Mamici casnice (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Nu mey n-a sunat asa...Dar daca tu spui... Am vrut doar sa ma laud ca eu am 2 si tu doar una,chiar daca e groasa!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

concluzia, deci, mai bine 2 mai subtiri, decit una groasa???

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

tot despre carti vorbim?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Bineinteles ca tot despre carti! Despre ce altceva? De exemplu,putem vorbi despre ce poti invata de la una groasa sau de la 2 subtiri!!!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mai fetelor cand am citit mai atent mi-am dat seama ca e vorba despre carti, caci pana atunci...

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu am stiut ca e si azi sarbatoare, sa ma ierte Dumnezeu, greseala mea ,am calendar ortodox dar azi nu m-am uitat!
Olga de ca plange copilul asa mult?e alintat,vrea ceva sau il supara ceva?

bita doina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doinabita

Mai fetelor cand am citit mai atent mi-am dat seama ca e vorba despre carti, caci pana atunci...

bita doina

La ce te gandii tu Doino?

Olga,ai reusit sa comanzi on-line?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

banana,bravo.ma bucur ca nu e nimic grav.Si eu am momente cand panichez de nebuna.Nu am motive dar rau este ca nu prea stiu sa ma controlez
Vreau sa-ti spun ca eu dau pe spate numai la gandul ca sunt singura in casa cu copii si pic si mor si ii sperii
Am invatat-o pe Maia cum sa sune la salvare si la politie daca cumva ,candva pic prin casa.Nu se stie niciodata.Mi-a luat cam mult sa pregatesc copilul,nu stiam cum.Am cam speriat-o
Sanatate max.

andora,pai speli creierul,il creti de pielitze si apoi il dai cu condimente(sare si piper). Ungi o hartie de pergament(cerata cum ii spune) cu ulei ,apoi pui creierul si faci pachetele(ca un plic il faci).Apoi il dai la cuptor.Cu cartofi prajiti si o muratura langa e o nebunie!

Copii au uitat de pesti.le-a adus taicasu un parc pt. curte si astazi de dimin. au montat la el.Acum e nebunie generala la mine in curte.Toti copii de pe strada si-au gasit loc de joaca

Si sa stiti ca nu sunt gospodina deloc.Pana acum(acum inseamna de cand sunt casnicuta) gateam numai sambata ceva in viteza si in rest numai semipreparate.Acum am dat peste situl ala culinar si mie- drag foc,ma inspir de acolo.Fac bucatarie ca sa nu ma plictisesc.Nu prea am eu timp de plictiseala dar nu pot sa stau deloc,niciodata.Daca stau in timpul zilei 5 min. pe un scaun e mare lucru!Si cand stam la masa eu ma ridic de 100 de ori ca ba vrea unul ceva,ba altul altceva si tot asa...
Asa ca daca vreti activitate faceti bucatarie.
Astazi mi-am luat niste foi faine de tarte(foietaj).Dupa ce va pup pe voi merg sa le umplu cu fructe ceva sa le dau la copii.
In fiecare zi copii de pe strada o intreaba pe Maia ce le fac bun de papa
Am sa va fac intr-o zi o poza cu gasca Maiei papand prajiturile mele

o seara buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bravo tie cami! si nu te mai subestima, esti o bucatareasa de nota 10. esti guru meu. azi le-am facut file de pastrav pane, cu cartofi nature si desert papanasi pofta]
de poze se aude ceva, sau macar sa se vada...

alexa

Mergi la inceput

Spor la treaba Cami! Hai ma nu fi modesta! Cum poti sa spui ca nu esti gospodina,cand toata ziua esti ca o albinuta si faci si prajituri la copii!? Si ai mai pus si muraturi! Eeee? Te-am convins?
Da' nu mi-ai spus...daca saptamana viitoare ma hotarasc sa pun muraturi imi dai niste retete?

Miha

Mergi la inceput