robert a observat insa el a spus ca pestele Maiei face nani ca e obosit
Si gata.
acum spal acvarii,dau mancare la pesti si pun castravetii la murat intre timp
banana,dimi. m-am conversat putin cu colegul tau.Am crezut ca esti tu
olga,sa stii ca ma chinuie talentul !
azi mi-am luat castraveti,rosii si ardei gras.Nu stiu ce fac cu ei dar va tin la curent.
lunna,polipii nu vin peste noapte.la Maia s-au format in ani buni.Numai un orelist bun decide daca sa-i scoata sau nu.
Simtomele sunt:sforait noaptea,respirat pe gura(tot timpul) si balutze pe perna.
Copilul cu polipi nu stie s arespire pe nas.Maia acum invata.Facem exercitii de respiratie si crede-ma ca tareeeee greu este.Abia dupa operatie la 2 sapt. copilul incepe sa invete sa respire normal.
gata.
iari roman...
fug la muraturi dar inainte sa pun pesti in acvariu ca mor in punga aia de la magazin
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
diadaniela spune:
tre' sa-l trag pe coleg de limba ,ca nu mi-a zis nimic.
bine ,ca nu a observat Maia pestele. si Alexandrei i-au murit cativa pesti mici ,dar nu a observat ca mai are unul mare si
ala ii eclipseaza pe cilalti.
papagalul sa nu pateasca ceva ,ca-s mancata.
vad ca esti tare ocupata . pui muraturi,alea,alea. m-am luat dupa tine si ieri am facut baia luna. bineinteles ca am gasit si eu creme de aruncat. si multe alte rahaturi stranse prin sertare.
noroc cu tine ca m-ai pus la treaba.
ma duc sa-mi culc copilul,ca azi noapte si azi a avut ceva febra. of!
mai trec pe la voi!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
banana,daca te iei dupa mine pune muraturi
eu am o groaza de treaba.
v-am spus ca fac curatenie generala.am inceput cu subsolul.Am de varuit,vopsit,mutat,schimbat,scos,aruncat,cumparat,etc.
Le-am inceput pe toate odata
casa mea e varza.Nu am nimic pus la punct.
acum am inebunit cu muraturile astea
fug ca-mi da ciorba in foc!
alta acum !
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
georgi75 spune:
Salutari.
Sunt plina de var si pref...intr-un cuvant...VARZA.
Vad ca si voi sunteti vrednicute si on topic.Adica discutati despre gospodareli.Asta e bine sa nu se mai ia altii de noi.
Io n-am noutati.Stef a fost OK la cresa.Luna Stef e la cresa la grupa mare.Ea are 2 ani si 7 luni.La gradi ii primeste de la 3 ani.
Hai pupi.
Sunt cam obosita.Abia astept sa dorm
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
diadaniela spune:
a batut Romania cu 2-o.
frumos asa!
ma duc la culcare ca-s rupta.
pupici!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Olga,in partea din stanga sus ai intrarea in chat.La mine nu merge.Poate tu ai mai multa bafta!
Banana,ce harnicuta ai fost azi! Multa sanatate Alexandrei!
Cami,buna ciorba?
Miha
doinabita spune:
Si la mine se da cu var. E un haos general. Maine va astept la cafea pe toate! Noapte buna!
bita doina
CRISMIR spune:
OLGA sunt aici dar iar am intrat tarzior..tare faza cu vecina
...hahaha...a,si tortul meserias,ce bine arata,doar ca eu nu mananc diplomat,
,urasc frisca...insa arata super frumos!!!
CAMI Maiei,bine ca nu a vazut pestele mort...gospodina esti mama draga nu gluma..
...eu ma chinui imediat de 1 luna sa-mi cumpar de zacusca
,il tot prostesc pe barbate-miu sa ma ajute sa le coacem
ANDREEA si lui Gogo,las ca-i trec fazele cu trantitul..si Robert facea asa,acum vad ca a renuntat...eu il lasam acolo pe jos pana se plictisea sa urle si nu primea nimic din ce vroia...mama rea ,ce mai
...bafta si vou,sanatate multa
FLAVIA nu am inca poze de la zoo dar sunt pe "vine"
DANIELA ce meci a fost ,am ratat...uffffff... si mai zi cand e ceva asa important
Hai va pup pe toate si numai bine va doresc,sanatate,pe maine
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus