Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 7
OlgaTarziu spune:
La multi ani Ana Maria!Sa aduci bucurie parintilor tai si sa ai o viata super frumoasa si plina de bucurii.
Olga
When you're strange
Faces come out of the rain
When you're strange
No one remembers your name
-The Doors-
ange spune:
La multi ani Ana Maria!
banana,Maia merge sambata la balet.O singura data pe sapt.cate o ora si cu toate astea spectacolul iese superb.Numai ca tine cursul pana la anul in aprilie.Asa sunt cursurile aici;cat tzine un an scolar tine si cursul.
Saptamana asta(sabata) incepe patinajul si baletul.Inotul din cauza operatie de polipi l-am amanat pana in octombrie.A sarit un nivel.De fapt il incepe in octombrie.
Pt. mine e super ca nu are decat 2 cursuri ca in felul asta am si eu timp de mine.Pana la urma am luat amandoua cursurile la sala.Am lunea seara si vinerea dimin.Incep sapt. viitoare.
Am niste emotii sa nu ma fac de ras!!!
ieri am pus gogonelele.Au iesit niste borcane frumoase!!!le-am pus cu conopida,varza rosie,telina.Acum sa tina peste iarna ca nu stiu de ce am impresia ca nici sarea nu ete atat de puternica ca in Ro.
beyyyy jaleeee si nu stiu cum sa fac.A murit pestele Maiei.Aseara cred ca i-am dat si eu si Maia sa manance si acum pluteste cu burta in sus.In curand o trezesc pt scoala si primul lucru care-l face ste sa-si hraneasca pestele
SA vezi bocete de la prima ora.M-am gandit sa-i spun ca doarme ca e obosit.Acum sa vad daca tine.Pana vine ea de la scoala ma duc sa-i cumpar altul
SA-mi tineti pumnii sa nu-mi incep ziua cu urlete
pup.azi ma duc sa-mi cumpar castraveti
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
lunna27 spune:
Buna!!
Multumesc fetelor pt urari !!
Ange zi-mi te rog mai multe despre polipi,al meu dupa o raceala vad ca sforaie noaptea si ma gandesc ca are si el polipi,am fost la dr pediatru si ne-a dat tratament,fata ta ce simptome avea?
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
Liana30 spune:
Ana Maria!!!!!
si io fusai pe chat da nu mearsa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
mariussimiuc spune:
Luna,parerea mea e ca cel mai bine ar fi sa mergi la un ORL-ist,el iti va sune sigur daca are sau nu polipi.Din ce stiu eu,din cauza polipilor copilul are nasul infundat si curgator permanent,sforaie atunci cand doarme pentru ca nu poate respira corect,din aceeasi cauza poate si tusi...
Miha
andora spune:
Si io am intrat la chat ca prea era ornat frumos dar nu mere deloc deloc, a mers vreodata?
Multam de primire, Cami ce facusi cu pestele? da' castraveciorii ii dadusi gata? Bravo tie
Alina, pai noi somam ca ne plimbarim noi astea casnicutele hihihi, pe asa o vreme e si pacat.
Georgi mini-vacanta placuta
Lunna bafta mare cu polipii, eu mereu aud de copilasi operati, va tin pumnii sa nu fie cazul...
Miha cum mai e Robert? Cu Danelutza ai mai vb?
M-am ofticat ca vrea si eu dupa masa sa merg la sala si tre sa-mi cumpar pantaloni de trening dar n-am cu cin' sa las mandra care doarme, asa ca stau si spumeg aici.
Mai oameni buni trece perioada cu tranteli pe jos si violenta repede ? ca la noi tine de vreo 2 saptamani, mi-e si rusine in parc. ma uitam si azi la noi parca eram psihologi al practica asa ne durea gura de convins copchii sa dea/ia jucarii, sa nu dea cu nisip si alte cele.O sa-mi fie mie dor insa si de perioada asta...
Hai ca va pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
mariussimiuc spune:
Andreea,de dimineata sun intruna la ea si nu raspunde.Or fi plecat la agatat. Ca doar n-or fi plecat de tot!
Si Robert a avut niste tentative de a se tranti pe jos,dar n-am tolerat asa ceva si i-a trecut repejor.S-a prins ca nu rezolva nik daca face asa.
Miha
lunna27 spune:
Liana
Ai dreptate Miha,mai asteptam sa vedem daca are efect tratamentul ,daca nu vom merge la un ORL-ist
Multumesc Andora,si eu sper sa nu fie cazul,urasc mersul pe la dr si operatiile
Si a mea capaceste la greu inca de cand era mai mica,stie de la frate-su
Georgi pe Stef ai dat-o la gradi sau la cresa?
Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)
andora spune:
Miha, s-au vazut gagicile singure si iaca ia-le de unde nu-s .
Invata-ma si pe mine, cum nu ai tolerat tranteala pe jos ? Ca eu nu mai stiu cum sa reactionez
Lunna hmmm... capaceste? uca face asta doar casa-mi atraga atentia, o vad cum se uita la mine dupa o rpostie asteptand reactia, iar eu sunt cu lectiile nefacute si un stiu cum sa procedez.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
mariussimiuc spune:
Andreea,crezi ca io-s o invatata si vrei sa te invat si pe tine? Fermitate si hotarare,draga mea.Daca ai spus "NU" apoi asa sa fie si fara recompense,gen "daca esti cuminte primesti cutare".Nu! Intotdeauna i-am explicat interdictiile,de ce are sau nu are voie ceva anume.Iar daca am spus "te rog frumos sa incetezi!" chiar inceteaza! Sau ii spun sa mearga la el in camera! Daca suntem la joaca,luat pe sus de-o aripa si acasa cu el! Dar asa cum spuneam,acum la noi nu este cazul,am depasit momentul.Si destul de repede,pentru ca asa cum am mai spus,am fost foarte hotarata sa nu am un copil care se tranteste pe jos si urla.Iti dai seama ca nu a functionat chiar din prima,deci iti mai trebuie si rabdare.
Miha