Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Io, io, Biencuto, io!

Danaaa ai mai grija de tine ce faci, asa te sarbatoresti? Spasmofilie zici? Baga odihna si calciu, lasa stresul, fa un nani bun si maine sa ne zici ca esti bine sanatoasa tensiunea nu o ai cumva mica rau?
Miha transmite=i Isei sanatate, sper sa nu fie virusul ala care tine cateva zile. Dar de Robert dece nu mai zici nik?
Cami cum e mai creierul la pergament ca n-am facut niciodata creier, numai circumvolutiuni vaz in fata ochilor . Esti harnicuta rau, bravo tie, vad ca Alinuta te=a luat deja de guru, si io mi-s la coada! ce fac pestii?
Mmiha, of imi pare tare rau ca ai renuntat si la fac, mama mamei lor de.. stii tu ce . Mariuca cretuca ce mai face?
Io am comis-o azi, am mancat de la pulpe la gratar pana la prajitura . Cum s-o duce oare febra musculara?
Doina... voi ce mai faceti? Tu o cunosti pe Mirela? Am vazut intr-o poza o tipa care cred ca a fost colega de liceu cu mine si ma gandeam daca stii cine e...
Lumea doarme si io palvragesc ca nebuna.
hai ca va pup, somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANIELA si sper ca esti bine..uf,ma cam speriase-i cand am auzit ca pleci la spital....asa de rau iti era?!...spasmofilie am avut si eu,calciu mama draga si vitamine,stai rau cu astea,iti zic eu...plus stres si oboseala...ai grija ca nu-i de glumit!!!!...eu am stat prin spitale 21 de zile,Doamne ce rau a fost!!!!...sanatate multa iti doresc!...multam de cinste!!!

CAMI bravos pt galusti...eu pizza nu fac acasa ca mie lene...da ce gospodina ai fost pt colegu,

Doamne ajut-o pe BARBY,sper ca adecurs bine operatia!...DOINA sa ne mai ti la curent,ca eu nu apuc sa citesc tot timpul la generale... si voua numai bine!

MIHA pt Maria...las ca vine soare si pe strada ta,capul sus,sti cum se zice dupa ploaie iese soarele..tot ral va fi in spre bine!!!... si sanatate multa,ca e cea mai importanta!!!

GEORGI pe unde esti?...treaba cu casa ai terminat-o,v-ati mutat?... si voua!

ANDREEA ma bucur ca e GOGO ok... la toti si La multi ani!

Noi nimic nou,Robert e cumintel in ultima perioada,Doamne sa-l tina asa.......insa din pacate am racit amndoi,eu mor de durere de gat si sinusurimaxilare ca acolo am probleme...iar el dragututl are nasul infundat si evident se chinuie la somn...sper sa treaca repede si usor...ne-a prins ploaia intr-o zi si ne-a cam fost rece in magazine...uff...asta e...

la toata lumea,weekend placut si pe maine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu o cunosc pe Mirela decat de cand a aparut cazul pe DC.Dar am vorbit cu ea la telefon si parca o cunosc de o viata!
Dana din cauza la spasmofilie nu aveai aer?ti-a dat tratament?Ce mai faceti fetelor?eusunt cu zugravitul caci ieri nu am facut mai nimic caci a fost sarbatoare, azi continuam...
Hai la o cafea!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata! doina vin la o cafeaua:)
banano, mai spune ceva. te sun mai tirziu
mergem sa papam ca plinge alexa si trage de mine

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineatza!

doina, multzumesc de cafea.tareeeeee bine-mi prinde.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Doina si azi e sarbatoare.E Sf Ana,e trecuta cu cruce neagra in calendar dar e sarbatoare mare!

Andreea,Robert este bine.Daca nu era ma plangeam io n-avea grija. Am luat zilele astea de la Teora o carticica foarte interesanta,Copilul de la 1 an la 3 ani,de Anne Bacus.Citind-o am inteles multe lucruri din comportamentul lui Robert si n-am putut sa nu ma gandesc si la tine cu Gogo Ti-o recomand calduros,daca n-ai citit-o deja.

Banana,ce faci?Esti bine?Hai da un semn de viata nu ne mai tine pe jar!

Mey,dar Adriana ce face de nu mai da pe la noi? Iar s-a suparat?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

heeeeey, ce e cu amorteala asta?! adevaru' ca la noi e o vreme de kk...n-am chef de nik.
banano, da un semn, sau macar raspunde-mi la telefon, pliiiiz.
canadiencele nu s-au trezit inca?

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello!
fetele multumesc tare mult pt grija voastra.
sunt o idee mai bine ,dar durerea de cap nu ma lasa de loc.nu am pofta de mancare (asta e bine) si nici de cafea si eu sunt cafegioaica mare.
mi-a dat tratament cu magneziu,betaloc si inca un medicament in caz ca am atacuri de panica,da'n-am . ma ma apuca panica ,dar ma controlez.
Alinuto,cand ai sunat ?

Miha,eu am o carte de Anne Bachus ,Copilul de la o zi la 6 ani.
e f interesanta. banuiesc ca cea pe care ai cumparat-o e o bucata din asta de care iti spun eu.
asta a mea e f groasa. din cand in cand o mai rasfoiesc si mai ies din dileme.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banano,bagi lumea in sperieti cu boala ta! Bine ca ti-ai mai revenit nitel.
Da,tot ce se poate sa fie numai o bucatica din cartea care spui tu.Asta nu e foarte groasa,cuprinde doar intervalul 1-3 ani.Si mi-am mai luat o carticica tot de Anne Bacus,Jocuri pentru copii,de la o zi la 6 ani.Banuiesc ca si asta e tot o bucatica.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Olguta,mi-a spus medicul sa nu mai beau cafea si cola ,dar eu nu am priceput de ce.
bine ca mi-ai spus.
de fumat nu fumez.
dar oare cafea fara cofeina pot bea?
Miha, a sunat ca si cum m-as fi laudat ca am o carte mai mare ca a ta?
n-am vrut sa sune asa.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput