Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banana,tocmai spusese Cami,ca daca nu ai bani nu ai aer! Sa nu spui,Domne fereste,ca ai ramas fara bani! Si acum serios,am mai avut si eu cateodata niste chestii de astea,dar nu stiu de la ce si nu le-am dat o prea mare importanta.Au trecut asa cum au venit!O fi poate de la schimbarea asta de vreme sau poate ca de la tensiune...

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

LA MULTI ANI! DANA SI COLEGUL

LA MULTI ANI!DANIELA

LA MULTI ANI! MARIILOR

LA MULTI ANI!ANA_MARIA

LA MULTI ANI!PAUL

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

ce zi de nastere misto am!
barbatu' e pe drum sa ma duca la urgenta ca-s intinsa pe aici.
mai,daca vor sa ma interneze pot sa refuz
si fac tratamentul acasa?
va tin la curent cu "petrecerea".

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, ai grija ce faci. Doamne ajuta! fa-te bine mai repede ca vin peste tine si-ti trag o bataie...

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,calm,relax,nu intra in panica.Se rezolva.Bine ca te-ai hotarat sa mergi astazi la doctor si nu maine cum ai fi vrut tu.ti-am spus eu!!!
sa dai de veste.
lasa ca ai tu timp sa chefuiesti.
ce rau imi pare
tzin pumnii

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Alinutza,pai acum fac asa:
ciorba de burta care e pe aragaz la fiert,piftelute(porc+vita) care sunt in castron,foietaj cu branza, mere si ciuperci(pt colegul) cred,creier la pergament pt.copii si gata pt. astazi.
Ieri am facut minipizza care v-am spus sunt o nebunie chiar si reci si galuste cu prune.
Vine colegul!
6 ! sunt cuminte si harnicutza

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

m-am intors!
am fost la Floreasca mi-au facut EKG,o ecografie la inima(nu stiu cum ii zice) si m-au pus la nu-s ce aparat sa-mi vada plamani.
in fine la astea n-am nimic si au ajuns la concluzia ca am facut spasmofilie.
foarte misto!
mai vin!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

banano, ia de aici . spasmofilie zici? cauza? tratamentu'? sanatate muuulta din partea noastra!

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banana,sanatate multa! Ti-au dat si tratament?

Multi pupici pentru toti sarbatoritii din partea Danelutzei.Am vorbit astazi cu ea,tot speram ca ne vom intalni,dar Isa este bolnavioara.A vomat si a cacacit toata ziua.Speram ca o sa treaca repede!

Cami,am uitat sa-ti spun ca si eu am ghicit ce bunatate ai facut,dar n-am mai apucat sa-mi demonstrez intelijenta! Toata lumea a vb zilele astea de galusti cu prune.Is asa de bune,ca io n-am mancat nishodata!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

heloooooooo!nu-i numeniiiiiiiii?

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput