Mamici casnice (66)
Raspunsuri - Pagina 6

andora spune:
Danuta multumesc dulce de primire, uite ca inca merge netul . Uca mea inca nu mere la cresa, in 2 saptamani cred ca va fi prima zi, am fost doar la inscriere dar ma ingrozesc mult mai mult decat credeam
. Aparent pare ca s-ar descurca de mnune fara mine cu copiii, totul e sa fie Doamna
o tanti cu charisma suficienta.
Bafta mandrei la balet, e tare frumos pentru o fetita, in America foarte multi copii fac, bunica-mea a fost la NY prin 1988 si avea vecina o fetita de 10 ani care efectiv era extaziata de balet... unde va face Alexandra, cat costa, de la 3 ani se primesc?
No.... raman pe-aici in caz ca mai e cineva treaz... bai nu ma pot loga pe Yahoo nicicum, sapt trecuta tocmai imi trimisese cineva mesaje aiurea cred ca mi-a spart careva parola, dar cine si de ce nu stiu, mi-am schimbat-o si acum nu mai merge cu nici una. Sa instalez un netscape mai nou sa vaz daca mere, poate e de la cookies. Hai ca va pup .
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

mariussimiuc spune:
Pe pagina trei mey? Da' se poate asa ceva? Ia,va rog,adunarea pe prima pagina pana ma'c sa vad ce-ati mai facut sau desfacut...
Miha

mariussimiuc spune:
Andreea,bine ai revenit!!! Mama lui de net!
Banana,ce frumos! Ce-mi plac balerinele! Bafta multa Alexandrei!
Cami,eu n-am pus niciodata muraturi,dar din cate imi aduc aminte de la mama,la saramura se pune doar usturoi si marar.Boabe de mustar si piper se pun la otet.
Miha

mariussimiuc spune:
Olga,poate ca acum constientizeaza mai mult despartirea de tine,pentru ei chiar si somnul este o despartire.Vrea sa te simta langa el,sa se stie in siguranta.O sa treaca si faza asta,pana atunci stai langa el si nu te stresa ca si-a schimbat ritualul.Eheee...cate schimbari se vor mai produce.Si cate stresuri pe noi...
Miha

Liana30 spune:
io sunt aci
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

mariussimiuc spune:
Si io! Si am vrut sa fiu si pe chat,dar nu merge!
Miha

georgi75 spune:
Ziua buna fetele.Am ajuns si io acasa si stau pana luni.Mi-am luat liber joi si vineri ca am obosit de atata scoala
Ana Maria LA MULTI ANI.Sa fii sanatoasa si sa-i aduci mamei numai bucurii.Luna sa-ti traiasca mandra.
Andreea bun revenit (a cata oara?).Sper sa nu mai ai probleme cu astia de la net.
Cami pe colegu' nu mi l-au cerut, desi el s-ar cam duce ca a zis ca ambele educatoare sunt buuune.Si chiar asa e.
Dana mama de balerina mica si la tine.Si ca sa-ti stric ziua, te intreb ce-ti face soacra?
Hai va pe toate ca e mesajul inceput de o juma de ora ca m-a sunat o prietena si ne-au uitat sfintii la telefon.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE

alexa si mami spune:
fetelooooor! ce e cu somaju' asta?
scrie georgi care mai are si scoala! pai e frumos?
alexa

mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Ana Maria printesa mica! Sa fii sanatoasa,sa cresti mare si frumoasa!
Georgi,adevarul e ca e istovitor tare sa mergi la serviciu!
Miha