Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!va invit la o cafea !sper sa termin cu zugravitul pana sambata.Ce e pe aici mi se face frica,dar o sa fie frumos dupa.Va pup pe toate!O zi buna la toata lumea!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Cucuriguuuuuuu....cucuriguuuuuu...
Trezirea mamici casnicutze...Hai la cafele.....

Olga esti totala cu vecinii tai...Si cu vecina....Dar imi inchipui ce obositori sunt.... si pe Tony

Cami ai grija mai de pestele copilei....Ai gasit unul la fel presupun de nu a observat pustoaica.

Crismir bafta la convins de sot.

Miha ce face Robert?Cum mai e cu piciorul?

Hai pupi.
O sa plec la apartament sa sterg pe jos dar mai dau o tura pe-aci.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Mai Georgi,daca tu ai cantat cucurigu,io ar trebui sa cant cotcodac? Da daca zici ca dai o cafea nu-i bai!
Da ma duc pe la Doina intai si p-aia vin si la tine!

Mirela,daca ne-am lasa pe baza barbatilor am manca zacusti la toamna cealalta. Da' lasa ca asa avem si noi o scuza,nu? Tie daca ti se face pofta tragi o fuga pan' la Cami,ca-i mai aproape, da' io la cine sa ma duc?

Olga,da' vecinu' nu umbla dezbracat?

Am reusit si am vorbit ca Danelutza la telefon.A ramas ca ne intalnim.Intr-o zi cu soare! De-acu nu ne ramane decat sa comandam un soare!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Miha, ai am la voi nu e soare? aici e din plin, savurez vara prelungita Sa pupi printesa Isa si mami ei cand le vezi si de la noi ca vaz ca nu mai ajungem la Iesi Robert cum mai e?
Fetelor multumesc de sfaturi, Gogo nu se tranteste efectiv pe jos (cu exceptia unei zile in care pur si simplu se intindea pe burta pe asfalt sa vada ce zic). La noi indiferenta nu da roade, pot sa ma duc si la 1km distanta ca o doare undeva, sta si vorbeste cu lumea Luatul pe sus si dusul acasa se soldeaza cu si mai multe fite iar eu numai in brate o mai pot lua ca s-a misc din loc si mai mult de 20m nu rezist , fiindca daca se enerveaza ma si musca si da in mine . in general cand nu fac ce vrea ea se pune pe vine si ramane in loc. Fermitatea e absolut necesara si o aplic insa nu stiu cand va avea si rezultate. Asa ca astept sa treaca perioada asta, noroc ca nu tine de mult si nu se manifesta chiar zilnic.

Cami sa-ti traiasca pestisorii cei noi, si ia zi e chiar identic cu cel vechi, ce zice Maia a vazut schimbarea?
Olga, si a ma se trezeste mereu-mereu cel putin o data pe noapte. Pentru lapte, pentru plimbat dintr-un pat in altul, fiindca viseaza ceva si tb sa-mi spuna sau fiindca o deranjeaza eu stiu ce perna/cearceaf etc. Asta e, maraielile alea ma dispera si astept sa creasca. Mai dar cu vecinii esti scumpa rau, se vede ca sunt natii "muzicale", pai bagati si voi o batuta moldoveneasca la boze sa vada aia dans si chef si voie buna la miezul noptii . haha, si vecina despuata e tare rau, sa stii ca si eu ii arat sotului cate o gagica bine si mor de ras dupa aia de privirea lui, cica "cine stie ce suflet are, ce sa vad la ea?"
Danuta, sanatate si sa nu mai auzim de febra, iar de papagal aveti mare grija, barbatu-meu mi- tot inventat povesti cand a murit ultimul al nostru si eu aveam vorba aia 24 de ani
Georgi, Doina bafta la treburi, zugraveli samd, harnice mai sunteti!
Alina unde ati plecat?

Eu ieri am fost la fitness si acum ma cam dor muschii, insa cand m-am intors mi-azis sotul ca a cazut Gog de pe tobogan (noroc ca era jos) pe pamant pe spate si i-a curs si sange de la cap . Se comporta normal si sper ca e bine. S-a dus entuziasmul cu sala.
Hai ca va pup

PS: CARE VINE PE CHAT?MERGE!
eDITEZ, nu mai merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aici sunt andreiuto.si cu tabieturile alexei, de dimineata.
acum a plecat afara cu mama si cu var'sa, "a ip, a uta-uta".
banano, LMA colegului! sa fie sanatos, de fapt toti, si sa ramineti la fel de frumosi si veseli 1000 de ani de acu' in colo
ma duc la munca de jos, revin...

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

banana,un pupic prietenesc,sanatate maxima, bani multttttiiii cu un la multi ani langa pt. Robert

bey la "faza" cu pesti a fost isterie totala.
Maia a crezut ca a crescut pestele ei peste noapte in schimb Robert a facut criza totala.A fost exact pe invers.Imi era frica de Maia si s-a istericat Robi.Exact la cine nu ma gandeam
Pt. ca pestele lui abia misca(era intre agonie si extaz)l-am aruncat si pe el in toaleta sa-i tina de urat celuilalt
Asa ca i-am inlocuit pe amandoi pestisorii.
Aseara la crizele copilului si la lacrimioarele lui de durere imi venea sa ma bag pe conducta sa-i caut pestele asa pe jumatete mort cum era.
In fine.
Aseara a adormit cu suspine.Sa vedem astazi...

ma duc sa-mi pun cafeaua. nu e nici 7,00...abia vad tastele...

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata cami! numai noi bintuim pe aici. oare unde's restul fetelor???
bine ca ai rezolvat cu pestii. las' ca uita el robert...

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am venit si eu,ca am vazut ca-i rost de-o bauta! LA MULTI ANI,sot de Banana!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

moamaaa fetele astea pun muraturi te pomenesti!

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut!

Multi ani fericiti Dana pt al tau sot!

Cami,imi inchipui ce munca de lamurire ai avut de dus !

Andreea nu te intrista,poate e doar o lovitura usoara,si ai mei au cazaturi la greu,mai ales cel mare!Asta e!De cuminti ce sunt

Dana cu Paul(8.09.2000) & Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput